آریا بیا بزن :biggrin1: من که نگفتم کار بدیه! خودم هم استقبال میکنم از این حرکات :biggrin1:
من آزارم به مورچه میرسه ؟!

می بینی که توی صفحه قبل لینک کالکشن های بقیه شرکت ها رو دادم و این صفحه هم گفتم اکثر بازی های محبوب مثل Halo , GTA , GeoW , CoD کالکشن این طوری دارن ولی هنوز دوستان دارن به پست هاشون ادامه میدن !
کلآ به نظر میاد 90% عزیزان وقتی یه تاپیک رو باز میکنن سریع یه پست میزنن و تاپیک رو میبندن ! یعنی مفهوم فروم رو درست نفهمیدن و کلآ با بقیه پست ها کاری ندارن !
درسته آریا جان ولی اتفاقا این یکی از سیاست های تشویقی می تونه باشه ! چرا که کسایی که نخواستن 60 دلار باسه هر نسخه بدن یعنی 120 دلار حالا با 40 دلار جفت نسخه رو بازی می کنن ! در واقع تبلیغی برای U3 هست
دقیقآ ! این کالکشن ها که همون طور که گفتم نسل قبل هم بودن , هم برای سازنده سود داره هم بازیکنها. یعنی الآن اونهایی که U1,2 رو بازی نکردن میتونن با یه مبلغ کمتر هر دو رو بگیرن و یه چیزی هم توی جیب سونی میره. مثلآ نسل پیش هم سه تا GTA بعد از یه مدت توی یه کالکشن برای PS2 اومد یا این نسل یه کالکشن برای Modern Warfare 1,2 اومد و یه کالکشن هم برای CoD 2,3,WaW ! ولی خب میدونی که بقیه در راه رضای خدا کالکشن دادن و فقط سونی هست که میخواد به زور از بازیکنها پول بگیره !

یعنی اونایی که U1,2 رو دارن هم گول میخورن و هیپنوتیزم میشن و این کالکشن رو دوباره میگیرن !
لینک میدی؟:d البته اگه فیزیکیه:d دانلودی دوس ندارم:d
این و
این و
این هست ولی فکر نکنم توی ایران بتونی گیر بیاری ! کلآ کالکشن ها معمولآ توی ایران پیدا نمیشه چون با 2,3 تومن بازی رو میخریم و کالکشن برامون زیاد معنی نداره ! برای همینه که 99% افرادی که توی این تاپیک پست دادن خبر ندارن که کالکشن GeoW یا CoD برای 360 منتشر شده و فکر میکنن سونی بهشون خیانت کرده و تنها شرکتیه که کالکشن این طوری میده !
در مجموع فکر کنم تنها فروم جهان باشیم که این کالکشن ها رو خالی کردن جیب بازیکن ها میدونه ! چون اندکی تفکر نیاز داره که آدم بفهمه وقتی یه بازیکن دو تا بازی رو خریده و تموم کرده , دیگه نمیره هر دو رو یه بار دیگه بخره ! (مگر اینکه کلکسیونر باشه) اگه اون دو تا رو هم بازی نکرده و میخواد بازی کنه , به نفعش هست که پول کمتری از دو تا بازی جدا بده و یه جا اونا رو بخره !