PlayStation Uncharted: The Nathan Drake Collection

ksc_uncharted-nathan-drake-collection.jpg

عنوان بازی : Uncharted The Nathan Drake Collection
سازنده : BluePoint Studio
ناشر : Sony Computer Entertainment
پلتفرم : PlayStation 4
ژانر : Third Person Shooter / Action-Adventure
زمان عرضه : 7 اکتبر 2015 - 15 مهر 1394

در طی این سال خبر های زیادی مبنی بر تایید این عنوان منتشر شد که امروز در NeoGaf یک کاربر در ورژن موبایل PS Store این تصویر را مشاهده کرد و ارسال کرد که مبنی بر تایید این عنوان است.Sony هیچ پاسخ رسمی بر این شایعه نداده ولی Neil Druckmann نویسنده و کارگردان کمپانی سازنده (Naught* Dog) تایید کرد که این خبر کمی زودتر لو رفته و خبر را تایید کرد
143340355039.jpg
همچنین این تصویر گواه بر این است که این Collection از سه عنوان اصلی بازی در PS3 یعنی Drake's Fortune ، Among Thieves و Drake's Deception متشکل است.
*** آپدیت اول.بازی رسما معرفی شد
41b1853889b84549c2a6c047aae32f9d.jpg

-بازی همان طور که گفته شد دارای ۳نسخه اصلی یعنی Drake's Fortune ، Among Thieves و Drake's Deception هست.
-بازی توسط BluePoint ساخته میشود.
-با خرید بازی میتوان به multi-player beta نسخه چهارم یعنی Uncharted 4 A Thief's End دست یافت.
-کل بازی ۶۰ فریم بر ثانیه و 1080P خواهد بود
-بازي فاقد بخش مولتي پلير خواهد بود.
- بازی 7 اکتبر 2015 منتشر میشود. 17 مهر 94 به تاریخ شمسی
-بازي در PS store با قيمت ٤٩.٩٩پوند قرار گرفته و قيمت بازی برای آمریکا 60$ است.
-بازی از نورپردازی جدید ، تکستچر های با کیفیت بهتر ، مدل های جدید و تروفی های جدید و Photo Mode بهره می‌برد

*** آپدیت دوم
- تا پایان تابستان Demo قابل بازی این عنوان در PS Store قرار میگیرد.
- همچنین در این کالکشن گیمپلی سه نسخه یکپارچه شده.

*** آپدیت سوم
- بازی دارای 3 درجه سختی جدید هست.
Explorer Mode : این درجه سختی برای افراد کاملا تازه کار هست که سختی بازی کاهش یافته.
Speed Run Mode : این درجه سختی یک تایمر برای مرحله ها ایجاد میکند که میتوان بعد اتمام مرحله زمانش را با زمان دوستان در این مرحله مقایسه کرد.
Brutal Difficulty Mode هم یک درجه سختی بسیار دشوار است. دشوار تر از همیشه.
- در بازی بیش از 65 اسکین متفاوت وجود دارد که میتوان با انتخاب انها لباس نیتن را عوض کرد.

باکس آرت بازی:

-------------------------------------------------------------------------------------------

UNCHARTED-The-Nathan-Drake-Collection-Announce-Video-PS4
1080p || 720p

----------------------------------------------------------------------
Uncharted Collection: Gameplay 1080P 60fps Y.T

------------------------------------------------------------------------------------

mqdefault.webp

UNCHARTED-The-Nathan-Drake-Collection-(10-9-2015)-Story-Trailer
1080p/60fps
720p/60fps

با تشکر از Nima و ArianAwesome و armin_shadow و Ebrahim-ZH وFUTURE وMehdi Cage .
*** با آمدن خبر های رسمی پست آپدیت میشود

آخرین ویرایش:
همینشم خداتونو شکر کنین سونی زد... مولتی خیلی زحمت میخواست و اگه میخواستن اونو بزنن قطع کیفیت کار میومد پایین تر.

حالا با توجه به این که این یکی بتای UC4 رو داره حسی بهم میگه یک تریلر گیمپلی میبینیم اینبار توی E3 از U4. البته امیدوارم اگه حرفم درست باشه در کنار تریلر داستانی یا گیمپلی که توش کلوئی هم باشه باشه!

