uncharted2 غیر ممکن بر روی 360 ؟!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آقا تو هم دیگه شور فن بازی رو در آوردی! بس کن دیگه!!

من یادمه انوقت که GeOW منتشر شد همه گفتن اژدهای درون 360 بیدار شد و بهترین گرافیک کنسولی و از این جور مزخرف ها اما وقتی KZ2 منتشر شد، دهن ان یک عده بسته شد! چی شد انوقت ها زیاد از اژدهای خوفته بدتون نمیومد!!

الان هم من نمیدونم تو و امسال تو (یعنی فن های افراطی 360) تو این نسل چه انتظاری از بازی ها دارید، اگه واقعا انتظار داشتید که PS3 بیاد یک بازی با کیفیت AC رو رندر کنه (که هیچ وقت سونی همچین ادعایی نکرده) که خوب وضعیتتون مشخصه!! اما در غیر این صورت باید بدونید که فعلا بهترین گرافیک کنسولی متعلق به U2 هست، یعنی چیزی که فعلا بازی های 360 عزیزتون از داشتنش محرومن...

انقدر گیر دادید به گرافیک دیگه حاله همه رو از بازی کردن بهم زدید. هر چی میشه میگید این گرافیکش بهتر از ان هست و ... . رمدی این همه زحمت کشیده AW رو ساخته، یکی نیومد بگه عجب گیم پلی، عجب اتمسفری (نکات برجسه این بازی) اما همه امدن گفتن: گرافیکش خدا بود، از U2بهتر بود، نمیدونم فریم ریتش رو 20 بود یا .... .

اما در مورد این یک تیکه از حرفت باید بگم که موتور U2 داره از نوعی از پردازش استفاده میکنه که پردازنده های متقارن (یعنی 360) توانایی اجرای ان رو ندارن. فارسی ترش یعنی این که 360 نمیتونه U2 رو اجرا کنه، مگه اینکه کلا کدنویسی موتور بازی عوض بشه و بر مبنای سخت افزار ان نوشته بشه که در ان صورت چون دیگه نمیشه پردازش بخشی از داده های گرافیکی رو به عهده CPU گذاشت گرافیک بازی افت میکنه. پس لطفا سعی نکن از صحبت های ND ایراد بگیری چون این شرکت اعتبارش بیشتر از انی هست که توب بخوای بگی "شک ندارم".

من نیمدونم این بحث های مزخرف رو شما چرا هی میکشی وسط، اگه PS3 داری برو U2 رو بزن و لذت ببر، نه بیخیالش شو. از این حرف ها چه نفعی میبری؟ واقعا اگه برترین گرافیک ماله فلان بازی باشه یا فلان کنسول توانایی اجرای فلان بازی رو نداشته باشه به شما ها چی میرسه؟

پ.ن: مقایسه گرافیک AW رو هم دیگه با U2 راه نندازید که بیشتر از این ما رو نخندونید!
من این جمله رو فصل الخطاب اعلام میکنم :biggrin1::biggrin1:

آقا تو هم دیگه شور فن بازی رو در آوردی! بس کن دیگه!!

من یادمه انوقت که GeOW منتشر شد همه گفتن اژدهای درون 360 بیدار شد و بهترین گرافیک کنسولی و از این جور مزخرف ها اما وقتی KZ2 منتشر شد، دهن ان یک عده بسته شد! چی شد انوقت ها زیاد از اژدهای خوفته بدتون نمیومد!!

الان هم من نمیدونم تو و امسال تو (یعنی فن های افراطی 360) تو این نسل چه انتظاری از بازی ها دارید، اگه واقعا انتظار داشتید که PS3 بیاد یک بازی با کیفیت AC رو رندر کنه (که هیچ وقت سونی همچین ادعایی نکرده) که خوب وضعیتتون مشخصه!! اما در غیر این صورت باید بدونید که فعلا بهترین گرافیک کنسولی متعلق به U2 هست، یعنی چیزی که فعلا بازی های 360 عزیزتون از داشتنش محرومن...

