Uncharted 3: Drake’s Deception

منظورم اینه چرخ ماشین رو دنبال کنید ...
آهان متوجه شدم چی میگید راست میگید با انفجار چرخ لاستیک پرت شده بعدش آب که اومده اون رو جلوتر آورده بعدش هم روی آب شناور شده راست میگی باحاله البته توی بازیهای دیگه هم این موارد هست ولی خوب تنها حرف چرخ لاستیک نیست تمام اشیا محیط این حالت رو داره !

آهان متوجه شدم چی میگید راست میگید با انفجار چرخ لاستیک پرت شده بعدش آب که اومده اون رو جلوتر آورده بعدش هم روی آب شناور شده راست میگی باحاله البته توی بازیهای دیگه هم این موارد هست ولی خوب تنها حرف چرخ لاستیک نیست تمام اشیا محیط این حالت رو داره !
بنده حضور ذهن ندارم, کدوم بازی افکت آبش اینطور داینامیک اشیاء ـی مثل لاستیک ماشین رو تحت الشعاع قرار میده ؟

از نظر آی که هنوز هیچ بازی چنین آبی رو طراحی نکرده و اغرق هم نمیکنم ولی موارد شبیه به این لاستیک توی بازیهای دیگه ای هم بوده ولی خیلی کمتر به این دقت کار شدن !
آب از یک منبع توی محیط جاری بشه و با چنین فیزیکی تمام اشیاء رو تحت تاثییر خودش قرار بده, همچین چیزی حداقل من توی هیچ بازی ندیدم.

آخرین ویرایش:
بنده حضور ذهن ندارم, کدوم بازی افکت آبش اینطور داینامیک اشیاء ـی مثل لاستیک ماشین رو تحت الشعاع قرار میده ؟
از نظر آی که هنوز هیچ بازی چنین آبی رو طراحی نکرده و اغرق هم نمیکنم ولی موارد شبیه به این لاستیک توی بازیهای دیگه ای هم بوده ولی خیلی کمتر به این دقت کار شدن !

رضا جان ندیدی !!!!!!
Crysis 2 کشک بود پس :d

اون صحنه ایی بود که موج آب میاد تمام اشیاء از جمله ماشین ، هلیکوپتر حتی درخت ها رو تحت تاثیر قرار میده !!!

برو تو crysis 2 به یه جسم شلیک کن بعد تیکه هاش رو بنداز تو آب ببین فزیک چه کارایی که نمی کنه :d

از بس چرت بود تا آخرش نرفتم اما اشتباه نکنم این صحنه گیم پلی نیست. بعد من منظورم این نیست جسم رو بندازیم تو آب خود آب کم کم بصورت پویا یک محیط رو با تمام اشیا تحت تاثیر خودش قرار بده. چیزی که تو گیم پلی Cruise Ship انچارتد 3 به وفور دیدیم.

100 % گیم پلی هست :d
برو یه دور دیگه بازی کن :d

آخرین ویرایش:
رضا جان ندیدی !!!!!!
Crysis 2 کشک بود پس :d

اون صحنه ایی بود که موج آب میاد تمام اشیاء از جمله ماشین ، هلیکوپتر حتی درخت ها رو تحت تاثیر قرار میده !!!

برو تو crysis 2 به یه جسم شلیک کن بعد تیکه هاش رو بنداز تو آب ببین فزیک چه کارایی که نمی کنه :d
از بس چرت بود تا آخرش نرفتم اما اشتباه نکنم این صحنه گیم پلی نیست. بعد من منظورم این نیست جسم رو بندازیم تو آب, خود آب کم کم بصورت پویا یک محیط رو با تمام اشیا تحت تاثیر خودش قرار بده. چیزی که تو گیم پلی Cruise Ship انچارتد 3 به وفور دیدیم.

100 % گیم پلی هست :d
برو یه دور دیگه بازی کن :d
یقین دارم نیست :دی. از اون صحنه هاست که کنترل دوربین دست خود کامپیوتر هست و یک صحنه از پیش تعین شده رو نشون میده. قابل مقایسه نیست با چیزی که توی U3 میبینیم.

Chuji @
دقیقاً منم منظورم همینه، اون اجسام و اجساد هم کاملاً حق با توئه :دی .

آخرین ویرایش:
از بس چرت بود تا آخرش نرفتم اما اشتباه نکنم این صحنه گیم پلی نیست. بعد من منظورم این نیست جسم رو بندازیم تو آب, خود آب کم کم بصورت پویا یک محیط رو با تمام اشیا تحت تاثیر خودش قرار بده. چیزی که تو گیم پلی Cruise Ship انچارتد 3 به وفور دیدیم.

یقین دارم نیست :دی. از اون صحنه هاست که کنترل دوربین دست خود کامپیوتر هست و یک صحنه از پیش تعین شده رو نشون میده. قابل مقایسه نیست با چیزی که توی U3 میبینیم.
خب من تا آخرش تموم کردم :d اون صحنه یه میان پردس که آب وارد شهر میشه :d بعدش یادم نیست گیم پلی ادامه پیدا می کرد یا نه ولی فک کنم توی آب چیزی انجام نمیشد به جز اون آخرای بازی که قطعاً اینجا نبود ! ولی بازم می گم دقیق یادم نیست :دی
----------------
رضا یه نکته ی دیگه هم اینه که توی stage demo ـی که گیم آسفالت (:d) گذاشته اون بنده خداهایی که بهشون شلیک میکنیم وقتی ناتان داره میره روی سطح آب جنازه شون با آب تا اونجا اومده :d و یه نکته ی دیگه جعبه های چوبیه که وقتی کشتی برعکس میشه و نیت توی آب می افته اگه دقت کنی با تاخیر وارد آب میشن یعنی بسته به وزنی که دارن به خاطر برخورد با سطح آب با چند لحظه مکث (به خاطر کشش سطحی آب) وارد آب میشن :d

آخرین ویرایش:
فک کنم یه ذره دیگه دقت کنیم ...
جز و مد دریا به خاطر حضور ماه...:d
حتی گرم شدن زمین به خاطر اثر گل خانه...:d
و غیره:d , غیره :d, غیره...:d
یافت کرد:d
راستی ممکنه بخاطر اینکه بازی 3d هست ضربه بخوره؟منظورم گرافیگ واگر نه 3d بودنش باعث فروش بیشترش هم می شه

آخرین ویرایش:
فک کنم یه ذره دیگه دقت کنیم ...
جز و مد دریا به خاطر حضور ماه...:d
حتی گرم شدن زمین به خاطر اثر گل خانه...:d
و غیره:d , غیره :d, غیره...:d
یافت کرد:d
راستی ممکنه بخاطر اینکه بازی 3d هست ضربه بخوره؟منظورم گرافیگ واگر نه 3d بودنش باعث فروش بیشترش هم می شه
خوب این مواردی که دوستان گفتن چیزهایی هست که توی بازی هست و دقت کردن به این موارد نشون میده سازندگان شرکت ناتی داگ به کوچکترین موارد هم اهمیت میدن !
در مورد 3d هم فکر نکنم لطمه ای گرافیک بازی بزنه چون در واقع با فعال کردن 3d گرافیک پایینتر میاد ولی اگر بدون 3d بازی کنیم یعنی فعالش نکنیم گرافیک اصل بازی رو میده !
البته یه جورایی با این حرفت دلشوره انداختی تو دلم :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or