PlayStation Uncharted: The Nathan Drake Collection

ksc_uncharted-nathan-drake-collection.jpg

عنوان بازی : Uncharted The Nathan Drake Collection
سازنده : BluePoint Studio
ناشر : Sony Computer Entertainment
پلتفرم : PlayStation 4
ژانر : Third Person Shooter / Action-Adventure
زمان عرضه : 7 اکتبر 2015 - 15 مهر 1394

در طی این سال خبر های زیادی مبنی بر تایید این عنوان منتشر شد که امروز در NeoGaf یک کاربر در ورژن موبایل PS Store این تصویر را مشاهده کرد و ارسال کرد که مبنی بر تایید این عنوان است.Sony هیچ پاسخ رسمی بر این شایعه نداده ولی Neil Druckmann نویسنده و کارگردان کمپانی سازنده (Naught* Dog) تایید کرد که این خبر کمی زودتر لو رفته و خبر را تایید کرد
143340355039.jpg
همچنین این تصویر گواه بر این است که این Collection از سه عنوان اصلی بازی در PS3 یعنی Drake's Fortune ، Among Thieves و Drake's Deception متشکل است.
*** آپدیت اول.بازی رسما معرفی شد
41b1853889b84549c2a6c047aae32f9d.jpg

-بازی همان طور که گفته شد دارای ۳نسخه اصلی یعنی Drake's Fortune ، Among Thieves و Drake's Deception هست.
-بازی توسط BluePoint ساخته میشود.
-با خرید بازی میتوان به multi-player beta نسخه چهارم یعنی Uncharted 4 A Thief's End دست یافت.
-کل بازی ۶۰ فریم بر ثانیه و 1080P خواهد بود
-بازي فاقد بخش مولتي پلير خواهد بود.
- بازی 7 اکتبر 2015 منتشر میشود. 17 مهر 94 به تاریخ شمسی
-بازي در PS store با قيمت ٤٩.٩٩پوند قرار گرفته و قيمت بازی برای آمریکا 60$ است.
-بازی از نورپردازی جدید ، تکستچر های با کیفیت بهتر ، مدل های جدید و تروفی های جدید و Photo Mode بهره می‌برد

*** آپدیت دوم
- تا پایان تابستان Demo قابل بازی این عنوان در PS Store قرار میگیرد.
- همچنین در این کالکشن گیمپلی سه نسخه یکپارچه شده.

*** آپدیت سوم
- بازی دارای 3 درجه سختی جدید هست.
Explorer Mode : این درجه سختی برای افراد کاملا تازه کار هست که سختی بازی کاهش یافته.
Speed Run Mode : این درجه سختی یک تایمر برای مرحله ها ایجاد میکند که میتوان بعد اتمام مرحله زمانش را با زمان دوستان در این مرحله مقایسه کرد.
Brutal Difficulty Mode هم یک درجه سختی بسیار دشوار است. دشوار تر از همیشه.
- در بازی بیش از 65 اسکین متفاوت وجود دارد که میتوان با انتخاب انها لباس نیتن را عوض کرد.

باکس آرت بازی:

-------------------------------------------------------------------------------------------

UNCHARTED-The-Nathan-Drake-Collection-Announce-Video-PS4
1080p || 720p

----------------------------------------------------------------------
Uncharted Collection: Gameplay 1080P 60fps Y.T

------------------------------------------------------------------------------------

mqdefault.webp

UNCHARTED-The-Nathan-Drake-Collection-(10-9-2015)-Story-Trailer
1080p/60fps
720p/60fps

با تشکر از Nima و ArianAwesome و armin_shadow و Ebrahim-ZH وFUTURE وMehdi Cage .
*** با آمدن خبر های رسمی پست آپدیت میشود

آخرین ویرایش:
بلاخره گرفتمش :x
هنوز تو کف کاورم بازش کردم عکس هم میزارم
نسل قبل با 720p عنان از کف دادیم وای به حال این که باهمه این ها 60 فریم شده :x:d
راستی این 1گیگ ابدیت چه کار میکنه ؟ لارمه حتما قبل از شروع آپ بشه ؟ :|
دوستان اسم قرص فشار خون و تپش قلب رو پی ام کنید :d

بلاخره گرفتمش :x
هنوز تو کف کاورم بازش کردم عکس هم میزارم
نسل قبل با 720p عنان از کف دادیم وای به حال این که باهمه این ها 60 فریم شده :x:d
راستی این 1گیگ ابدیت چه کار میکنه ؟ لارمه حتما قبل از شروع آپ بشه ؟ :|
دوستان اسم قرص فشار خون و تپش قلب رو پی ام کنید :d

لازمه اپديت وگرنه نسخه ٣ ميشه انباگ :|

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

من که روی نسل پیش کلان سری آنچارتد و بازی نکرده بودم یکی از بهترین کالکشنهاس :bighug:

