شایعه Uncharted 3 شگفت انگیز بنظر میرسد!!!

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
jnmo0ahate5rcyu55wwz.jpg

خبر تایید رسمی برای ساخت نسخه سوم از سری بازی فوق العاده Uncharted نیست, اما این واقعه خیلی نزدیک است!

Jan Meijroos از ژورنالیست (روزنامه نگار) های مشهور کشور هلند که در نمایشگاه E3 امسال حضور داشته است در حین راه رفتن از بین راهرو کنفرانس سونی چیز جالبی شنیده است!
او شنیده است که Sony Playstation developer به معنای واقعی کلمه (عیناً) می گوید "Uncharted 3 شگفت انگیز بنظر میرسد!!!". این بیانگر این مساله هست که ادامه ای برای Uncharted 2 : Among Thieves اکنون در دست ساخت می باشد بصورتی که آنها با خود می گویند "بازی عالی بنظر میرسد".

در tweet چنین می گوید که (به زبان انگلیسی): در راهرو شنیدم که (عیناً) در کنفرانس مطبوعاتی سونی گفته شد "Uncharted 3 شگفت انگیز بنظر میرسد".
Source Link

Uncharted 3 هم وجود داشتنش یه امر بدیهی ِ ولی این که چه موقع عرضه بشه مشخص نیست. فوق العاده بودنش هم بدیهی ِ همونطور که Uncharted 2 فراتر از فوق العاده بود.

This is not a direct announcement of Uncharted 3, but it comes close. Jan Meijroos, the most famous game journalist of the Netherlands, walked through the corridors of the Sony press conference and heard something quite remarkable.

He heard a Sony Playstation developer literally say: "Uncharted 3 looks amazing!". This suggests that a sequel to Uncharted 2 is already in development, and that they are far enough with their build to say the game "looks great". The tweet below says (in English): "Heard in the corridors (literally) at the Sony Press conference: "uncharted 3 looks amazing!" Source: Sony PS developer."
حالا ما این طرف رو از کجا پیدا کنیم؟! lol

آخرین ویرایش:
من که حالم از 2 بهم خورد
:-&
حالا مگه 3 چقدر پیشرفت میتونه داشته باشه؟
کسی نظر شما رو درباره ی شماره ی دوم بازی نخواست !

من فک کنم عقیده ی شما درسته و تمامی سایت ها که uncharted 2 رو به عنوان بهترین بازی سال 2009 انتخاب کردن مشکل عقلی دارن و شما درست میفرمایید ! :d
اصلا هرکی گفت uncharted 2 بازی خوبیه نفهمه ! :d

من که حالم از 2 بهم خورد
میدونی چیه؟این از اون نظراست که اگه فوق شخصی باشه نباید بیای بگی اما اگه بگی هیچکس تکرار میکنم هیچکس نمیتونه جلوش ساکت بشینه شما برو با بازیای بهتر از اون اگه گیر اوردی بازی کن اون کنسول ps3 هم الکی نزن زیر اواتارت برش دار چون بیش از حد معلومه که حتی دستشو دست نگرفتی چه برسه بازیش کنی

حالا پنکه های PS3 حمله ور می شوند ! من از طرف این آقا عذر میخوام، شما ببخشید. تا یکی یه چیزی میگه n نفر میریزن اینجا رو میکنن پادگان!
عالــــــــیه !

من که حالم از 2 بهم خورد
افرییییین آفریییین . به این میگن نظر ها !!!!! حداقل یچیزی بگو با عقل ادمیزاد جور در بیاد :دی مثلا بگو خشونت نداشت دوست نداشتم . یا مثلا گرافیکش خیلی بالا بود چشمم رو اذیت میکرد :دی
حالا پنکه های PS3 حمله ور می شوند ! من از طرف این آقا عذر میخوام، شما ببخشید. تا یکی یه چیزی میگه n نفر میریزن جنگ گروهی !
تو حرف نزن سر اینکه KILLZONE گرافیک فنیش بهتر از UNCHARTED هستش پات گیره :دی ارش خوب حرف داریم تا حرف . وقتی اصلا قابل درک نیست چٍکار کنِـیم ؟ :دی

آخرین ویرایش:
تو حرف نزن سر اینکه KILLZONE گرافیک فنیش بهتر از UNCHARTED هستش پات گیره :biggrin1: ارش خوب حرف داریم تا حرف . وقتی اصلا قابل درک نیست چٍکار کنِـیم ؟ :biggrin1:
تا قیام و قیامت بازم اون حرف رو می زنم، ازش حمایت هم می کنم :دی

من میگم وقتی یه چیزی تابلو ِ 20 نفری یه پست رو نقل قول نکنید، باعث معروف شدن جماعت نشوید :دی

فقط ميتونم بگم اميدوارم روزي بتونم اين U3 رو توي دستگاهم بزارم و لذت ببرم
من با U2 فوق العاده حال كردم شايد بيشتر از تمام شما ها چون اولين بازي اي بود كه بعد از خريد PS3 روي اين نسل از كنسول ها بازي كردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or