Uncharted - in game vs render trailer

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

ديگه همه چيز واضح هستش ، In game و تصاوير render شده پارسال (چرا همه دنبال نقاط ضعف ميگردند تا به اين کنسول گير بدن ؟:()
خدا وکيليش هر comparison ميشه جهت تو سر خوردن اين ps3 بيده
ضمناً اين رو يک کاربر در فروم سايت neogaf.com ارسال کرده
يه روز هم n4g مياد از تو فرومای ما چيز ميزاره مطمئن باشيد :love::biggrin1:
تصوير هم حجمش به دليل تعداد زياد عکس هاش که در يک عکس جمع آوری شدند بالاست .. please wait ..
good Luck

Unchartedcompa20062007.jpg

من نفهمیدم عکسای سمت راست برای امساله و عکسهای سمت چپ برای پارسال خوب واضح که سمت راستیا خیلی بهترن! پس رضا جان چرا ناراحتی:confused:

در بین بازیهای PS3 این بازی خیلی متفاوت هستش و من خیلی دوست دارم یه روز این بازی رو بازی کنم .
نمیدونم چرا ! ولی این بازی منو بدجوری یاد مرحله اول Tomb rider میندازه .

آقا رضا مشخصه که از بین دو تا تصویر سمت راستی بهتره مخصوصا از نظر کیفیت محیط
سونی توی این یکی دیگه کولاک کرده ولی من که میدونم همین که بازی بیاد بهش امتیاز 8 تا
8.5 میدن :mad:
عادتشونه که بزنن تو سر گرافیک بعدش به بازیهای دیگه همینجوری بالای 9 میدن.اگه یه بازی گرافیکش از حد معمول پایینتر باشه ازش امتیاز کم میکنن ولی اگه بالاتر باشه امتیازش خیلی نمیره بالا.مثلا همین heavenly sword مرحوم:((

راستی گفته بودن که همون دموی رندر شده ای که شما مقایسه کردید هم ریل تایم بوده

میشه ینفر بگه عنوان تاپیک به چه زبونی هست من هر کاری میکنم نمیتونم بخونم! فینگلیش دیده بودیم ولی این مدلی شو ندیده بودم فکر کنم انگلیفار باشه!:eek:

(چرا همه دنبال نقاط ضعف ميگردند تا به اين کنسول گير بدن ؟
رضا جون رکو راست بگن این تصاویر Real-time نیست، ببین اون وقت کسی میرفت ته تو قضیه رو در بیاره ;).
سمت راستیا خیلی بهترن!
حسام جون زیاد درس میخونی قوه تشخیصت داره داغون میشه ها :cheesygri. شوخی کردم. ولی چپ ها یه چیز فضای هستن.

پ.ن. الان همه میریزن انگ فن بوی بودن بهم میزنن :biggrin1:.

میشه ینفر بگه عنوان تاپیک به چه زبونی هست من هر کاری میکنم نمیتونم بخونم! فینگلیش دیده بودیم ولی این مدلی شو ندیده بودم فکر کنم انگلیفار باشه!:eek:

:biggrin1:LOL
آره منم ميخواستم بگم !!!
چرا اسم انگليسی رو به فارسی مينويسيد ؟؟؟
هميشه Title های بازی ها رو انگليسی مينويسن ! از شما که اينهمه سابقه داريد تو اخبار دادن عجيب بود اين حرکت!

واقعآ آدم به این قدرت نهفته درگرافیک قبته (درست نوشتم؟؟؟ ) میخوره !!!!!

آقا تصویر سمت راست رو از چپ جدا نکردم تا بدونید برای کدو سال هستش !!

1_ مثلآ افکت خون هستش!!! خدایشش شاهکاره !!!!!!!!!!!!!!!

2_ این هم که یک باگ خیلی خوشگل اصلآ زبونم قاصر در بین مطلبی برای این موضوع .(قیافه خود یارو هم که دیدنیه :laughing: :laughing: :laughing: میگه جونه مادرت منو بکش :laughing: :laughing: :laughing: )

bug.jpg

در مورد موضوع تایپیک من هم موافقم یکی ترجمش کنه !!!!!!!

ویرایش:

اینو یادم رفت که الان خیلی ها تون میاین میگین که کو تا ریلیز!!!!! شک نکنید که بعد از ریلیز همچین مشگلاتی رو خواهید دید !!! ( نکه تا حالا ندیدیید)

درضمن فعلآ تنها مشگلی که از بازی دیده شده و همه هم روش تاکید کردن دقیقآ مثل بازی Lair بوده!!!! خدا بخیر کنه .

این عکس هم توی عکسهای بالا دومین عکس از پایین هستش .

آخرین ویرایش:
آقا رضا توجه کن:

عنوان انگلیسی : Uncharted Drake's Fortune Target Render Trailer
که البته نمی دونم چرا این عنوان انتخاب شده که چون فرق بین Target Render Trailer و In-Game Trailer هستش. یعنی موضوع اصلی In-Game Trailer هستیش نه Target Render Trailer.

تلفظش به فارسی : آنچارتد دریکس فورچون تارگت رندر تریلر.