نسخه اول توی 12 ساعت پِلت شد :d پیش به سوی بهترین بازی سال 2009 :>

من که روی نسل پیش کلان سری آنچارتد و بازی نکرده بودم یکی از بهترین کالکشنهاس :bighug:

نسخه اول توی 12 ساعت پِلت شد :d پیش به سوی بهترین بازی سال 2009 :>
واسه من شماره 2 و لست از بهترین گذشته خاطره ساز ترین شده :x
کل فامیل منون با این 2 تا بازی میشناسن :)):d
هر باز که زنگ در رو زدن اومد تو من مشغول مولتی این ها بودم :|
من eyepet رو گرفتم بچه میان سرگرم شن ولی کسی سمتش نمیرفت همه طلبه شماره 2 و کو اپ 3 بودن :d

واسه من شماره 2 و لست از بهترین گذشته خاطره ساز ترین شده :x
کل فامیل منون با این 2 تا بازی میشناسن :)):d
هر باز که زنگ در رو زدن اومد تو من مشغول مولتی این ها بودم :|
من eyepet رو گرفتم بچه میان سرگرم شن ولی کسی سمتش نمیرفت همه طلبه شماره 2 و کو اپ 3 بودن :d

حالا که بحثش شد، پلت کردن 2 و 3 سختر از شماره 1ـه؟ :d

حالا که بحثش شد، پلت کردن 2 و 3 سختر از شماره 1ـه؟ :d
والا من اینقدر رفتم که اوتومات پلات شد :d
برای یک یکم سخت تر بود و 2 که به جز بخش اخر که راحت میشه رفت فقط قسمت باس فایت اخر یکم وقت گیره ولی اگه اعصابت به هم نریزه راحت میشه رفت
3 هم یکی دو جا خودت بری میبینی دشمن های بازی عوض میشن کشتن اون ها سختتره و اعصاب خورد کن .
یک رو پلات کردی حلا دوبار دیگه همون کارارو انجام بدی 3 تا پلات خوشگل داری :d
لیست تروفی نسل 8 رو ندیدم اگه بخاطر برداشتن مولتی و تروفی هاش تروفی اضافه نکرده باشن 99 درصد تروفی های 3 تا بازی مثل همه :d

یکی دو سال پیش یه نظر سنجی تو همین بازیسنتر بود اگه اشتباه نکنم با موضوع بهترین بازی نسل هفتم که تلو اول شد و آنچارتد دوم یا سوم!
اختلاف آرایی که تلو به دست آورد خیلی خیلی بالاتر از آنچارتد بود ولی حالا که مجددا آنچارتد ۲ رو دارم بازی می کنم و بیشتر و بهتر عظمت بازی رو نسبت به ۶ سال پیش درک می کنم باید بگم آنچارتد نباید اون قدر اختلاف نسبت به تلو می داشت و چیزی کم از اون بازی نداره! ( البته تلو بهترین بازی منه)
واقعا چیزی که ۲۰۰۹ ناتی داگ خلق کرد چندین سال از استاندارد های اون موقع جلو هست! با اینکه برای بار چندم دارم بازی می کنم اما ذره ذره ی بازی لذت و زیبایی هست! ریتم بازی و تنوع در گیم پلی و شخصیت پردازی ها و.... همه و همه شگفت انگیزن
-----
آنچارتد ۱ رو هم بازی کردم و ریمسترش خیلی بهتر از انتظاراتم بود . نسخه ی یک هم شاهکار نیست ولی عالیه و پایه گذار یک فرنچایز غول!
------
هنوز ریمستر آنچارتد ۳ رو بازی نکردم ولی این بازی می تونست حتی بهتر از شماره ی ۲ باشه ولی عجله در تولید بازی کاملا مشهوده و یه جورایی بازی رو جمع و جور عرضه کردن که با این حال باز هم شاهکاره!
-----
اصلا نمی خواستم ریسمتر رو تجربه کنم ولی خواستم کمی عطشم تا اومدن شماره ی ۴ بخوابه ولی این لعنتی عطشم رو شدیدتر کرد!

کلا ۱ در امدی برای بازی بو و هست
شماره ۲ عالیه مخصوصا تو این فصل و زمستون بودنش خیلی زیباس فقط باس فایت اخر انم تو درجه سختی که من بازی کردم میره رو اعصاب
اما شماره ۳ که الان اپیزود ۸ هستم هم کاملا تابستانیو و حس گرمارو میده منتظرم به کویر و بقیه جاها برسم در کل ازش همین انتظار رو داشتم و راضیم
فقط موندم انچارتد ۴ که میاد فوقش ۲۴ اپیزود میشه حالا این ۳ تا بازی کردم و کل ۴ ۱ سوم اینا میشه و خیلی سختهه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or