نه اونا رو نمیگم اونجا که فهمیدن نازیا یه کارایی کردن مثل نکرومروفای DS که سریع حرکت میکردن. ( اون غولا که توی کوهستان بود رو میدونم که آخرش یکیشون داره ناتانو میکشه اونا رو نمیگم.)اتفاقا بد هم نبود هیجان داشت :d هیولا هم نبودن :d اون ادم تبتی ها بودن که اون شکلی کرده بودن خودشون رو :d
آره الان با صدای بلند گوش کردم همینو می گفت ولی مگه معنی هم داره ؟! شاید به خاطر دندون مصنوعیه آخر کلمه میزنهاحسان گوشای من اشتباه میشنوه یا مارلو اونجا میگه Secresh ؟
اون مپ توی بتای بازی بوده باید ببینیم کسایی که بازی کردن چیز خاصی یا علامتی چیزی روی زمین ندیدنيه چيز توي تريلر هاي E3 و داستاني براي من خيلي جالب بود اون هم زماني بود كه مارلو يه كبريت پرت مي كرد و يه چيز هايي رو اتيش مي زد و بهشون مي گفت شما بايد حلقه دريك رو برام بياريد حالا به كي داشت مي گفت به اون بقليش يا چيزي كه اتيش زده ما نمي دونيم :d
اتفاقا توی یکی از گوشه های مپ علامت هلگاستها رو کشیده بودن.فک کنم قراره رادک رو از اونجا به صورت جن احضار کنن:d.اما از شوخی گذشته خیلی حال میده اگه از این داستانهای خفن جن و پری توی UN3 استفاده بشه.البته بعید هم نیست اینکارو انجام بدن چون توی ویدیوهای بازی معبدهای خوفی نشون میده که مو به تن آدم سیخ میشه.اون مپ توی بتای بازی بوده باید ببینیم کسایی که بازی کردن چیز خاصی یا علامتی چیزی روی زمین ندیدن