Uncharted 2: Among Thieves

قبلا یه بار تمومش کرده بودم(کپی) ایندفه برای مولتی و co-op اورجینلشو گرفتم.
انصافا هنوزم گرافیکش از 80% بازی های این نسل بهتره

عزیز جان بقیه خیلی چیزاش از 80 گیم های دیگه بالاتر نیست از 99% بالاتره:x

بچه ها این 20 درصد یا 1 درصد بقیه که میگین مثلا کدوم بازی ها هستند؟

بچه ها این 20 درصد یا 1 درصد بقیه که میگین مثلا کدوم بازی ها هستند؟
اون 20 درصد که مال گرافیک هست که خوب خیلی واضح هست کدومان گاد 3-آنچارتد3-کرایسیس2-گیرز3-.....
ولی اون یک درصد چیزای دیگه برا من فقط 2 تا بازی هست:اول متال گیر4:x دوم بایوشاک1:x بعد این دو بازی دیگه هیچ بازی ای رو برتر از آنچارتد2 نمیدونم تو چیزای غیر گرافیک

اون 20 درصد که مال گرافیک هست که خوب خیلی واضح هست کدومان گاد 3-آنچارتد3-کرایسیس2-گیرز3-.....
ولی اون یک درصد چیزای دیگه برا من فقط 2 تا بازی هست:اول متال گیر4:x دوم بایوشاک1:x بعد این دو بازی دیگه هیچ بازی ای رو برتر از آنچارتد2 نمیدونم تو چیزای غیر گرافیک

Uncharted 3 :دی

خودم میخواستم بگم که به غیر از آنچارتد 3 ها!!!:biggrin1:
اون بازی هایی که گفتین رو من هیچ کدوم رو بازی نکردم.واجب شد برم رو یه کنسول کپی بازیشون کنم ببینم چطورین که میگید گرافیکشون خوبه!!

گرز عمرا به uncharted نمیرسه ! نباید این 2 باهم مقایسه شن
گیرز2 که به آنچارتد2 نمیرسه ولی گیرز3 به آنچارتد 2 میرسه ولی ازآنچارتد3 بازم پایین تره>:)
اون 2 تا بازی اولیش متال گیر4 هست شده 50 تومن بده برو اوریجنالشو بگیر بازی کن چون واقعا ارزششو داره بحث گرافیکش نیست اصلا وارد بازی که میشی همین جور چندین و چند ساعت پاش میشینی از بس قشنگه
بایوشاک 1 هم گرافیکی نداره به اون صورت من به خاطر گیم پلی و جو خاصش دوستش دارم خیلی ها هم هستن ازش خوششون نمیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or