Uncharted 3: Drake’s Deception

آهان داشت یادم میرفت.میگم این شماره لعنتی عجب موزیکهایی داشت:-oبی نظیر بود.یعنی یه چیزی از بی نظیر هم بهتر.من مشکل اساسی که با شماره 2 داشتم موزیکهاش بود.ولی این شماره اصن هوش از سرم برد.موزیکهای حماسی به تم شرقی که موقع مبارزات بدجوری فاز میداد.

آهان داشت یادم میرفت.میگم این شماره لعنتی عجب موزیکهایی داشت:-oبی نظیر بود.یعنی یه چیزی از بی نظیر هم بهتر.من مشکل اساسی که با شماره 2 داشتم موزیکهاش بود.ولی این شماره اصن هوش از سرم برد.موزیکهای حماسی به تم شرقی که موقع مبارزات بدجوری فاز میداد.
آره موسیقی هاش فوق العادست ! :دی من با یکی دو تا از موسیقی های U2 هم خیلی حال میکردم ولی این یکی واقعآ زیباتره و البته بهترین ویژگیش هم اینه که میدونن دقیقآ کجا از کدوم موسیقی استفاده کنن ! کلآ U3 از این نظر از اکثر بازی ها بهتر عمل کرده و میدونن هرچیزی رو کجا به کار ببرن. چه افکت های گرافیکی چه موسیقی و صحنه های سینمایی و ...
مثلآ موسیقی ای که موقع اسب سواری و تعقیب یه موسیقی پخش میشه چنان جوی به آدم میده که تآثیرگذاریش از گرافیک بازی هم بالاتره ! :دی
یا موقع تعقیب و گریز با تالبوت !

• Like
Reactions: u.s.a
آره موسیقی هاش فوق العادست ! :دی من با یکی دو تا از موسیقی های U2 هم خیلی حال میکردم ولی این یکی واقعآ زیباتره و البته بهترین ویژگیش هم اینه که میدونن دقیقآ کجا از کدوم موسیقی استفاده کنن ! کلآ U3 از این نظر از اکثر بازی ها بهتر عمل کرده و میدونن هرچیزی رو کجا به کار ببرن. چه افکت های گرافیکی چه موسیقی و صحنه های سینمایی و ...
مثلآ موسیقی ای که موقع اسب سواری و تعقیب یه موسیقی پخش میشه چنان جوی به آدم میده که تآثیرگذاریش از گرافیک بازی هم بالاتره ! :دی
یا موقع تعقیب و گریز با تالبوت !
کلا کارگردانیش واقعا عالی هست.به قول خودت دقیقا میدونن چی کار باید بکنن.

اون بخشی هم که تو اسپویل گفتی بی نظیر بود.واقعا حال داد.حساب کن سیگار گوشه لبم همینجوری مونده بود منم چشام گرد شده بود تو مانیتور=))فقط انیمیشن اسبش اگر مثل rdr بود خیلی عالی میشد.

راستی آریا یه سوال.من رو نرمال تموم کردم.نمیدونم چرا هوش مصنوعی مثل شماره 2 خوب نبود.تو هم همین طور فکر میکنی:-/یه جاهای دشمنا دور هم میچرخیدن:d

اسپویل داستانی
یا مثلا تو سوریه وقتی با چارلی میریم.اونجا که جنگ در میگیره،من کاور گرفته بودم و داشتم همینجوری تیر میزدم،یه دفعه دیدم یه دشمن پشت سر من داره میرقصه:dالبته نکته جالب اینه که بعد از چپتر دیگه همچین مشکلی ندیدم.نمیدونم شاید وقت کم داشتن یا از زیر دستشون در رفته.

کلا کارگردانیش واقعا عالی هست.به قول خودت دقیقا میدونن چی کار باید بکنن.

اون بخشی هم که تو اسپویل گفتی بی نظیر بود.واقعا حال داد.حساب کن سیگار گوشه لبم همینجوری مونده بود منم چشام گرد شده بود تو مانیتور=))فقط انیمیشن اسبش اگر مثل rdr بود خیلی عالی میشد.

