Uncharted Collection تایید شد !

Apóllōn

کاربر سایت
drakejune.jpg

سونی Uncharted Collection را که امروز در سایت رسمی Best Buy برای فروش لیست شده بود را تایید کرد !

بر طبق گفته های سخنگوی سونی این کالکشن شامل نسخه اول و دوم بازی به همراه یک تم داینامیک و اواتاری از Uncharted 3: Drake’s Deception خواهد بود و همچنین قیمت این کاکشن نیز 39.99 دلار اعلام شده است

Uncharted Collection در تاریخ عرضه Resistance Dual Pack, و همچنین Ratchet & Clank: Tools of Destruction & Ratchet & Clank: A Crack in Time bundle یعنی 22 جولای عرضه میشود

منبع

آخرین ویرایش:
@ Never More : آره خیلی دوس دارم:d ولی نمیدن چون کلا هر یه بازیش مختص یه پلتفرمه:d این Force Unleashed Series رو 3-4 تا پلتفرم با هم اومد:d بقیه بالای 2 تا نبودن
خب کالکشن های PCـش رو بخر ! انواع و اقسامش هست ! :دی
کلآ همون طور که گفتم این جور کالکشن ها توی خارجه یه چیز کاملآ عادی هست و از کالکشن GTA و Halo توی نسل قبل تا کالکشن CoD , GeoW و ... توی این نسل عرضه شده و چیز جدیدی نیست. البته میدونم الآن دارم با دیوار صحبت میکنم و دوباره دوستان میان از پول پرستی سونی و ... صحبت میکنن ! lol

6میلیون واسه نسخه2 فروخت که البته به نظر من با اونهمه جوایز خیلیم جالب نیست.
6 میلیون اونم واسه یه بازی که تنها رو یک پلتفرم عرضه میشه که فوق العاده هست. فقط مشکل اینجاست که فکر نمی کنم 6 میلیون فروخته باشه :دی آخرین آماری که داده بودن فکر کنم 3.8 میلیون تا آخر سپتامبر بود. از اون موقع تا حالا را نمی دونم چقدر شده :دی
==
کلآ همون طور که گفتم این جور کالکشن ها توی خارجه یه چیز کاملآ عادی هست و از کالکشن GTA و Halo توی نسل قبل تا کالکشن CoD , GeoW و ... توی این نسل عرضه شده و چیز جدیدی نیست.
تایید میشه :دی تو Game Rankings کلمه Collection را سرچ کنید انواع و اقسام بازی های کالکشن پیدا میکنه :دی

سونی عین زالو افتاده رو جماعت گیمر ولشون هم نمیکنه ؛ Prince Of Persia , Splinter Cell , God Of War , ICO , DMC , Tomb Riader بس نبود نمیدونم چی شده انگار میخوان SH Collection رو هم اختصاصی ps3 بکنن .
لطفا مورد الطاف قرار ندید بنده رو

لول.میخوان بچپونن تو جیب ملت.خب بابا بازیتون فروش نمیره چون همه پسند نیست چرا زور میزنین.هنوز یه نسلم از بازی نگزشته!
نخر خوب عزیزم :d

@ Never More : آره خیلی دوس دارم:d ولی نمیدن چون کلا هر یه بازیش مختص یه پلتفرمه:d این Force Unleashed Series رو 3-4 تا پلتفرم با هم اومد:d بقیه بالای 2 تا نبودن
علی جان داداش شما ناراحت نباش استاروارز هم باسه شادی دل شما میاد :d
ایشالا XBox 360 میاد بازی میکنیم
بازیه دیگه ای میل ندارین ؟ :d هستا تاروف نکن :d سونی نشسته انحصاری هاش رو ملت بخوان که مولتی کنه :d اگه طالبی حله ... :d
LOL :))

کلآ همون طور که گفتم این جور کالکشن ها توی خارجه یه چیز کاملآ عادی هست و از کالکشن GTA و Halo توی نسل قبل تا کالکشن CoD , GeoW و ... توی این نسل عرضه شده و چیز جدیدی نیست. البته میدونم الآن دارم با دیوار صحبت میکنم و دوباره دوستان میان از پول پرستی سونی و ... صحبت میکنن ! lol
درسته آریا جان ولی اتفاقا این یکی از سیاست های تشویقی می تونه باشه ! چرا که کسایی که نخواستن 60 دلار باسه هر نسخه بدن یعنی 120 دلار حالا با 40 دلار جفت نسخه رو بازی می کنن ! در واقع تبلیغی برای U3 هست

اگه کنارش GOW کاکشن هم باشه خوبه :d:d:d

LOL !
شاعر می گه KING of SPAM :d

آخرین ویرایش:
کالکشن Modern Warfare
کالکشن CoD های غیر MW
کالکشن Gears of War
ادامه بدم ؟! :دی کلآ بقیه خیلی وقت پیش این راه رو رفتن ! :دی چیز جدیدی هم نیست و نسل قبل هم برای خیلی بازیها بوده. کسی که هر دو نسخه رو داره که نمیخره , کسی هم که نداره میتونه این طوری هر دو رو کنار هم داشته باشه !
آریا بیا بزن :دی من که نگفتم کار بدیه! خودم هم استقبال میکنم از این حرکات :دی

خب کالکشن های PCـش رو بخر ! انواع و اقسامش هست ! :biggrin1:
لینک میدی؟:d البته اگه فیزیکیه:d دانلودی دوس ندارم:d
ایشالا XBox 360 میاد بازی میکنیم :d
انحصاریه!:d
علی جان داداش شما ناراحت نباش استاروارز هم باسه شادی دل شما میاد :d
دیر میاد:d TFU ها همه صید شدن چه Collector's Edition ها چه معمولی:d
درسته آریا جان ولی اتفاقا این یکی از سیاست های تشویقی می تونه باشه !
مفت فروختن بازیاش یعنی تشویق کردن؟:d

