Uncharted 2: Fortune Hunter Edition معرفی شد

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

uncharted.jpg

پک collector's Edition بازی انچارتد 2 با نام مستعار Uncharted 2: Fortune Hunter Edition معرفی شد .
این پک شامل دیسک BD انچارتد 2 - art book - collector's case - و یک نسخه از دفترچه معما های بازی و یک چاقوی باستانی است
سونی و ND قصد دارند این پک را به تعداد محدود مانند پک های لیمیتد ادیشن توزیع کنند .
انها همچنین قصد دارند این پک را به عنوان جایزه مسابقاتی که در PS.Blog به صورت بازیهای چند نفره بتا و در PS Home برگزار میشود اهدا کنند .
جالب است علاوه بر وسایلی که بالا شرح داده شد به ما گفته اند پک Fortune Hunter Edition شامل کدِ مخصوص برای دانلود های خاص نیز هست .
ما هنوز مطمئن نیستیم این موارد دانلودی چه خواهد بود ولی حدس میزنیم از DLC های نایاب باشد .
Multiplayer skins یا سلاح جدید ، شاید ؟
kotaku

سونی و ND قصد دارند این پک را به تعداد محدود مانند پک های لیمیتد ادیشن توزیع کنند .
توزیع نمیشه :دی فقط در صورت برنده شدن تو مسابقاتش می تونید اینو داشته باشید.
جزییات مسابقاتش هم هنوز مشخص نشده.

آخرین ویرایش:
توزیع نمیشه :دی فقط در صورت برنده شدن تو مسابقاتش می تونید اینو داشته باشید.
جزییات مسابقاتش هم هنوز مشخص نشده.
اِ ! من چرا خودم قاطی کردم :d البته خط پایینش توضیح دادم یه نوع Reward هست . بعله ! در تعداد کمی تولید میکنن.
مسابقش در مورد چي هست؟ از بازيسنتر شركت كننده داره يا نه؟
"جزئیات مسابقات معلوم نشده" معنی میده برات ؟

ای بمیرن برای عرضه کردنشون 2 ماه صبر کردیم تا یه پک limitedی رو تایید کنن حالا تایید کردن اون هم اینجوری .دیگه توی بازار توزیع میکردن این جلف بازیا چیه من کاملا مطمئن هستم که چند نفری هم که برنده میشن جوهر نامه خشک نشده میرن توی ebay بعدش bid میزارن و استارتش رو هم میزارن 500$ .

اپدیت:فقط 200 تا ازش درست میشه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or