راستی آریا یه سوال.من رو نرمال تموم کردم.نمیدونم چرا هوش مصنوعی مثل شماره 2 خوب نبود.تو هم همین طور فکر میکنی:-/یه جاهای دشمنا دور هم میچرخیدن:d

اسپویل داستانی
یا مثلا تو سوریه وقتی با چارلی میریم.اونجا که جنگ در میگیره،من کاور گرفته بودم و داشتم همینجوری تیر میزدم،یه دفعه دیدم یه دشمن پشت سر من داره میرقصه:dالبته نکته جالب اینه که بعد از چپتر دیگه همچین مشکلی ندیدم.نمیدونم شاید وقت کم داشتن یا از زیر دستشون در رفته.
هوش مصنوعی تو co op بازی رو درجه سختی hard پوس میکنه از ادم ...........نمیدونم امتحان کردی یا نه ولی واقعا هوش مصنوعی به این میگن..........تو بخش داستانی هم به نظر من خوب بود ...................

نمیدونم چرا صحراش اونقدر زیاد منو تحت تاثیر قرار نداد:دی
اولین جزئیات که از بازی اومده بود ND گفته بود رو بخش مخفی کاری بیشتر کار کردن و پیشرفت داشته،ولی من که پیشرفتی ندیدم.بعضی جاها بعضا خنده دار هم بود حرکات گاردا!:دی
ولی من هنوز کفه انیمیشناشم!هوش از سره آدم میپرونه!:دی قبل از اینکه بازی کنم هم فکر نمیکردم این حرفا که میگن طراحی صورتاش از L.A.Noire هم بهتره درست باشه،ولی الان میبینم که راست میگفتن!:دی L.A.Noire یجوری صورتا اصلا روح نداشتن ولی تو U3 کاملا زنده بودن.
در کل یکی از کامل ترین بازیای این نسل بود.با خود بازی خیلی حال کردم.
چه عجب تو جز کرایسیس بازی دیگه ای رو هم قبول داری
yahoo_4.gif

شاخ در میاره آدم از درست شدنت
yahoo_4.gif
بازی وقتی خوب باشه مگه مریضم بیام الکی ایراد بگیرم!؟:دی
نکنه انتظار داشتی الان مثلا بگم صحراش برفکی بود!!؟:)) نه آقا این وصله ها به من نمیچسبه:دی

آخرین ویرایش:
سلام
من هم چند روز پيش بازي رو تيه كردم ولي بعلت قطعي اينترنت نتوستم بيام دادو غال كنم بگم فوق العاده هستش و ......................
ديشب تمامش كردم بينظير بود عالي
گرافيك كه نگو دلم ضعف ميره ...
توپ امتياز من به بازي 11 از 10
نیما یکوب دیشب تهشو در اوردی؟بابا یه نه دیگی هم واسه ما میذاشتی...lol
ولی خدایش زیر 10 به این شاهکار نمیشه داد

• Like
Reactions: nimaprince
بازی وقتی خوب باشه مگه مریضم بیام الکی ایراد بگیرم!؟:biggrin1:
نکنه انتظار داشتی الان مثلا بگم صحراش برفکی بود!!؟:)) نه آقا این وصله ها به من نمیچسبه:biggrin1:

تو کلآ رو دوره ایراد گرفتنی:d میگم عجیبه در کل برام که تو جز کرایسیس ( لول ) و برفک بازی دیگه ای هم انجام میدی :d
برفکو وارد این مبحث نکن :d

سایت avClub به بازی C داده ( 50 ) و میانگین امتیاز U3 رو 1 امتیاز تو متا آورد پایین :|

بر پدر هر چی پدر سگه لعنت :|

منم بازی رو Special Edition اشو گرفتم . در یک کلام : خــــــــــداســــــــت :d

سایت avClub به بازی C داده ( 50 ) و میانگین امتیاز U3 رو 1 امتیاز تو متا آورد پایین :|

بر پدر هر چی پدر سگه لعنت :|

منم بازی رو Special Edition اشو گرفتم . در یک کلام : خــــــــــداســــــــت :d

صبح بخیر ! چندین روز پیش این امتیاز رو داد جناب ِ پیاز !
متای بازی تا 92 هم رسید ولی دوباره به 93 برگشته با 10 ی که دیشب گرفت .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or