PlayStation Uncharted : Legacy of Thieves Collection

سازنده
Iron Galaxy
تاریخ انتشار
January 2022
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
Uncharted-Legacy-of-Thieves-Collection-Featured-image.jpg

لحظاتی پیش بلاخره سونی در رویداد Playstation Showcase 2021 که هم اکنون در جریان هس به شایعات پایان داد و با انتشار ویدیویی از عنوان محبوب Uncharted 4 نسخه ی PC و PS5 بازی رو تایید کرد . پورت بازی توسط استودیو Iron Galaxy انجام میشه و طبق اطلاعات منتشر شده بازی در اوایل سال 2022 و بروی هر دو پلتفرم Epic و Steam قابل دسترس خواهد بود .

ویدیو معرفی :

سیستم پیشنهادی :

Uncharted-Legacy-of-Thieves-Collection-PC-requirements.png

آخرین ویرایش:
واقعا بازی آنچارتد که جشنواره رنگ و زیباییه با محیط های مرموز و باستانی و صد البته آرامش بخش ، حکم یک تراپی روح و روانه

کاش سونی بیاد آنچارتد ۱ تا ۳ ریمیک/ریمستری انجام بده و به استاندارد های کنونی نزدیک کنه مخصوصا شماره یک و دو و برای کامپیوتر ریز کنه

حجت برای من تمام شده

واقعا بازی آنچارتد که جشنواره رنگ و زیباییه با محیط های مرموز و باستانی و صد البته آرامش بخش ، حکم یک تراپی روح و روانه

کاش سونی بیاد آنچارتد ۱ تا ۳ ریمیک/ریمستری انجام بده و به استاندارد های کنونی نزدیک کنه مخصوصا شماره یک و دو و برای کامپیوتر ریز کنه

حجت برای من تمام شده
برادرم گیمر چندان فعالی نیست.. با دو سه تا بازی آنلاین مورد علاقش مثه battlefront 2 و Fallout 76 معمولا سرگرمه. اما بلااستثناء همیشه موقع بازیهای naughty dog کنارم مینشست..
داستانشون رو دوست داره, کرکترها بنظرش قابل باورن اما بیشتر از هرچیز شیفته دنیایی هست که naughty dog خلق میکنه. یا جوری که خودش توصیف میکنه; "معماری تسخیر شده توسط طبیعت" و واقعا این هم در سری آنچارتد و هم The Last of Us ویژگی فوق العاده پررنگیه.

737c5854bfc487914fb546311d5d8254.jpg 12b6e7092594ec3c1da096e68c20fc83.jpg 08c82246cb4706741a7633b68e1baef5.jpg Screenshot 2025-09-08 135013.png

برادرم گیمر چندان فعالی نیست.. با دو سه تا بازی آنلاین مورد علاقش مثه battlefront 2 و Fallout 76 معمولا سرگرمه. اما بلااستثناء همیشه موقع بازیهای naughty dog کنارم مینشست..
داستانشون رو دوست داره, کرکترها بنظرش قابل باورن اما بیشتر از هرچیز شیفته دنیایی هست که naughty dog خلق میکنه. یا جوری که خودش توصیف میکنه; "معماری تسخیر شده توسط طبیعت" و واقعا این هم در سری آنچارتد و هم The Last of Us ویژگی فوق العاده پررنگیه.

View attachment 391825View attachment 391822View attachment 391824View attachment 391821
جمله معماری تسخیر شده توسط طبیعت

عالی گفته . همیشه می خواستم احساسم حین بازی های ناتی داگ بیان کنم ولی کلمه مناسب برای شرح پیدا نمی کردم .

بازی های ناتی داگ و دوگانه هورایزن Aloy . طبیعت پیش رونده به داخل ساختمان ها و اماکن خود جنس و اتمسفره

• Like
Reactions: Imaginative

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or