sky
کاربر سایت
من این جمله رو فصل الخطاب اعلام میکنم :biggrin1::biggrin1:آقا تو هم دیگه شور فن بازی رو در آوردی! بس کن دیگه!!
من یادمه انوقت که GeOW منتشر شد همه گفتن اژدهای درون 360 بیدار شد و بهترین گرافیک کنسولی و از این جور مزخرف ها اما وقتی KZ2 منتشر شد، دهن ان یک عده بسته شد! چی شد انوقت ها زیاد از اژدهای خوفته بدتون نمیومد!!
الان هم من نمیدونم تو و امسال تو (یعنی فن های افراطی 360) تو این نسل چه انتظاری از بازی ها دارید، اگه واقعا انتظار داشتید که PS3 بیاد یک بازی با کیفیت AC رو رندر کنه (که هیچ وقت سونی همچین ادعایی نکرده) که خوب وضعیتتون مشخصه!! اما در غیر این صورت باید بدونید که فعلا بهترین گرافیک کنسولی متعلق به U2 هست، یعنی چیزی که فعلا بازی های 360 عزیزتون از داشتنش محرومن...
انقدر گیر دادید به گرافیک دیگه حاله همه رو از بازی کردن بهم زدید. هر چی میشه میگید این گرافیکش بهتر از ان هست و ... . رمدی این همه زحمت کشیده AW رو ساخته، یکی نیومد بگه عجب گیم پلی، عجب اتمسفری (نکات برجسه این بازی) اما همه امدن گفتن: گرافیکش خدا بود، از U2بهتر بود، نمیدونم فریم ریتش رو 20 بود یا .... .
اما در مورد این یک تیکه از حرفت باید بگم که موتور U2 داره از نوعی از پردازش استفاده میکنه که پردازنده های متقارن (یعنی 360) توانایی اجرای ان رو ندارن. فارسی ترش یعنی این که 360 نمیتونه U2 رو اجرا کنه، مگه اینکه کلا کدنویسی موتور بازی عوض بشه و بر مبنای سخت افزار ان نوشته بشه که در ان صورت چون دیگه نمیشه پردازش بخشی از داده های گرافیکی رو به عهده CPU گذاشت گرافیک بازی افت میکنه. پس لطفا سعی نکن از صحبت های ND ایراد بگیری چون این شرکت اعتبارش بیشتر از انی هست که توب بخوای بگی "شک ندارم".
من نیمدونم این بحث های مزخرف رو شما چرا هی میکشی وسط، اگه PS3 داری برو U2 رو بزن و لذت ببر، نه بیخیالش شو. از این حرف ها چه نفعی میبری؟ واقعا اگه برترین گرافیک ماله فلان بازی باشه یا فلان کنسول توانایی اجرای فلان بازی رو نداشته باشه به شما ها چی میرسه؟
پ.ن: مقایسه گرافیک AW رو هم دیگه با U2 راه نندازید که بیشتر از این ما رو نخندونید!