uncharted 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

adashk2008

کاربر سایت
Rating - 100%
5   0   0
با سلام ..
یک عدد uncharted 3 رجین 2 به فروش میرسد ..
بازی تمیز تمیز هست 1 بار نمومش کردم ...
فروش فقط طهران هزینه بیک هم با خریدار ..
قیمت ... 65 تومان ..

کد بازی استفاده نشده ............

Attachments

• IMG_0359.jpg
    IMG_0359.jpg
    121.3 KB · مشاهده: 67
  • IMG_0360.jpg
    IMG_0360.jpg
    148.6 KB · مشاهده: 55
آخرین ویرایش:
محض اطلاعتون بگم الان آکبند بازی 65 هست و DC داره میفروشه
من 50 یا 55 خریدارم

محض اطلاعتون بگم الان آکبند بازی 65 هست و DC داره میفروشه
من 50 یا 55 خریدارم
زیاد اطلاع رسانی نکنید .. کجا dc داره 65 میده ... اگه هم 65 میده رجین 3 هست نه 2 ..............
قیمت 65 با خریدار واقعی هم راه میام.......

زیاد اطلاع رسانی نکنید .. کجا dc داره 65 میده ... اگه هم 65 میده رجین 3 هست نه 2 ..............

دوست عزیز رفیق خود بنده از dc گرفت 65(ریجن2)
اگه فروشنده هستید 50 الی 55 خریدارم ...

اگه راه میای من 50 میخرم !!

خودت گفتی با خریدار راه میام

الان دیسی تموم کرده اما تا 3 روز پیش ریجن 2 رو می داد 65 تومن...

با سلام جنس مال شما است و حق دارین هر قیمتی که دلتون میخواد بفروشینش.
منتها برای شفاف سازی عرض میکنم که DC ریجن 2 رو 65 میده البته برای سفارشهای فیس بوکی. من خودم اکسپلورر سفارش دادم ولی برای دوستم ریجن 2ش رو 65 تومن گرفتم.
ممنون

اگه 65 میده ... خوب از اونجا بگیرین ........
دوست عزیز گفتم با خریدار راه میام نه که دنبالش بدوئم ...:d
من چون به یکی هم گفتم 60 .. همون 60 هم اخرش میدم ...

آقا ببخشید وسط حرفتون می پرم l-)فقط می خواستم بدونم اگه بخوام uncharted 3 special editionش رو بخرم باید از کجا بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من خیلی وقتِ دارم دنبالش می گردم:(

اقا این بنده خدا فروشنده نیست چون من همون روز که تایپیک رو زد باهاش صحبت کردم و قرار شد دیروز که دوشنبه بود برم ازش بگیرم ولی ایشون گفتن که فروش رفته و امروز در کمال ناباوری میبینم که تایپیک رو از نو بالا اورده
و در ضمن قیمت اکبند بازی تو dc معادل 65000 تومنه که میتونید از اونجا اکبند بازی رو که ریجن 2 هم هست تهیه کنید اینم لینکش http://www.facebook.com/photo.php?f....261190623922284.61152.188526474522033&type=3

• Like
Reactions: Ayuna
اقا این بنده خدا فروشنده نیست چون من همون روز که تایپیک رو زد باهاش صحبت کردم و قرار شد دیروز که دوشنبه بود برم ازش بگیرم ولی ایشون گفتن که فروش رفته و امروز در کمال ناباوری میبینم که تایپیک رو از نو بالا اورده
و در ضمن قیمت اکبند بازی تو dc معادل 65000 تومنه که میتونید از اونجا اکبند بازی رو که ریجن 2 هم هست تهیه کنید اینم لینکش http://www.facebook.com/photo.php?f....261190623922284.61152.188526474522033&type=3
خیلی ممنون که اطلاع رسانی کردین دوست من.
نزدیک بود از ایشون بخرم سرم کلاه بره.
الان میرم از dc میخرم.

خوب شد .. که تابیک زدی ..... تا بند شی .. خوبه 1000000000 دفه گفتن قبل از ابرو بردن از یکی مطمئن شید ....
ادم ...... من به تو ادرس دادم گفتم بیا بگییر .. من از تو بول گرفتم بازی برات نفرستادم .... ها کدومششش ..... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقای karma police 1 شنبه شب با من تماس گرفت چون از من خرید کرده قبلا گفت بازی رو میخوام منم گفتم واسه شما .. امروز صبح به من sms داده گفته مشکلی برام بیش اومده بازی رو نمیخوام .... بعدشم من بازی رو دوباره اب کردم .....
بازی رو هم به دوست کاربر taker-sos وحید خان فروختم ......
این دفعه اولم نیست اینجا جنس میفروشم .. برو تو بروفایلمم ببین ..

---------- نوشته در 08:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:44 PM ارسال شده بود ----------

خیلی ممنون که اطلاع رسانی کردین دوست من.
نزدیک بود از ایشون بخرم سرم کلاه بره.
الان میرم از dc میخرم.

برو بخر کلاه بردارم ریخت و قیافت .. چرا تهمت میزنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- نوشته در 08:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:45 PM ارسال شده بود ----------

فروخته شدددددددددددددددددد ./..............................

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or