کلاً باید دید این گیر که هیچکس (یا حتی هیچ سایتیالان من سوالی که از نیما خان دارم اینه که چرا تو تام و جری ما قطع عضو نداریم؟؟؟
یا اینکه مثلا چرا تو تن تن این طوری نیست؟؟درسته باید خون به مقدار کم تو بازی باشه.ینی از این یکم بیشتر باشه.ولی قطع عضو بازی رو یکم خشن می کنه و از اون روح خودش جدا می کنه.اگه هم دست و پا ها قرار باشه غیب شه که کلا یه مشکل فنی یه جورایی به حساب می آد.
توطعه ی عوامل فتنه هست :dکلاً باید دید این گیر که هیچکس (یا حتی هیچ سایتی) بهش اشاره نکرده با وجود T بودن بازی چه جوری یه دفعه رو اومد ؟!
![]()
خشونت زیاد مساوی هست با مرگ فرنچایز آنچاررد ! تم فوق العاده و خشونت دوست داشتنی U کجا قطع شدن دستو پا و حمام خون راه انداختن کجا!
من دوس دارم بازی به دلیل وجود اون مضامین (:biggrin1:!) M بشه ، نه این که با خون و خونریزی ...
خب تیر میزنی ازشون 2 قطره خون رو هوا میپاچه دیگهمن دوس دارم بازی به دلیل وجود اون مضامین (!) M بشه ، نه این که با خون و خونریزی ...
خون هم در حد چند قطره بیاد آریا و نیما ناراحت نشن!
اسلحه جدید KAL-7 (دقیقه 1:44) Rate of Fire و Blindfire Accuracy اش خفن بالاست. جون میده برای Run & Gun کردن...:dبخش Multiplayer بازی در اختیار یه عده که یه چیزایی خریدن و کُد بازی رو گرفتن هست و اینجا میتونین 13 دقیقه ویدئو از این بخش ببینین (جالبه توسط یه نفر به نام PersianGloryHD آپلود شده !!)
میگن سرعت بازی بیشتر از بتا شده ! (خبر خیلی خوبیه) و از نظر گرافیکی هم مثل اینکه بهتر شده. حتی یکی دو نفر گفتن صدای Pistol هم بهتر از قبل شده !البته ملت معمولآ اولش جوگیر میشن و آدم نمیتونه حرفاشون رو راحت قبول کنه و باید منتظر نظرات بیشتر بود !