Uncharted 2 رسما تاييد شد !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

uncharted2b1.jpg

بالاخره به صورت رسمي بازي Uncharted 2 تاييد شد. اسم بازي Uncharted 2: Among Thieves خواهد بود. در اين بازي Nathan Drake باز هم شخصيت اصلي خواهد بود.
................
اطلاعات كامل بازي براي در شماره جديد مجله Game Informer در 10 صفحه به چاپ رسيده است. شما در بازي مي توايند انتظار محيط هايي كاملا جديد را داشته باشيد. در اين بازي Nathan در حال پيدا كردن نشانه ها ار يك گنج است كه با سفرهاي ماركو پلو در قرن 13 در ارتباط است. بازي داراي سيستم جديد بالا رفتن از صخره و مقداري game play به صورت مخفي كاري است.اولين نمايش كامل بازي هم توسط Spike TV در 14 دسامبر عرضه خواهد شد. اين هم اولين Trailer بازي : Uncharted 2: Among Thieves
gami_189_cov_web.jpg

آخرین ویرایش:
hi

آخ جون شماره یک چی بود :eek:

یکی از خبرات خوب و بزرگ سونی در چند وقت اخیر :love: بود :biggrin1: و از کسرای عزیز هم تشکر میکنم بابت خبر خوبی که دادی
icon15.gif

داشتم در موردش فکر میکردم ، اگه صحبت برف و اینهاست مثلا از بدن این داداشمون داره خون میچکه و تو کوهستان میره ، اگه اینطوری بشه چی میشه :biggrin1: خداییش الان دیدم تریلرو درست همون چیزه که تو رویا فکر میکردم !!! :eek: عجب برفی میباره تو کوهستان :eek:

وای من دیگه نمیتونم صبر کنم :((:(( صورت Nathan رو ببینین ،بیچاره اینقدر تو اون کوهستان رفته:((:((

عجب رویایی شد ، حتما حتما تریلر رو دانلود کنین....11 مگابایته تقریبا....

چه شود:eek:
icon15.gif
:biggrin1:

آخرین ویرایش:
uncharted2deb.jpg

از بس كه بالا پايين پريده پير شده بدبخت:biggrin1:
اثرات برف و بوران زیاد هست:دی
منم واقعا خوشحال شدم برای ادامه این بازی جزو بهترین بازی های عمرم بود تغییر لوکیشن هم بسیار به جا و خوب بود و مکان مناسبی هم انتخاب کردند منتظر تریلر های بعدی هستیم....:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or