چقدر کالکشن ها زیاد شدن....................
این روزا کالکشن ها مثل بختک افتادن تو صنعت گیم سونی هم که آفت صنعت گیمه داره اینو گسترش میده:d
حالا تو بین کل کاربرای بازیسنتر کدومتون حاضره این کالکشن رو بخره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا سونی تو این بحث ضرر میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!:d:d
;)

مفت فروختن بازیاش یعنی تشویق کردن؟:d

اصل فروش بازی انجام شده این در واقع سود آنچنان خفنی برای سونی نداره ! ولی برای مثال کسی شاید تریلر بازی رو ببینه زیاد خوشش نیاد و نخواد 60 دلار باسه بازی پول بده و همین طور برای نسخه بعدیش ! مثلا یکی از نسخه دومش ممکنه خوشش بیاد ولی بگه من که نسخه اولش رو بازی نکردم و حالا باید 120 دلار پول بازی بدم پس بیخیال و همین ترتیب برای نسخه سوم ! حالا که دو تا نسخه شده 40 دلار خیلی ها ترغیب به خرید بازی می کنه ( اکثر اونایی که بازی نکردن ) و اگه خوششون بیاد ، فروش U3 تضمین بیشتری پیدا می کنه

ایا سونی تو این بحث ضرر میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!:d:d

اگه شما تائیدش نکنی 100% ضرر می کنه ;)

• Like
Reactions: SHePArd
6 میلیون اونم واسه یه بازی که تنها رو یک پلتفرم عرضه میشه که فوق العاده هست. فقط مشکل اینجاست که فکر نمی کنم 6 میلیون فروخته باشه :دی آخرین آماری که داده بودن فکر کنم 3.8 میلیون تا آخر سپتامبر بود. از اون موقع تا حالا را نمی دونم چقدر شده :دی
==

تایید میشه :دی تو Game Rankings کلمه Collection را سرچ کنید انواع و اقسام بازی های کالکشن پیدا میکنه :دی
یادمه اخرین اماری که بود 5.5میلیون نسخه بود:-/

شما چی میگید باید بعد از 3 میدادن کالکشن رو ؟ کالکشن رو همیشه باید قبل از شماره ی بعد بدن که هرکی با شخصت ها و داستان آشنا نیست آشنا بشه! :d
بعدش که دیگه ارزش نداره :d

آریا بیا بزن :biggrin1: من که نگفتم کار بدیه! خودم هم استقبال میکنم از این حرکات :biggrin1:
من آزارم به مورچه میرسه ؟! :دی می بینی که توی صفحه قبل لینک کالکشن های بقیه شرکت ها رو دادم و این صفحه هم گفتم اکثر بازی های محبوب مثل Halo , GTA , GeoW , CoD کالکشن این طوری دارن ولی هنوز دوستان دارن به پست هاشون ادامه میدن ! :دی
کلآ به نظر میاد 90% عزیزان وقتی یه تاپیک رو باز میکنن سریع یه پست میزنن و تاپیک رو میبندن ! یعنی مفهوم فروم رو درست نفهمیدن و کلآ با بقیه پست ها کاری ندارن ! :دی

درسته آریا جان ولی اتفاقا این یکی از سیاست های تشویقی می تونه باشه ! چرا که کسایی که نخواستن 60 دلار باسه هر نسخه بدن یعنی 120 دلار حالا با 40 دلار جفت نسخه رو بازی می کنن ! در واقع تبلیغی برای U3 هست
دقیقآ ! این کالکشن ها که همون طور که گفتم نسل قبل هم بودن , هم برای سازنده سود داره هم بازیکنها. یعنی الآن اونهایی که U1,2 رو بازی نکردن میتونن با یه مبلغ کمتر هر دو رو بگیرن و یه چیزی هم توی جیب سونی میره. مثلآ نسل پیش هم سه تا GTA بعد از یه مدت توی یه کالکشن برای PS2 اومد یا این نسل یه کالکشن برای Modern Warfare 1,2 اومد و یه کالکشن هم برای CoD 2,3,WaW ! ولی خب میدونی که بقیه در راه رضای خدا کالکشن دادن و فقط سونی هست که میخواد به زور از بازیکنها پول بگیره ! :دی یعنی اونایی که U1,2 رو دارن هم گول میخورن و هیپنوتیزم میشن و این کالکشن رو دوباره میگیرن !

لینک میدی؟:d البته اگه فیزیکیه:d دانلودی دوس ندارم:d
این و این و این هست ولی فکر نکنم توی ایران بتونی گیر بیاری ! کلآ کالکشن ها معمولآ توی ایران پیدا نمیشه چون با 2,3 تومن بازی رو میخریم و کالکشن برامون زیاد معنی نداره ! برای همینه که 99% افرادی که توی این تاپیک پست دادن خبر ندارن که کالکشن GeoW یا CoD برای 360 منتشر شده و فکر میکنن سونی بهشون خیانت کرده و تنها شرکتیه که کالکشن این طوری میده ! :دی

در مجموع فکر کنم تنها فروم جهان باشیم که این کالکشن ها رو خالی کردن جیب بازیکن ها میدونه ! چون اندکی تفکر نیاز داره که آدم بفهمه وقتی یه بازیکن دو تا بازی رو خریده و تموم کرده , دیگه نمیره هر دو رو یه بار دیگه بخره ! (مگر اینکه کلکسیونر باشه) اگه اون دو تا رو هم بازی نکرده و میخواد بازی کنه , به نفعش هست که پول کمتری از دو تا بازی جدا بده و یه جا اونا رو بخره !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or