Uncharted: Drake's Fortune

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
آقا تو رو خدا يكي بگه آنتي آليزينگ تو اين بازي چه جورياست؟؟؟؟؟؟؟؟:(
تازگيا شبگه گيم وان يه كليپ از اين بازي ساخته كه توي اون كليپ از دور كاملا گرافيك بازي به هم ميريزه و انگار اصلا آنتي اليزينگ نداره:mad:
من اول فكر ميكردم اين بازي يكي از بهترين بازيا تو اين زمينه هستش و قدرت پلي 3 رو نشون ميده امل حالا نظرم عوض شده.
كسي كه بازي كرده جواب مارو بده.ممنون

سلام
آقا تو رو خدا يكي بگه آنتي آليزينگ تو اين بازي چه جورياست؟؟؟؟؟؟؟؟:(
تازگيا شبگه گيم وان يه كليپ از اين بازي ساخته كه توي اون كليپ از دور كاملا گرافيك بازي به هم ميريزه و انگار اصلا آنتي اليزينگ نداره:mad:
من اول فكر ميكردم اين بازي يكي از بهترين بازيا تو اين زمينه هستش و قدرت پلي 3 رو نشون ميده امل حالا نظرم عوض شده.
كسي كه بازي كرده جواب مارو بده.ممنون

در خرید این بازی شک نکنید .... بهترین بازی تو ps3 که من تا حالا دیدم این بازی بوده ....
واقعا فوق العاده است ... :eek::eek:

شبکه G1 رو هم ول کن ... تا خود بازی رو نبینی متوجه نمیشی که با چه ابر بازی طرفی :cool:

از ما گفتن هر جور شده پول این بازی رو جور کنید و بازی رو تهیه کنید و لذت ببرید .... ;)

و بالاخره تموم شد ...... با 420 Medal Points و 45 Treasure .
پایان جالبی هم داشت .
گرافیک ، نورپردازی و رنگ بندی chapter آخر واقعا عالی بود . سرانجام گنج Eldorado پیدا شد .
بازی 22 Chapter داره .
بعد از اینکه بازی تموم میشه تازه تو منوی اصلی فیلمهای بازی ، عکس ، پشت صحنه رو میشه دید که اون هم فکر کنم 1-2 زمان میخواد.

این بازی جزء معدود بازیهای فوق العاده است که تا حالا ساخته شده.

پیشنهاد میکنم این بازی رو بخرید و تموم کنید چون تو فیلم های آخر که باز میشه چند کلمه فارسی هم صحبت میکنن . :biggrin1:

اینم برای اینکه حتما بازی رو بخرین :biggrin1:
اینم یک دلگرمی که حتما بازی رو تموم کنین البته این بازی انقدر باحاله که اصلا وقت نمیکنین سرتونو بخارونین ....

پیشنهاد میکنم این بازی رو بخرید و تموم کنید چون تو فیلم های آخر که باز میشه چند کلمه فارسی هم صحبت میکنن . :biggrin1:

اینم یک دلگرمی که حتما بازی رو تموم کنین البته این بازی انقدر باحاله که اصلا وقت نمیکنین سرتونو بخارونین ....

میشه لطفا اسم اون فیلم رو که توش فارسی صحبت میکنن بگین .

میشه لطفا اسم اون فیلم خاص رو که توش فارسی صحبت میکنن بگین .

شاید خیلی ها از اینکه در فیلم هایی که به عنوان reward آزاد می شوند چند کلمه فارسی هم صحبت می شود تعجب کرده باشند ولی باید خدمتتان عرض کنم که علت آن حضور یک ایرانی به نام (( بهروز روزبه )) با سمت یکی از shader/texture artists ها می باشد که می توانید نام او را در صفحه 25 دفترچه بازی مشاهده کنید .

سلام من هم ديروز اين بازي همراه انريل 3 و فولكور گرفتم بايد بگم خيلي بازي عالي و خوبيه و جا داشت بيشتر از اينها در سايت هاي گوناگون امتياز بگيره. با تشكر :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or