به به پس این سه نسخه هم قراره روی PS4 بیاد . همیشه میگفتم چه جوری بدون بازی کردن این سه نسخه برم سر وقت نسخه چهارم ولی خدا رو شکر مشکل حل شد و اول با خیال راحت این سه نسخه رو بازی میکنم بعد میرم سراغ نسخه چهار .
فقط امیدوارم نسخه اول که 2007 عرضه شد از نظر گرافیکی تغییرات خوبی بکنه و خیلی توی ذوق نزنه .
کلا نسل جالبی شده ، PS4 گرفتیم که بازی های جدید بکنیم ، فعلا که بیشتر داریم بازی های نسل هفتم رو بازی میکنیم . :d
اول TLOS ، ماه دیگه GOD OF WAR III بعد هم که سه نسخه از آنچارتد !!!

بنده میگم اینا که زحمت کشیده بود یه مولتی هم میزدن تنگش

دوست عزیز چرا متوجه قضیه نمی‌شی؟ کالکشنی که چند ماه بعد عرضه ـش نسخه بعدی ـش قرار هست بیاد، چه دلیلی داره مالتی داشته باشه؟ قضیه کمبود فضا و حجم هم بماند! حالا باز بگو "بنده می‌گم اینا که زحمت کشیده بود یه مولتی هم می‌زد تنگش"! انگار راجب املت و پیاز داریم صحبت می‌کنیم! :|

پس اینجوری بود سینگلش هم نباید میزدن چون چند ماه بعد نسخه ی بعدیش داره میاد حجم هم گفتم که میتونستن بگن هر کی خواست دان کنه مسعله اینجاست که اگه بگن کالکشن فقط یه طرف بدن نیتن هم هست اینجا بعضی ها اثبات میکنن کم کاری ر
خیلی جالب هست که بعضی از دوستا از محتوای اضافه نارحت میشن یکم فن بازی ر کمتر کنید میبینید که مولتی هم توش بود بدک نمیشد
قسمت campaign کالکشن، حداکثر تو یک ماه تموم می‍‌‌‌شه و نه تنها به نسخه بعدی ضرر نمی‌زنه، بلکه به فروش بیشترش هم کمک می‌کنه!
نخیر! بنده هم دوست داشتم مالتی هر سه نسخه + نسخه Golden Abyss رو تو این کالکشن ببینم. اما یک چیزی هست به اسم محدودیت فضا! که گویا شما باهاش آشنا نیستی.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز چرا متوجه قضیه نمی‌شی؟ کالکشنی که چند ماه بعد عرضه ـش نسخه بعدی ـش قرار هست بیاد، چه دلیلی داره مالتی داشته باشه؟ قضیه کمبود فضا و حجم هم بماند! حالا باز بگو "بنده می‌گم اگه زحمت کشیده بود یه مولتی هم می‌زد تنگش"! انگار راجب پیاز و املت داریم صحبت می‌کنیم! :|
پس اینجوری بود سینگلش هم نباید میزدن چون چند ماه بعد نسخه ی بعدیش داره میاد;;) حجم هم گفتم که میتونستن بگن هر کی خواست دان کنه مسعله اینجاست که اگه بگن کالکشن فقط یه طرف بدن نیتن هم هست اینجا بعضی ها توجیه میکنن کم کاری ر
خیلی جالب هست که بعضی از دوستان از محتوای اضافه نارحت میشن به جای اینکه سمت من شما جهت بگیری یکم دقت کنی درباره ی کالکشن داریم صحبت میکنیم که مولتی هم شامل میشه حالا اینکه به زور شما میخوای بگی ملت برن مولتی u4 بازی کنن یه بحث دیگست

پس اینجوری بود سینگلش هم نباید میزدن چون چند ماه بعد نسخه ی بعدیش داره میاد;;) حجم هم گفتم که میتونستن بگن هر کی خواست دان کنه مسعله اینجاست که اگه بگن کالکشن فقط یه طرف بدن نیتن هم هست اینجا بعضی ها توجیه میکنن کم کاری ر
خیلی جالب هست که بعضی از دوستان از محتوای اضافه نارحت میشن به جای اینکه سمت من شما جهت بگیری یکم دقت کنی درباره ی کالکشن داریم صحبت میکنیم که مولتی هم شامل میشه حالا اینکه به زور شما میخوای بگی ملت برن مولتی u4 بازی کنن یه بحث دیگست

