Uncharted 3: Drake’s Deception

اصلا فکر اینکه بخش داستانی بازی بخواد Coop داشته باشه منو دیوانه میکنه ... هر جوری فکر میکنم به همه چیز لطمه میزنه ، هم داستان ، هم گیمپلی و هم گرافیک ... یعنی یک خودکشی محسوب میشه برای این بازی ، طرفدارهاش و خود ND .
هنوز هیچی تایید نشده من عصبی شدم :d نمیدونم چرا حس میکنم قراره Coop داشته باشه .
نیما من واقعآ بعید میدونم این طوری باشه ! Uncharted 1 رو که بازی نکردم ولی توی دو هم شاید 70% بازی یکی کنارمون بود (که هر چند مرحله طرف عوض میشد) ولی خب co-op نداشت :دی
U3 هم به خاطر تریلرش فکر میکنم co-op نداشته باشه. اون صحرایی که توی تریلر نشون میدن و Nathan تنها هست میتونه نشون دهنده همین موضوع باشه. سالی هم که توی ویدئوی گیم پلی بود بهش نمیخوره بتونه توسط بازیکن کنترل بشه.

شاید مثل SC:C یه بخش COOP کاملا جداگانه داشته باشه که اتفاقا خیلی خوبه. یا شاید مثل خیلی از بازیهای روز یه mod داشته باشه که جلوی راندهای دشمن مقاومت کنی و coop هم قابل بازی باشه!! به هر حال منم با coop تو بخش داستانی (یعنی اینکه همون داستان بازی رو 2 نفره بازی کرد) مخالفم. اما اگه یه بخش جدا با یه داستان جدا براش بذارن خیلی خوب میشه .

اونو که توی 2 هم داشت ، بخش Coop آنلاین بود که تا 3 نفر هم میشد با هم بازی کرد و مودهای مختلفی هم داشت و اتفاقا خیلی جذاب هم بود . مشکل من با بخش داستانی بازی هست .

هنوز هیچ چیز مشخص نیست و حدس هایی هم که میشه زد در مورد اطلاعاتی بود که GameStop در مورد بازی داده بود که خُب هیچ رسمیتی نداره, تو U2 هم تقریباً در 90% طول بازی کسی همراهمون بود اما از Coop offline خبری نبود فکر نکنم سازنده ها بخوان این ویژگی رو تو نسخه سوم اضاف کنند چون اگر میخواستند با توجه به شرایط هموار این قابلیت رو تو نسخه دوم هم اضاف میکردند.
در کل با اضاف شدن این feature به بازی بشدت مخالفم.

تریلر گیم پلی رو دیدم.واقعا فوق العاده بود.
با نیما هم موافقم.یه کم HUD رو تغییر بدن بد نیست.:d
مبارزات تن به تنش هم خیلی جالب تر شده بود.
در کل خیلی خوشم اومد.

خشونت بازی رو یکم بیشتر کنن بد نیست:دی...یه چند قطره خون بیشتر!!...تیر میزنیم به دشمن،بفهمیم کجاش خورده:دی

بعید میدونم از Teen بالاتر بره ... ولی اگه Mature میشد چی میشد =(( خداییش خیلی پتانسیلش رو داره یکم خشونت و محتوای بزرگسال اضافه کنن به بازی عالی میشه ( که نمیکنن )

بعید میدونم از Teen بالاتر بره ... ولی اگه Mature میشد چی میشد =(( خداییش خیلی پتانسیلش رو داره یکم خشونت و محتوای بزرگسال اضافه کنن به بازی عالی میشه ( که نمیکنن )

حالا شاید یکم خشن تر کردن!!!شاید خشونت لارا کرافت روی اونا تاثیر بزاره!!:دی
کلاً نظر من اینه که شوتینگ بدون خشونت مثل ریسینگ بدون دمیج میمونه:دی جفتشون تو ذوق گیمر میزنن!!:دی

به نظر من خوبه که خشونتش زیاد نشده/نمیشه/نشه چون کلا بازی/سری تمه ماجراجویانه ای داره که به مذاق (؟!) نوجوونا خیلی خوش میاد و این وسط خشونتش بره بالای هیژده سال، یکم تو ذوق میزنه. نظر منه البته.
بیصبرانه منتظریم.

حالا شاید یکم خشن تر کردن!!!شاید خشونت لارا کرافت روی اونا تاثیر بزاره!!:دی
کلاً نظر من اینه که شوتینگ بدون خشونت مثل ریسینگ بدون دمیج میمونه:دی جفتشون تو ذوق گیمر میزنن!!:دی

نه بابا ND کلا خیلی پاستوریزه ست ... تازه همین Uncharted هم ناپرهیزی کرده که ساخته ، تا قبلش Crash و Jak & Daxter میساخت :d

مخالفم با خشن شدن بازی، برای اینکه بزرگترین دلیل محبوبیت Nathan به خاطر اینه که خشن نیست، آدم شوخیه و از خیلی جهات به یک آدم معمولی که تو موقعیت ناجور قرار میگیره شباهت داره :دی
نه اینکه یه آدم کش خشن باشه بزنه دهن ملتو سرویس کنه.

مخالفم با خشن شدن بازی، برای اینکه بزرگترین دلیل محبوبیت Nathan به خاطر اینه که خشن نیست، آدم شوخیه و از خیلی جهات به یک آدم معمولی که تو موقعیت ناجور قرار میگیره شباهت داره :دی
نه اینکه یه آدم کش خشن باشه بزنه دهن ملتو سرویس کنه.
دقیقا.
خوده Nathan که خوبه,شخصیت منفیش هم اونجوری خشن نیست.همین فلین تو قسمت قبل!:dبه جای اینکه ازش بدم بیاد برعکس خیلی هم خوشم اومد!:دی از مردنش هم خیلی ناراحت شدم!:دی
عاشق Hey mate گفتنشم!:d

@ Kenji
کیوان ناتان تو رو یاد کراش نمیندازه؟ البته کراشهای خود ND! من شدیدا رفتارها و عکس العمل های ناتان رو با کراش یکی حس میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or