شایعه Uncharted 3 شگفت انگیز بنظر میرسد!!!

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
jnmo0ahate5rcyu55wwz.jpg

خبر تایید رسمی برای ساخت نسخه سوم از سری بازی فوق العاده Uncharted نیست, اما این واقعه خیلی نزدیک است!

Jan Meijroos از ژورنالیست (روزنامه نگار) های مشهور کشور هلند که در نمایشگاه E3 امسال حضور داشته است در حین راه رفتن از بین راهرو کنفرانس سونی چیز جالبی شنیده است!
او شنیده است که Sony Playstation developer به معنای واقعی کلمه (عیناً) می گوید "Uncharted 3 شگفت انگیز بنظر میرسد!!!". این بیانگر این مساله هست که ادامه ای برای Uncharted 2 : Among Thieves اکنون در دست ساخت می باشد بصورتی که آنها با خود می گویند "بازی عالی بنظر میرسد".

در tweet چنین می گوید که (به زبان انگلیسی): در راهرو شنیدم که (عیناً) در کنفرانس مطبوعاتی سونی گفته شد "Uncharted 3 شگفت انگیز بنظر میرسد".
Source Link

خیلی راحت از لینک زیر:
http://twitter.com/janmeijroos
آها، پس وعده ما Facebook بنده میخوام از بازی که کوجیما قراره تو TGS معرفی بشه اطلاعاتی بهتون بدم!

بیخیال بابا ! یارو میگه داشتم راه می رفتم اینو شنیدم! دیگه اینجوریشو ندیده بودم!

آها، پس وعده ما Facebook بنده میخوام از بازی که کوجیما قراره تو TGS معرفی بشه اطلاعاتی بهتون بدم!

بیخیال بابا ! یارو میگه داشتم راه می رفتم اینو شنیدم! دیگه اینجوریشو ندیده بودم!
برادر شما گفتی از کجا پیداش کنیم بنده هم لینک Tweetـشون رو بهت دادم, نگفتم برو ازش در مورد U3 اطلاعات بگیر که اینطوری برخورد میکنی!

سعی کن به اعصابت مسلط باشی (مخصوصاً تو فضای کم ارزش نت), تند خو بودن رو همه بلدن!

برادر شما گفتی از کجا پیداش کنیم بنده هم لینک Tweetـشون رو بهت دادم, نگفتم برو ازش در مورد U3 اطلاعات بگیر که اینطوری برخورد میکنی!

سعی کن به اعصابت مسلط باشی (مخصوصاً تو فضای کم ارزش نت), تند خو بودن رو همه بلدن!
خوب مگه شما متهمی که به خودت میگیری ؟! :دی من اونو که گفتم حالا یارو رو از کجا پیدا کنیم به شوخی گفتم، بعدش هم lol گذاشتم که حالا کسی رو که داشته رد میشده یه چیزی شنیده چه جوری پیدا کنیم. لحن رو حالا چه جوری اون جوری برداشت کردی بماند، مهم هم نیست. حتما باید تو همه پست ها نیشمون ُ باز کنیم تا لحن مشخص بشه ؟!

نیازی به نصیحت شما ندارم، بهتر ِ حد خودمون رو بدونیم. :)
Uncharted 3 will be uber duber super Awesome! you heard it here first
you are a die hard panke but it's approved :دی

آخرین ویرایش:
خوب مگه شما متهمی که به خودت میگیری ؟! :دی من اونو که گفتم حالا یارو رو از کجا پیدا کنیم به شوخی گفتم، بعدش هم lol گذاشتم که حالا کسی رو که داشته رد میشده یه چیزی شنیده چه جوری پیدا کنیم. لحن رو حالا چه جوری اون جوری برداشت کردی بماند، مهم هم نیست.

نیازی به نصیحت شما ندارم، بهتر ِ حد خودمون رو بدونیم. :)
آها پس فقط بخاطر اینکه بنده در انتهای پستم : دی یادم رفت بزارم شما فکر کردی لحن من جدیه ؟! :d بنده هم لحنم کاملاً شوخی بود منتها فاقد : دی!

در ضمن حد با بی احترامی دو مقوله جدا هستن! :)

نه من نمیگم ساخته نمیشه.!! ایشون گقت شماره 3 در حال ساخته من گفتم از کجا میدونی که همین الان در حال ساخته؟!
من نظر دادم و ...نظرم هم با توجه شواهد گفتم
حتی اگر در مرحله پیش تولید هم باشه درحال ساخت محسوب میشه....حالا هر چقدر هم طور بکشه..اینو میشه از حرفهای سازندگان و شایعات و غیره فهمید
تو میتونی یه سرچ بزنی تو google می بینی که پر از شایعه درباره بازی هست..منم اسراری ندارم که بگم صدردصددرحال ساخته نظر من99.99999999 ....
تا نباشد چیزکی ...نگویند چیزها

آخرین ویرایش:
راستی یه چیزی بگم:-o
چند وقته از این خبرها زیاد شده....بزار یکیش هم من بگم..فکر کنم قیمت اکس تو بازار جهانی سقوط کرده...
یه بنده خودایی تو یه جمعی گوش واستاده بوده زاغ سیاه یکی از تسترهای بازیهای راک استار رو چوب میزده...
یهو می بینه نه باب توخواب نیست طرف میگه من gta v رو تست کردم......
البته جک ....ولی باید قبول کرد باگ گیری بازی عظیمی مثل gta به صورت بخش بخش و جداد جدا انجام میشه قبل از پایان کل بازی تا کارها ترنبال نشه....

فکر کنم یه هفته پیش خبر رو خوندم ...........
ولی در کل از اینجور خبرها زیاد شده...خدا شفا بده:-/:d

طوری متن انگلیسیش رو نوشتن که منو یاد داستان میندازه::d
Jan Meijroos, the most famous game journalist of the Netherlands, walked through the corridors of the Sony press conference and heard something quite remarkable.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or