PlayStation Uncharted: The Nathan Drake Collection

ksc_uncharted-nathan-drake-collection.jpg

عنوان بازی : Uncharted The Nathan Drake Collection
سازنده : BluePoint Studio
ناشر : Sony Computer Entertainment
پلتفرم : PlayStation 4
ژانر : Third Person Shooter / Action-Adventure
زمان عرضه : 7 اکتبر 2015 - 15 مهر 1394

در طی این سال خبر های زیادی مبنی بر تایید این عنوان منتشر شد که امروز در NeoGaf یک کاربر در ورژن موبایل PS Store این تصویر را مشاهده کرد و ارسال کرد که مبنی بر تایید این عنوان است.Sony هیچ پاسخ رسمی بر این شایعه نداده ولی Neil Druckmann نویسنده و کارگردان کمپانی سازنده (Naught* Dog) تایید کرد که این خبر کمی زودتر لو رفته و خبر را تایید کرد
143340355039.jpg
همچنین این تصویر گواه بر این است که این Collection از سه عنوان اصلی بازی در PS3 یعنی Drake's Fortune ، Among Thieves و Drake's Deception متشکل است.
*** آپدیت اول.بازی رسما معرفی شد
41b1853889b84549c2a6c047aae32f9d.jpg

-بازی همان طور که گفته شد دارای ۳نسخه اصلی یعنی Drake's Fortune ، Among Thieves و Drake's Deception هست.
-بازی توسط BluePoint ساخته میشود.
-با خرید بازی میتوان به multi-player beta نسخه چهارم یعنی Uncharted 4 A Thief's End دست یافت.
-کل بازی ۶۰ فریم بر ثانیه و 1080P خواهد بود
-بازي فاقد بخش مولتي پلير خواهد بود.
- بازی 7 اکتبر 2015 منتشر میشود. 17 مهر 94 به تاریخ شمسی
-بازي در PS store با قيمت ٤٩.٩٩پوند قرار گرفته و قيمت بازی برای آمریکا 60$ است.
-بازی از نورپردازی جدید ، تکستچر های با کیفیت بهتر ، مدل های جدید و تروفی های جدید و Photo Mode بهره می‌برد

*** آپدیت دوم
- تا پایان تابستان Demo قابل بازی این عنوان در PS Store قرار میگیرد.
- همچنین در این کالکشن گیمپلی سه نسخه یکپارچه شده.

*** آپدیت سوم
- بازی دارای 3 درجه سختی جدید هست.
Explorer Mode : این درجه سختی برای افراد کاملا تازه کار هست که سختی بازی کاهش یافته.
Speed Run Mode : این درجه سختی یک تایمر برای مرحله ها ایجاد میکند که میتوان بعد اتمام مرحله زمانش را با زمان دوستان در این مرحله مقایسه کرد.
Brutal Difficulty Mode هم یک درجه سختی بسیار دشوار است. دشوار تر از همیشه.
- در بازی بیش از 65 اسکین متفاوت وجود دارد که میتوان با انتخاب انها لباس نیتن را عوض کرد.

باکس آرت بازی:

-------------------------------------------------------------------------------------------

UNCHARTED-The-Nathan-Drake-Collection-Announce-Video-PS4
1080p || 720p

----------------------------------------------------------------------
Uncharted Collection: Gameplay 1080P 60fps Y.T

------------------------------------------------------------------------------------

mqdefault.webp

UNCHARTED-The-Nathan-Drake-Collection-(10-9-2015)-Story-Trailer
1080p/60fps
720p/60fps

با تشکر از Nima و ArianAwesome و armin_shadow و Ebrahim-ZH وFUTURE وMehdi Cage .
*** با آمدن خبر های رسمی پست آپدیت میشود

آخرین ویرایش:
فقط اینکه دیتا دیسک کپی شه روی هارد کفایت میکنه؟ واسه بازی کردن خود دیسک هم باید روی دستگاه باشه؟

فکر کنم دیسک بازی هم باید باشه,اگه اینجوری نبود خب هرکس از دوستش میتونست بازی رو بگیره فقط نصب کنه و بتا رو دانلود کنه.
البته باز هم میگم فکر کنم
بهتره یکی دیگه از دوستان که بازی کرده بگه

آخرین ویرایش:
دوستان بازي ريجن٢ باشه بتا رو ميشه رو اكانت ريجن يك دانلود و بازي كرد؟

باید یک اکانت ریجن 2 بسازید و برید داخل overview , از اونجا بتا رو دانلود کنید.
بعد اکانت ریجن 2 رو پرایمری کنید تا بتونید روی اکانت ریجن یک بازی کنید.

فکر کنم دیسک بازی هم باید باشه,اگه اینجوری نبود خب هرکس از دوستش میتونست بازی رو بگیره فقط نصب کنه و بتا رو دانلود کنه.
البته باز هم میگم فکر کنم
بهتره یکی دیگه از دوستان که بازی کرده بگه

خودت بازیو به صورت دیجیتالی خریدی؟

خودت بازیو به صورت دیجیتالی خریدی؟
نه من فيزيكي دارم ولي چون هنوز بتا رو نگرفتم نميتونم دقيق راهنمايي كنم.
بايد اول بگيرمش بعد بگم، فعلا يك پارتش رو ديشب گرفتم كه دانلود مجانيه، يك پارتش رو هم امشب و باقيش رو هم فردا تو روز ميگيرم :d