داداش شما فاصله زمانی بین کالکشن هیلو و هیلو 5 رو با انچارتدی مقایسه میکنی که چندماهه فقط فاصلشون!:d
سینگلشم برای کسایی زدن که تازه بخوان برن سمت 4 و بیشتر اشناییه کسیم که طرفدارش باشه براش مهم نیست بود و نبود مولتی چون مهم خود نیتن و داستاناشه:dکساییم که خواهان این کالکشن بودن چند درصدشون مگه اینقدر حساس بودن رو مولتی؟خودش کلی جذابیت داره و ساعتها سرگرم میکنه با تروفیاش
حالا اینکه شما کالکشنو بخاطر نداشتن مولتی میزاری سر سازنده(اونم ناتی داگی که همیشه کاراش برا طرفداراش بوده) یه حرف دیگس!

نذاشتن مولتی کار خوبی بود! اولا که بتای مولتی انچارتد ۴ هست و دوما هم اگه مولتی می ذاشتن با درگیر شدن خیلی ها در مولتیش به ضرر آنچارتد ۴ تموم میشد!
ضمنا موضوع حجم هم هست و می تونه از دلایل دیگه ی این امر باشه!
برای کسایی که این سه گانه رو تجربه نکردن و ps4 دارن که قطعا تعدادشون میلیونی هست فوق العاده خواهد بود و صاحب ۳ بازی میشن که شاید سالها حسرت تجربش رو داشتن!
این کالکشن می تونه فن بیس این فرنچایر رو تا قبل اومدن ۴ شدیدا بالا ببره!
من این سری رو بازی نکردم حتی بخاطرش میخواستم PS3 بگیرم که نشد الان که توی بدنم عروسی :d هستش.
:)):-o:x
گرچه همه میدونستیم که به احتمال زیاد توی E3 معرفی میشه.

خوب بلاخره معجون جرنی های سراسر Intense و دیوانه وار اما دوست داشتنی نیت به این نسل هم منتقل شد...!(البته بنظرم سونی با این وضعیت چرخه ی عرضه عناوین کنسول و تاخیر سکوئل اصلی سری باید بلاخره یه حرکتی میزد و "یوشیدا" هم قبلا نقل کرده بود که کالکشن فرانچایز های مهم و کلیدی یکی از برنامه های ایندشون هستش و در این برهه چه سری بهتر از Signature فرانچایز کنسول نسل قبل سونی!)

عرضه ی کالکشن اونم در یک پک برای نسل جدید میتونه تصمیم هوشمندانه و محافظ کارانه ی مفیدی باشه مخصوصا در اون تایم لاین پاییز و ضعف کمیت و کمبود عناوین سونی و همینطور برای اون دسته از دوستانی که نسل قبل بنا به دلایلی از تجربه ی ادونچرهای نیت بی بهره بودند و این نسل به خانواده PS روی اوردند...!(بخصوص اون 60 درصدی که نسل قبل با WII و خانواده XBOX نسل رو به پایان رسوندند و حالا به PS پیوستند) اما امیدوارم یا دوست دارم امیدوار باشم که سونی از اون عنوان AAA که برای انتشار در پاییز ازش یاد میکنند یا حداقل عناوین بیشتری برای اون برهه و سال جاری در E3 یا در اینده ای نه چندان دور رونمایی کنه چون برای اقلیتی از افراد از جمله بنده که یه نسل رو با انچارتد سر کردیم و تا همین چندی پیش در حال تجربه ی مولتی بازی بودیم یکم ارتباط برقرار کردن با این جور حرکت ها مشکله و بنظرم مهمترین نقطعه عطفش بتای U4 هستش But F**k It در کل بنظرم میتونه یه Reunion کم نقص باشه روی این نسل و اونم با Photo Mode و نرخ فریم و رزولوشن بالاتر و با کلکسیونی از Improve های موثرتر و دومین مزیت مهمش برای بنده حداقل میتونه این باشه که دیگه مجموعه رو در یک پک در دسترس داشته باشیم نه سه پک مجذا از هم....!

دوستانی هم که از نبود بخش مولتی ابراز ناراحتی میکنن بنظرم با وجود بتا U4 و زمان انتشار نسخه ی اصلی و فاصله ی بین این دو و همینطور محدودیت های فضایی و زمانی کالکشن کاملا منطقی هستش که مولتی جایی در کالکشن نداشته باشه چون اصلا نمیتونه منطقی باشه با وجود بتای نسخه ی اصلی بازی...!

