Uncharted 2 در دست ساخت ... !!

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
سلام .
خب این هم یک خبر فوق العاده برای دارندگان کنسول PS3 و علاقه مندان به بازیهای کامپیوتری ...
سایت فرانسوی jeux france در پی گزارشی اعلام کرده است که سازندگان بازی Uncharted Drake's Fortune هم اکنون , تهیه و ساخت نسخه ی شماره دو این بازی را اغاز کرده اند !
در مصاحبه ای که جناب Devs از شرکت Naughty Dog با این سایت صورت داده است رسما عنوان شده که نسخه ی شماره دو این بازی هم اکنون در دست ساخت است .
منتظر خبر قطعی شرکت بازیسازی Naughty Dog هستیم ...

uncharted_03.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

بله... برای کسایی که این این بازی رو انجامندادن, آشغاله:blink:
چرا آشغاله؟ چون اصولا نسخه ی اول این عنوان رو بازی نکردن!!!

امیدوارم نسخه ی دوم, کمی طولانی تر باشه;)
شما بهتره كل پست بخوني بعد اظهار نظر كني
مطمينم هستم طرفداراي jak بيشتر از Uncharted هستند باز اگه ميگفتند جفتشو ميزنند يك چيزي
سوني تنها استوديو درست حسابيش هم اينسوناميك چون بازي زدنشم قا يده داره

شما بهتره كل پست بخوني بعد اظهار نظر كني
. من کل پستت رو خوندم:
به نظر خيلي خبر اشغالي بود چون اگه Uncharted 2 رو بخوان بسازن پس كي jak4 رو ميسازن
. ولی چون این تاپیک در مورد Uncharted 2 هست, دیگه درمورد jak4 حرف نزدم!
مطمينم هستم طرفداراي jak بيشتر از Uncharted هستند باز اگه ميگفتند جفتشو ميزنند يك چيزي
:nospam:
سوني تنها استوديو درست حسابيش هم اينسوناميك چون بازي زدنشم قايده داره
:offtopic:

شماره‌ي جديد سري Jak & Daxter فكر كنم تآييد شده باشه...(طبق آمار IGN)...اومدن U2 مشكلي براي اومدن نسخه‌ي بعدي Jak نميكنه...

یواش یواش داره حال میده.
ببینم با جیکسا نسبتی داری؟
تمام نوشته ها و امضا هام رو جمع میکنی که مثلا یه چیز اشتباه از توش در بیاری که برای خودت یه دلیلی برای پست دادن و اسمون ریسمون بافتن پیدا کنی!!
بچه بازی هم حدی داره پیر خردمند!!. لازم نمیدونم شرح حال زندگی روزمره ام رو برات بگم!.
مثل تو و امثال تو نیستم که بگردم دنبال بنگاه خیره تا یه چیزی مفت بهم بماسه. درآمدم بالاست خدا رو شکر.
اگر هم فکر میکنی که با این بچه بازی هات میتونی اعصابم رو بهم بریزی سخت در اشتباهی، چون آدمی هستم که هم با حال حال میکنم هم با ضد حال. انرژی اضافه هم ندارم برای امثال تو بسوزونم!

شرمنده دوستان شدیم مثل اینکه. از همه معذرت میخوام که نظرم رو گفتم. اخه هنوز اخلاق بچه گونه یه سری از دس*مال به دستای سایت رو نمیدونستم. خلاصه ببخشید.

پ.ن. میگم همین کارها روکردی که X***x از "ست ست" شوتت کرد بیرون، درسته؟
پ.ن.2. اگر حرفی داری لطفا با Pm، پیر خردمند!!

یواش یواش داره حال میده.
ببینم با جیکسا نسبتی داری؟
تمام نوشته ها و امضا هام رو جمع میکنی که مثلا یه چیز اشتباه از توش در بیاری که برای خودت یه دلیلی برای پست دادن و اسمون ریسمون بافتن پیدا کنی!!
بچه بازی هم حدی داره پیر خردمند!!. لازم نمیدونم شرح حال زندگی روزمره ام رو برات بگم!.
مثل تو و امثال تو نیستم که بگردم دنبال بنگاه خیره تا یه چیزی مفت بهم بماسه. درآمدم بالاست خدا رو شکر.
اگر هم فکر میکنی که با این بچه بازی هات میتونی اعصابم رو بهم بریزی سخت در اشتباهی، چون آدمی هستم که هم با حال حال میکنم هم با ضد حال. انرژی اضافه هم ندارم برای امثال تو بسوزونم!

شرمنده دوستان شدیم مثل اینکه. از همه معذرت میخوام که نظرم رو گفتم. اخه هنوز اخلاق بچه گونه یه سری از دس*مال به دستای سایت رو نمیدونستم. خلاصه ببخشید.

پ.ن. میگم همین کارها روکردی که X***x از "ست ست" شوتت کرد بیرون، درسته؟
پ.ن.2. اگر حرفی داری لطفا با Pm، پیر خردمند!!

میبینم اصلا عصبی نشدی !!! من نگفتم دنبال بنگاه میگردی ، گفتم خودت بنگاه خیریه داری ...
کی منو شوت کرده ؟!! من تا موقعی که بودم یدونه اخطار هم نگرفتم ... اصلا من اونجا فعالیت نمیکردم ! الانم ID یم خیلی تر تمیز سرجاشه ، هر موقع دلم بخواد میرم ، حالا چجوری شوت شدم ؟
فکر کنم منظورت Reza Shekarchi ه ، تا موقعی که من اونجا میرفتم یه کاربر ساده مثل خودم بود ، بعدش اونجا مدیر شده ... اتفاقا چند وقت پیش همینجا بهم PM داد ، که اگه خودش دوست داشته باشه میگه که چی گفته بود .
راستی چند سالته تو ؟

PM ندادی که بخوام PM بدم ، باز 100 رحمت به من که تو Spoiler مینویسم ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or