نه من فيزيكي دارم ولي چون هنوز بتا رو نگرفتم نميتونم دقيق راهنمايي كنم.
بايد اول بگيرمش بعد بگم، فعلا يك پارتش رو ديشب گرفتم كه دانلود مجانيه، يك پارتش رو هم امشب و باقيش رو هم فردا تو روز ميگيرم :d

داداش من یه راه بلدم با هزینه ازرونتر بتونی دانلود کنی :d
ایرانسل یه تعرفه داره از ساعت 2-6 صبح،10 گیگ هزار تومن :d اگه سرعت ایرانسل توی شهرتون خوبه راحت با این طرح دیتارو بگیر، من خودم با سرعت 900کیلوبایت تا 1مگ هم دانلود میکنم اون ساعت با ایرانسل

داداش من یه راه بلدم با هزینه ازرونتر بتونی دانلود کنی :d
ایرانسل یه تعرفه داره از ساعت 2-6 صبح،10 گیگ هزار تومن :d اگه سرعت ایرانسل توی شهرتون خوبه راحت با این طرح دیتارو بگیر، من خودم با سرعت 900کیلوبایت تا 1مگ هم دانلود میکنم اون ساعت با ایرانسل
نه ايرانسل ندارم :d
با همين اينترنت مخابرات ميگيرم خوبه ، شب ها از ساعت ٢ تا ٧ رايگانه، ميزنم دانلود معمولا تا اون موقع ٤ گيگ ميگيره كه يك پارتش رو ديشب گرفتم، پارت دوم هم امشب ميگيرم اون ٢ گيگ كه موند رو هم فردا تو روز ميزنم دانلود كنه...
ولي ممنون كه گفتي

سلام دوستان :bighug:
كسي اطلاع داره براي نسخه ديجيتالي قبل از اينكه بازي نصب شه ،همون اول وقتي ايگون بازي مياد ،از overview بتا قابل دريافت هست يا نه؟
اگه لازم باشه كه ٤٣ گيگ كامل نصب سه بعد اجازه دانلود بده كه ....:|:|

دوستان کسی انچارتد ۲ رو پلات کرده ؟! تروفی Steel Fist expert برام گلیچ شده ! New Game هم که میکنم medal و Reward و امار و.... ریست نمیشه ! کسی هست بازیو داشته باشه ببینه واسش ریست میشه یا نه !

خوب منم این کالکشن ارزشمند رو تهیه کردم و بازی کردم.البته یه 2و3 باری رو 3 تموم کرده بودم هر کدوم رو.
فقط یه سوال همیشه تو ذهن من بوده در مورد انچارتد 2 .
اخه چطوری یه بازی رو انقدر خوب میشه دراورد؟:d

خوب منم این کالکشن ارزشمند رو تهیه کردم و بازی کردم.البته یه 2و3 باری رو 3 تموم کرده بودم هر کدوم رو.
فقط یه سوال همیشه تو ذهن من بوده در مورد انچارتد 2 .
اخه چطوری یه بازی رو انقدر خوب میشه دراورد؟:d

آنچارتد 2 پکیج کامل بود. Paceـه بازی گاد تایر بود :دی در حد RE4 :دی
گرافیک زمانِ خودش بهترین گرافیکِ موجود بود.
لول دیزاین عالی.
وویس اکتینگ و کارگردانی خُدا.
گیم‌پلی بازی هم با این که انقلابی نبود ولی خیلی خوب بود.

واقعاً تجربه تکرار نشدنی‌ای بود. شاید اگه یه نفر الان برای اولین بار بازی رو تجربه کنه نتونه حرف ما رو درک کنه، ولی بازی زمانی که ریلیز شد یه چیز غیر قابل هضمی بود :دی

دقیقا ...
یادمه زمانی که بازی ریلیز شد از لحاظ فروش خیلی چشمگیر نبود ولی خوب همه منتقدا چیزی به عنوان پشم نداشتن دیگه:d
من خودم به خاطر یه سری اتفاقات حال روحیم خوب نبود بازی رو گرفتم کلا زیر و رو شدم .:d

آنچارتد 2 پکیج کامل بود. Paceـه بازی گاد تایر بود :دی در حد RE4 :دی
گرافیک زمانِ خودش بهترین گرافیکِ موجود بود.
لول دیزاین عالی.
وویس اکتینگ و کارگردانی خُدا.
گیم‌پلی بازی هم با این که انقلابی نبود ولی خیلی خوب بود.

واقعاً تجربه تکرار نشدنی‌ای بود. شاید اگه یه نفر الان برای اولین بار بازی رو تجربه کنه نتونه حرف ما رو درک کنه، ولی بازی زمانی که ریلیز شد یه چیز غیر قابل هضمی بود :دی
من اولین بار تجربه کردم، 1و2 رو تموم کردم، حتی از تلو بیشتر بهم چسبید
میرم برای 3 و در آینده انشاءالله 4

Sent from LG_G4

من اولین بار تجربه کردم، 1و2 رو تموم کردم، حتی از تلو بیشتر بهم چسبید
میرم برای 3 و در آینده انشاءالله 4

نا گفته نمونه که تو نسخه ریمستر رو بازی کردی که خیلی به "نو" شدنِ بازی کمک کرده. از گرافیک خیلی بهتر و 60 فریم گرفته تا tweakـهایی که روی گیم‌پلی بازی انجام شده.

البته من با توجه به علاقه‌ای که به داستان‌های خسته دارم، فضای داستانی TLOU رو خیلی بیشتر می‌پسندم و از نظر Level Design و گیم‌پلی (به خصوص گان پلی) واقعاً TLOU رو یه سطح بالاتر از 3 تا نسخه اولِ آنچارتد می‌دونم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or