انقدر گیر دادید به گرافیک دیگه حاله همه رو از بازی کردن بهم زدید. هر چی میشه میگید این گرافیکش بهتر از ان هست و ... . رمدی این همه زحمت کشیده AW رو ساخته، یکی نیومد بگه عجب گیم پلی، عجب اتمسفری (نکات برجسه این بازی) اما همه امدن گفتن: گرافیکش خدا بود، از U2بهتر بود، نمیدونم فریم ریتش رو 20 بود یا .... .

اما در مورد این یک تیکه از حرفت باید بگم که موتور U2 داره از نوعی از پردازش استفاده میکنه که پردازنده های متقارن (یعنی 360) توانایی اجرای ان رو ندارن. فارسی ترش یعنی این که 360 نمیتونه U2 رو اجرا کنه، مگه اینکه کلا کدنویسی موتور بازی عوض بشه و بر مبنای سخت افزار ان نوشته بشه که در ان صورت چون دیگه نمیشه پردازش بخشی از داده های گرافیکی رو به عهده CPU گذاشت گرافیک بازی افت میکنه. پس لطفا سعی نکن از صحبت های ND ایراد بگیری چون این شرکت اعتبارش بیشتر از انی هست که توب بخوای بگی "شک ندارم".

من نیمدونم این بحث های مزخرف رو شما چرا هی میکشی وسط، اگه PS3 داری برو U2 رو بزن و لذت ببر، نه بیخیالش شو. از این حرف ها چه نفعی میبری؟ واقعا اگه برترین گرافیک ماله فلان بازی باشه یا فلان کنسول توانایی اجرای فلان بازی رو نداشته باشه به شما ها چی میرسه؟

پ.ن: مقایسه گرافیک AW رو هم دیگه با U2 راه نندازید که بیشتر از این ما رو نخندونید!

از همه دوستانی که از من ، نام کاربری من ، نوع نگارش من ، نظرات من و ... متنفرند بخاطر بودنم و وجود داشتنم عذر میخوام !

نکات قابل توجه :

1- من گرافیک آنچارتد 2 و آلن ویک را به هیچ وجه در دو پستی که دادم مقایسه نکردم ( هر چی دلت خواست به من گفتی )
2- هیچگونه حرفی راجع به موتور استفاده شده در بازی نزدم ( این ادعا رو بهم چسبوندی )
3- به هیچ وجه نگفتم « آنچارتد 2 » بهترین گرافیک کنسولی نیست ( من عقده گرافیک ندارم ، و بیخود حق رو ناحق نمیکنم )
4- این اولین پست من در خصوص گرافیک بازیهای PS3 است که پستی کلی بود و متوجه بازی خاصی نبود ( به من گفتید شورش رو در آوردی ! یعنی من چی گفتم که ... )
5- به وجود هیچگونه اژدها و یا مارمولکی در 360 اشاره نکردم ( نه قبلاً و نه الان ) ولی معتقدم سخت افزارش از PS2 پیچیده تره !

این رفتارت باعث شد حال خیلی بدی با زبون روزه بهم دست بده ! و این رفتارت هیچ وقت یادم نمیره !

شاد باشی .

آخرین ویرایش:
اره حالم بهم بخورد چون رو فریم 20 داشت اجرا میشد
:laughing::evil:
در ضمن گرافیک uncharted اصلا قابل قیاس با alan wake نیستش اگه هسا ثابت کن
گیمپلیشو ولی نمیدونم چون هنوز چشممون به alan روشن نشده ولی شماره قبلیه uncharetd رو که بازی کردم خیلیم خوشم اومد
حالا از بازی ای که هنوز بازی نکردی تعریف من

با چه برنامه ای فریم گرفتی؟
من که نمیگن دقیقا فریمش 20 بود منظورم اینکه فریمش پایین بود
من مطمئن که اصلا تریلرشو ندیدی که اومدی فن بازی در میاری ;)
هرکی تریلرشو ندیده میتونه بره دان کنه بعد بیاد حرف الکی بزنه

از همه دوستانی که از من ، نام کاربری من ، نوع نگارش من ، نظرات من و ... متنفرند بخاطر بودنم و وجود داشتنم عذر میخوام !

نمیدونم شماها چرا کم میارید میزنید به علی آباد!! من نه از کسی بدم میاد و نه قصد توهین دارم! خودت هم خوب میدونی...