در اخر حرکت پسندیده ای بود...!

من خودم از مولتیو این جور چیزا بدم میاد ولی هر جوری که فکر میکنم میبینم گذاشتن مولتی تو این کالکشن کاملا بیخوده چون سرور های بازی رو PS3 خیلی وقته بسته شده و بازیکن نداره و از طرفی هم حجم بازی خیلی میره بالا
اصولا هدف از ساختن این کالکشن آشنا کردن بازیکنای جدید با داستان بازیه چون Uncharted 4 چند ماه بعد این عرضه میشه و تازه مولتی هم داره :d
ولی ای کاش Golden Abyss رو هم میدادن تا اونایی که مثل من PSVita ندارن بتونن تجربش کنن
icon3.png

آخرین ویرایش:
مهران اربابی تو "ر" به خدا قسم میدهم بیخیال شوی . فهمیدیم مایکرو شما "ر" به سمت خود کشیده است .
و در ضمن برای این بخش سینگل "ر" گذاشتن تا افرادی که داستان قبلیا "ر" نمیدانند از آن آگاه شوند و با آگاهی آنچارتد 4 "ر" بازی کنند .
مالتی هم که نمیخواد چون درون پکیج بتای آنچارتد 4 "ر" قرار دادند .
@MEHRAN ARBABI
عزیز این ر اشتباه اونور دادیم نگو قرار بود این ر اینور بدیم . تو بده بستونمون مشکل پیش اومد .

کلا دیدم قصدتون ایراد گرفتن از ndc بود گفتم شفاف سازی ر به عمل بیاورم
لازم به شفاف سازی هم نیست
yahoo_4.gif
[MENTION=66543]MEHRAN ARBABI[/MENTION]
پس اینجوری بود سینگلش هم نباید میزدن چون چند ماه بعد نسخه ی بعدیش داره میاد
yahoo_5.gif
اینجا ر ملاحظه بفرمایید . من بخاطر اینکه اینجا ر شفاف کنم اون شفاف سازی ر به عمل آوردم .

آخرین ویرایش:
مهران اربابی تو "ر" به خدا قسم میدهم بیخیال شوی . فهمیدیم مایکرو شما "ر" به سمت خود کشیده است .
و در ضمن برای این بخش سینگل "ر" گذاشتن تا افرادی که داستان قبلیا "ر" نمیدانند از آن آگاه شوند و با آگاهی آنچارتد 4 "ر" بازی کنند .
مالتی هم که نمیخواد چون درون پکیج بتای آنچارتد 4 "ر" قرار دادند .
@MEHRAN ARBABI
عزیز این ر اشتباه اونور دادیم نگو قرار بود این ر اینور بدیم . تو بده بستونمون مشکل پیش اومد .

کلا دیدم قصدتون ایراد گرفتن از ndc بود گفتم شفاف سازی ر به عمل بیاورم
پست من رفت تاپیک بقلی من تا اونجا که یادمه همینجا نقل قول کردم:d حالا شب هست شما به بزرگی خودت ببخش:d
کلا این روز ها بحث ها من به این ختم میشه که من نسل قبل ۳۶۰ داشتم یا این نسل ۴ ندارم:d لازم به شفاف سازی هم نیست:d

آخرین ویرایش:
با اینکه هر سه نسخه رو بارها بازی کردم ولی به طرز عجیب و شدیدی هایپم براش :d
بهترین بازی نسل هفت واسه من U2 بود و هست حالا با بهبود گرافیکی هم بخوای بازیش کنی مخصوصا 60 فریم شدنش خیلی خیــــــــلی خوبه :wow:

پکیجش که مولتی هم داره (بتای U4) ، مشکل چیه ؟ :دی گیریم مولتی U2 و U3 رو هم گذاشتن توش ، یعنی داریم کسی رو که بعد از عرضه ی U4 بره بشینه پای مولتی یه بازی چند سال پیش که همه ته دیگشم درآوردن ؟ :دی
این وسط تنها نکته ای که یه کم اذیت میکنه اسم کالکشنه :دی این The Nathan Drake Collection این حسو به آدم میده که انگار قراره آنچارتد در آینده بدون Nate ادامه پیدا کنه ؟!
depressed2-onion-head-emoticon.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or