بابت Off-Topic معذرت می خوام.:blushing:

واسه همه چيز بايد توضيح داد ، يعنی واقعاً نتونستيد بخونيد ؟ من فقط نخواستم انگليسی بنويسم
يه موضوعی هست من گيج شدم ، من تو سايت اومدم به زبونای ديگه پست دادم اومدن اخطار دادن گفتند اينجا فروم فارسی هست
حتی تلفز رو هم مينويسی بيا به انگليسی بنويس و فارسيش نکن
خوب منم الان ديدم عنوان اين تاپيک چيزی برای فارسی نوشتن نداره و به جای اينکه انگليسی باشه همش فارسيش کردم! حالا اين باعث ضعف روهيه شما شده يا مشکلات ديگری که گير داديد ؟
اين همه مدير داره اينجا اگه ببينن درست نبود عنوان تاپيک ويرايش ميکنند چون مشخصه ديگه ويرايس عنوان تايپ از دست من خارج هست
that set

تلفظش به فارسی : آنچارتد دریکس فورچون تارگت رندر تریلر.
جناب فرزاد عزيز uncharted رو اگه بخوای تلفز به فارسی کنی انچارتد نميگن و انچرتد ميگن ( ا نداره )
ميتونی اين تريلر بازی رو دانلود کنی و به تلفز سازنده ها گوش بدی (چون به هر حال اگه من شخصاً تا صبح هم بگم اينجا دعوا راه ميفته و تا يه مدير نياد حرف من رو تاييد نکنه کسی باور نميکنه)
ضمناً شما نوشتيد که ميشه فورچن در صورتی که موقع تلفز اصلاً و نداره و فرچن خونده ميشه
لطفاً بحث تلفز رو تموم کنيد چون الان اينجا باز بايد اموزش راه بيفته (من اصلی انگليسی بلد نيستم پس بس کنيد)
TRUTHعزيز حواسم دقيقاً بهت هست که منتظر هستی به کوچکترين حرکت های من گير بدی عين اين بچه نديد بديدای بی کلاس و بی پرستيژ, ولی بايد بهت بگم که دليل نميشه تا ياد گرفتی ps3 live اسمش psn هست بيای و به همه گير بدی پسر خوب
دفعه ديگه اگه ادامه بدی قيد سايت رو ميزنم و يه چيز بهت ميگم که تا 3 روز بشينی گريه کنی
شب بخير
دوستان ديگر من شرمنده تک تکتون هستم ، اشتباهی ديديد من رسماً عذر ميخوام (کلمه اي که همه باهاش همشه مشکل دارن واقعاً)

اگه به عکس هايی که زوم شده روی صورت شخص هم اگه دقت کنيد AA بازم بهتره
اصلاً در هر صورت تو نگاه اول هرکی باشه ميفهمه که trailer render شده پارسال قوی تر بوده
اين قضيه رو سونی سر KZ2 هم دقيقاً پياده کرده بود ..

واسه همه چيز بايد توضيح داد ، يعنی واقعاً نتونستيد بخونيد ؟ من فقط نخواستم انگليسی بنويسم
يه موضوعی هست من گيج شدم ، من تو سايت اومدم به زبونای ديگه پست دادم اومدن اخطار دادن گفتند اينجا فروم فارسی هست
حتی تلفز رو هم مينويسی بيا به انگليسی بنويس و فارسيش نکن
خوب منم الان ديدم عنوان اين تاپيک چيزی برای فارسی نوشتن نداره و به جای اينکه انگليسی باشه همش فارسيش کردم! حالا اين باعث ضعف روهيه شما شده يا مشکلات ديگری که گير داديد ؟
اين همه مدير داره اينجا اگه ببينن درست نبود عنوان تاپيک ويرايش ميکنند چون مشخصه ديگه ويرايس عنوان تايپ از دست من خارج هست
that set

جناب فرزاد عزيز uncharted رو اگه بخوای تلفز به فارسی کنی انچارتد نميگن و انچرتد ميگن ( ا نداره )
ميتونی اين تريلر بازی رو دانلود کنی و به تلفز سازنده ها گوش بدی (چون به هر حال اگه من شخصاً تا صبح هم بگم اينجا دعوا راه ميفته و تا يه مدير نياد حرف من رو تاييد نکنه کسی باور نميکنه)
ضمناً شما نوشتيد که ميشه فورچن در صورتی که موقع تلفز اصلاً و نداره و فرچن خونده ميشه
لطفاً بحث تلفز رو تموم کنيد چون الان اينجا باز بايد اموزش راه بيفته (من اصلی انگليسی بلد نيستم پس بس کنيد)
TRUTHعزيز حواسم دقيقاً بهت هست که منتظر هستی به کوچکترين حرکت های من گير بدی عين اين بچه نديد بديدای بی کلاس و بی پرستيژ, ولی بايد بهت بگم که دليل نميشه تا ياد گرفتی ps3 live اسمش psn هست بيای و به همه گير بدی پسر خوب
دفعه ديگه اگه ادامه بدی قيد سايت رو ميزنم و يه چيز بهت ميگم که تا 3 روز بشينی گريه کنی
شب بخير
دوستان ديگر من شرمنده تک تکتون هستم ، اشتباهی ديديد من رسماً عذر ميخوام (کلمه اي که همه باهاش همشه مشکل دارن واقعاً)

من واقعا نمی‌دونم شما چه اصراری داری انگلیسی بنویسی و تلفظ کنی وقتی که به وضوح مشخصه اطلاعات چندانی ازش نداری!

چه توی تریلرهای بازی و چه توی هر دیکشنری‌ای که فکرشو بکنی آنچارتد تلفظ میشه

http://www.thefreedictionary.com/Uncharted

می‌تونی اینجا روی اون بلندگو کلیک کنی تا تلفظش رو بگه

تلفظ انگلیسی همون فرچون یا Forchoon هست. چیزی که شما میگی تلفظ آمریکائیه

در ضمن:

روهيه

روحیه

تلفز

تلفظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or