کلا هم طرف حرفم فقط شما نبودی، همه افرادی بودند که تو این چند وقته این بحث های ... رو راه میندازن. تو هر تاپیکی که میریم همین بحث هاست...

من که نمیگن دقیقا فریمش 20 بود منظورم اینکه فریمش پایین بود
من مطمئن که اصلا تریلرشو ندیدی که اومدی فن بازی در میاری ;)
هرکی تریلرشو ندیده میتونه بره دان کنه بعد بیاد حرف الکی بزنه
اگه من فنم پس تو دیگه چی ای.
میگم یه پیشنهاد. اگه خیلی بهت فشار آورده برو دست و صورتت رو با آب سرد بشور شاید حالت جا اومد.

نمیدونم شماها چرا کم میارید میزنید به علی آباد!! من نه از کسی بدم میاد و نه قصد توهین دارم! خودت هم خوب میدونی...

کلا هم طرف حرفم فقط شما نبودی، همه افرادی بودند که تو این چند وقته این بحث های ... رو راه میندازن. تو هر تاپیکی که میریم همین بحث هاست...

به والله کم نیاوردم ! ولی رفتارت به قدری زننده بود که دیگه نمیتونستم چیزی بگم ! چون هر چی بگم هم صد برابر بدتر از اینی که گفتید بهم میگفتید ! اونقدر مطلب و منبع دارم که بخوام بحث کنم ولی ... .

شما همه جواب ها رو روی پست من و شخص من متمرکز کردی و هر چیزی که من ازش تنفر داشتم بهم نسبت دادی ! من خودم رو فن 360 میدونم ( منکرش نیستم ) اما در کنارش آدم منطقی و منصفی هم هستم ! یعنی اعتقاد دارم که باید انصاف و منطق رو هم در کنار هر نوع بحثی که میکنم داشته باشم !

به خداوندی خدا اگه هر کدوم از شما ها جنبه بحث منطقی رو داشتید من الان داشتم بحث میکردم و در آخرش هم اگر حرفتون درست بود تسلیم دیدگاهتون میشدم !

:cheesygriتو این دو صفحه کلی خندیدم:cheesygri
یه بنده خدایی یه حرفی زده شماها افتادین دوره که چی بشه:cheesygri
ادامه بدین

aw یک بازی فوق العاده می شه ولی نه برای بچه های اینجا اخه برای کسایی که یک کلمه از داستان بازی ها سر در نمیارن و عشقشون کشتن با اره برقی است از یه بازی داستان محور که اسلحه اصلی اون چراغ قوه است خوششون میاد ? .و علت اینکه بچه ها این سایت این بازی را انقدر مثال می زنند اینه که یک بازی با گرافیک بالا در اینده نزدیک برای اون ها نمیاد واین بازی تنها امید اون ها برای رقابت با killzone ,uncharted .gow3 است و انقدر gamerنشدن که بدونن گرافیک یک مورد از کیفیت بازی است

سطح شما خیلی بالاتر از اینهاست که به هر پستی جواب بدی!!!! :cheesygri

مثل اینکه خاطره خوشی از علی آباد نداری :biggrin1:

بابا سطح بالاااا...:p

محسن جان می گی حرف قانع کننده بزن میزنیم قبول نمیکنید که
uncharted بهترین گرافیک رو ازe3گرفت الن نگرفت
بهترین گرافیک رو از ign و چندین سایت دیگه گرفت الن نگرفت
بهترین بازی کنسولی gamecom گرفت الن نگرفت
تو همه اینهایی که گفتم بهترین گیم پلی رو گرفت الن نگرفت
بعد به جز انچارتد بازی هایی دیگه هم هستن مثل gow-hr-last gaurdian-gt-infamouusو.....که برتری رو میرسونه (نظر منه) ایکس باکس هم من به جز gearsوfabel هیچ بازی دیگه شو فکر نمیکنم به اینا برسه (نظر منه )

بابا ول کنید دیگه تو رو خدا اجرا نمیشه که نمیشه یا میشه که بشه اصلا هر دو کنسول رو داشته باشید ولی در کل تو ذات ما ایرانی ها هست این جنگ و دعواها :cheesygri

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or