Uncharted 3: Drake’s Deception

اون چیزی که تو این ویدئو خیلی به چشم میامد طراحی فوق العاده اجر های و بریدگی های دیوار ها است که با وجود off screen بودن باز هم بسیار عالی به نظر میرسه.

بحث ـه تریلر به کنار. امروز صفحه ی رسمی Playstation در FB یه نظرسنجی گذاشته، توی این نظرسنجی اومدن همه پرسی کردن که توی نمایش E3 ـی بازی اگه توجه کرده باشین النا حلقه دستشه. حالا به نظر شما النا با ناتان قبل از این وقایع عروسی کردن؟! :|

کلاً گویا علاقه مند ـن هر چه به تاریخ انتشار بازی نزدیک می شیم، یه بحث ـه جدید بندازن وسط و تا مدتی مردم رو سرگرم کنن ... !

:d من دوست دارم عربستانيها رو بكشم

آره دقیقا!خدا کنه عربا دشمن باشن :d بکشیمشون!!!:d
متاسفم که روحیه ی عرب کشی تون (و میهن پرستی!!)رو خاموش میکنم ولی در آنچارتد دشمن ها هیچ ربطی به محیط بازی ندارند مثل 2 که تو تبت باسربازهای غیر تبتی میجنگیدیم!

متاسفم که روحیه ی عرب کشی تون (و میهن پرستی!!)رو خاموش میکنم ولی در آنچارتد دشمن ها هیچ ربطی به محیط بازی ندارند مثل 2 که تو تبت باسربازهای غیر تبتی میجنگیدیم!
متاسفانه یا خوشبختانه توی این شماره اون بر و بچه ها جزو جبهه ی منفی هستن فعلاً توی دو صحنه مبارزه تن به تن نیتن باهاشون نشون داده شده :دی

پک کالکتور این بازی در ریجن های 1 و 2 با هم فرق دارند یا نه؟
برای مثال Killzone3 Helghast Edition ریجن 1, بازی داخل پک با قاب معمولی بود و ریجن 2 با قاب فلزی.

بله فرق می کنن.

rej 2

Uncharted3ExplorersEdition.jpg

rej 1

Uncharted-31.jpg

بله فرق می کنن.

rej 2

Uncharted3ExplorersEdition.jpg

rej 1

Uncharted-31.jpg

آقا ممنون.
هر دو پک خیلی عالیه و انتخاب رو سخت میکنه.:-/

فقط نکته ای که به نظرم میرسه وجود بازی با قاب فلزی (Steelbook) در پک ریجن 1 هست. اکثر پک های کالکتور ریجن 2, بازی با قاب فلزی دارند و معمولا پک های ریجن 1 بازی هاشون با قاب معمولیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or