Uncharted 3: Drake’s Deception

با سلام
کسی میدونه این مرحله ی که دموی اون رو نشون دادن مربوط به کدوم لوکیشین تو بازی هست . چون قبلا معلوم شد بازی تو عربستان هست ولی این مناطق سرسبز که تو بازی نمایش داده میشه شباهتی به عربستان نداره.

تا اونجايي كه شنيدم يه تيكه هايي تو فرانسه هم هست..احتمالا براي اونجاهست...;)

نميشه اين ساليوان رو توي مرحله ي 2 بكشن راحت شم اين چيه اخه پيرمرد؟؟؟؟!!!!
اصلا حال نميكنم باهاش.Chloeكجا و اين كجا

آخرین ویرایش:
همین پیر مرد آخر شماره 2 رفت پیش Chloe :drooling::drooling::drooling:
به نظر من تنها کسی که باید تو بازیها کشته بشه Rico تو Killzone هست.

كجا از نظر مكاني منظورم نبود كه از نظر ......
بدبختي توي تمام عكس هاي منتشر شده هم اين ساليوان عينه كنه چسبيده به اينNate
الينا توي اين شماره نيست؟؟؟؟

بدبختي توي تمام عكس هاي منتشر شده هم اين ساليوان عينه كنه چسبيده به اينNate
برای اینه که همه-ی عکسها واسه یک لوکیشن هستش . همه-ی عکسها از یک مرحله گرفته شده
تو تریلر پارت اول که از گیم پلی بازی هستش تو دقیقه-ی 2:49 نگاه کنین آتیش اول کاغذ دیوار رو میسوزونه بعد چوب . فوق العاده بود
یک نکته دیگه هم خشاب برداشتن از رو زمین هستش که این بار بصورت خودکار از رو زمین خشابهارو بر میداره دیگه نیاز نیست با دکمه-ی مثلث و خودمون خشابهارو برداریم

آخرین ویرایش:
یک نکته دیگه هم خشاب برداشتن از رو زمین هستش که این بار بصورت خودکار از رو زمین خشابهارو بر میداره دیگه نیاز نیست با دکمه-ی مثلث و خودمون خشابهارو برداریم
یکی از بهترین کارایی بود که میتونستن انجام بدن، خشاب برداشتن توی نسخه های قبل از روی زمین خصوصاً جایی که تراکم سلاح زیاده واقعاً روی اعصاب بود

آخرین ویرایش:
در یک کلام اون دو تا تریلرا باور نکردنی بودن.
از لحاظ بصری که جای حرفی رو باقی نذاشت.انیمیشنهاش فوق العاده بود.مخصوصا وقتی میخواست از حالت ایستاده شروع به حرکت کنه!:دی خیلی باحال بود این انیمیشنش!:دی

Naughty Dog هر چی ساخته فوق العاده در اومده از CRASH تا JAK و حالا UNCHARTED حال دیگه مهم نیست ناتان کجا باشه حتی تو گونی هم باشه شما رو راضی و سرگرم می کنه!
2011-11-01 :gathering::excited:
1-e2b838eb-5645-4455-bd45-10b19cc2fa7e-l.jpg
1-c7900265-666a-476d-a5bb-8f7a97226d8c-l.jpg

تو ویدئوهایی که اخیرا از بازی اومده انیمیشن ها مثل شماره ی قبل فوق العاده و عالی بودن. واقعا چشم نواز بود انیمیشن ها و حرکات کاراکترها.

نميشه اين ساليوان رو توي مرحله ي 2 بكشن راحت شم اين چيه اخه پيرمرد؟؟؟؟!!
پس چرا من انقدر دوسش دارم:dباحاله خدائی.خیلی هم با نمکه.من که عاشقشم.:d
به نظر من تنها کسی که باید تو بازیها کشته بشه Rico تو Killzone هست.
ای حرف دلمو زدی.مرد شور ریختش رو ببرن مردک عقب افتاده ذهنی رو.ازش متنفرم.)
x
عاشق چی نیستی تو ؟
عاشق تو:dمن عاشق چیزای باحال و بانمک و میخ کن هستم:d

آخرین ویرایش:
خوب توی CES اولین تریلر 3بعدی از بازی رو نشون دادن!
همینطور که دوستمون گفت همون خودشه فقط آخرش به جای اینکه توی اون 1 ها از گیم پلی نشون بده درست حسابی نشونشون داد! و یک صحنه ی جدیدم داشت که توی بیابون بودند و دریک با ته تفنگ زد تو صورت یکی که چفیه بسته بود :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or