Uncharted: Drake's Fortune به پرده نقره اي راه يافت !

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
به گزارش hollywoodreporter شركت Columbia در حال ساخت فيلم Uncharted: Drake's Fortune است.

Uncharted_Drake%27s_Fortune.jpg

فيلنامه اين اثر توسط Kyle Ward نوشته خواهد شد و توسط 4 تهيه كننده بزرگ هاليوودي يعني Avi Arad, Charles Roven, Ari Arad و Alex Gartner تهيه خواهد شد.

Avi Arad مدير عامل و تاسيس كننده بخش سينمايي Marvel Studios بوده است. وي تهيه كننده تمامي اثار اقتباسي كميك هاي Marvel همچون Spider Man , Iron Man و ...... است. Ari Arad هم در كنار وي تهيه كننده اثاري همچون The Incredible Hulk , Punisher : War Zone بوده است.

Charles Roven ديگر تهيه كننده معروف اين فيلم اثاري همچون دو فيلم Batman كريستوفر نولان را در كارنامه اش دارد. Charles Roven و Alex Gartner در فيلم هايي همچون The Bank Job و Get Smart با هم همكاري كرده اند.

Uncharted: Drake's Fortune يكي از معروفترين بازي هاي انحصاري سوني است كه در 10 هفته اول چيزي حدود 1 ميليون نسخه فروخت. داستان بازي روايت كننده Nate Drake كه به دنبال شهر طلا گمشده El Dorado مي گردد اما در اين بين بايد با رقيبان بزرگي مبارزه كند.

Kyle Ward فيلنامه نويس اين اثر در حال تجربه سومين فيلنامه بازي فيلم خود است. وي پيش از اين فيلنامه Kane & Lynch را نوشته بود كه قرار است با بازي Bruce Willis در اخر امسال فيلم برداري شود. علاوه بر اين دو روز پيش اعلام شد وي فيلنامه Hitman 2 را هم خواهد نوشت.

من يک خبری تو قبلاً خونده بودم... يادم نيست کدوم بود... اين بازيگر فيلم Fools Gold رو گفته بودن Mattew McConaughey که به اين کارکتر ميخواد... با توجه به اينکه فيلم Fools gold هم داستنش يک چيزی تو مايه های Uncharted بود اين حرف رو زدن..

به نظر من هم بهش مياد... چون هم جذاب هست... هم شخصيت طنز خوبی داره... در کل بازيگريه که اگه اين بشه مطمئنم ميتونه اون حس رو انتقال بده...

اينم عکسش

http://uncleempire.com/wp-content/uploads/2009/03/matthew-mcconaughey-400a052207.jpg
http://www.babble.com/CS/blogs/fame...shirtless-letterman-matthew_mcconaughey_4.jpg

the-motto-of-the-man.jpg

هیچوقت نباید از یه بازیه خوب فیلم بسازن و یا بالعکس.نتیجش همیشه مشخصه.
حرف شما صحیح ولی انصافاً Columbia Pictures جزء معظم ترین کمپانی هاست و معمولاً(دقت کنید،معمولاً)آثاری رو که به عنوان فیلم های تجاری عرضه می کنه اون چیزی میشه که طرفدارای بازی های کامپیوتری هم خوششون میاد ازش...
البته تجربه های بد فیلم-بازی های اخیر خیلی موفقیت این عنوانو زیر سوال میبره ولی به شخصه بعد از Fox به همین Columbia اعتقاد راسخ دارم البه Warner هم خدایی برا خودش ولی Columbia جسارتشو نشون داده...
به هر حال به امید یه فیلم در خور شان Sony و Uncharted که حداقل یه بخشی از این 3/5 میلیون طرفداراش رو بتونه جذب کنه،خودش دنیای درآمد میشه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or