Uncharted 2 در دست ساخت ... !!

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
سلام .
خب این هم یک خبر فوق العاده برای دارندگان کنسول PS3 و علاقه مندان به بازیهای کامپیوتری ...
سایت فرانسوی jeux france در پی گزارشی اعلام کرده است که سازندگان بازی Uncharted Drake's Fortune هم اکنون , تهیه و ساخت نسخه ی شماره دو این بازی را اغاز کرده اند !
در مصاحبه ای که جناب Devs از شرکت Naughty Dog با این سایت صورت داده است رسما عنوان شده که نسخه ی شماره دو این بازی هم اکنون در دست ساخت است .
منتظر خبر قطعی شرکت بازیسازی Naughty Dog هستیم ...

uncharted_03.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

مهدی جان دستت درد نکنه همیشه خبرات خوبه :biggrin1: درست مثل بازیت تو gears of war (فوق العاده بودی):biggrin1:

فقط یه سوال : اون عکس که مال نسخه دوم نیست درسته ؟ :blushing:

عکس مال نسخه اول هستش ...

فقط امیدوارم اصلا عجله نکنن و حسابی روش کار کنن ، چون اگه یک مقدار نسبت به نسخه اول بیشتر کار کنن و معایب جزئی که در نسخه اول بود رو برطرف کنن ، پتانسیل این رو داره که به یک عنوان Perfect و 10/10 تبدیل بشه .

دمشون گرم..چه گروه فعالی دارن.توی مصاحبه ای که باهاشون کرده بودن می گفتن برای ساخت نسخه اول خیلی زحمت کشیدن. از اونطرف تا این نسخه تموم شد رفتن تو نسخه بعدی. نمی دونم چقدر پول بهش می رسه که اینقدر تلاش می کنن.

راستی این امضا رو خودم درست کردم.
فکر کنم باحال شده:cheesygri:laughing:

می شه مشکلاتش رو توی نسخه یکش بگی ؟ ممنون

اینها نظر منه و هیچ دلیلی وجود نداره که کسی اعصبانی بشه:

1. جلوه های مربوط آب ضعیف بود. مثلا طرف می افتاد تو اب، اون قسمت نه موج بر میداشت و نه حالتش تغییر میکرد.
2. زمانی که تیر اندازی میکردی دوربین وسط صحنه بود در حالی که باید پشت شانه اون دستی باشه که طرف اسلحه رو گرفته.
2. بعضی از میدون های جنگش بدجوری ....... Gears of War.
3. معماهای خیـــــلی ساده.

این چیزهای بود که بنظرم ایراد میامد ولی خوبی های بازی رو نمیشه شمرد :biggrin1:.

1. جلوه های مربوط آب ضعیف بود. مثلا طرف می افتاد تو اب، اون قسمت نه موج بر میداشت و نه حالتش تغییر میکرد.
من دموی این بازی رو بازی کردم. تو دمو که من از آبش خیلی خوشم اومد، خیلی طبیعی بود.
تازه وقتی که از آب بیرون میومدی لباست تا چن دقیقه خیس بود بعد کم کم خشک میشد!

2. زمانی که تیر اندازی میکردی دوربین وسط صحنه بود در حالی که باید پشت شانه اون دستی باشه که طرف اسلحه رو گرفته.

1- گزینه رو رو به صورت 100 درصد قبول ندارم.چون دموش رو دانلود کردم و خیلی راحت وقتی می پری توی اب موج های داخلش که به وجود میاد واضحه.
بقیه رو می شه ...

1. خواب دیدی ؟!! اینی که میگی یعنی فیزیک = 0 ! اتفاقا دقیقا برعکس حرفت هست چون هر چی بیفته توی آب به همون نسبت آب عکس العمل داره ، حتی بسته به قدرت اسلحه اگه توی آب شلیک کنی به همون نسبت افکت داره .

2. منظورت رو نفهمیدم ... مشکلش چیه ؟ FPS بشه ؟ یا مثل Gears Of War ؟ دوربین به این شکل هست که عکس گذاشتم ، من که اشکالی ندیدم !

8723ztl.jpg

3. Gears of war مگه چش بود ؟ توی اون سبکی که اومد از لحاظ سنگر گیری و حرکات اکشن یک نوآوری داشت و خیلی هم جالب بود ، Uncharted از این لحاظ به GOW شباهت داره و در نتیجه این هم جالبه ! حالا چه مشکلی داره ؟!

4. معماها ساده ست ، اینو فقط درست گفتی ...

5. برای کسایی که بازی طولانی دوست دارن ، این بازی نسبتا کوتاهه . البته اگه بخوای Reward ها رو باز کنی و روی درجه سختی آخر بازی کنی حدود 11 - 12 ساعت هست و در سادهترین حالت و بدون توجه به چیزی برای کسی که بازی رو حفظ باشه 6 ساعت .

6. نشونه وقتی رو هدف میره تغییر رنگ نمیده !

7. توی نسخه 2 از لحاظ Gameplay نو آوری داشته باشه ...

پ.ن : فریدون جان شما که قبل از اینکه دستگاهت خراب بشه ، توی امضات مینوشتی : " My PS3 is Collecting Dust " از قبل از اومدن Uncharted و چند تا بازی دیگه هم که PS3 ترکید .
حالا اینهمه اطلاعات رو راجع به بازیهای PS3 از کجا میاری ؟ تازه از منم بیشتر بازی PS3 داری ، حدود 20 تا فکر کنم ! چجوریاست ؟

Becool my Dear
یکم ریلکس باش رفیق چرا دعوا داری. نخوندی مگه چی گفتم

2. منظورت رو نفهمیدم ... مشکلش چیه ؟ FPS بشه ؟ یا مثل Gears Of War ؟ دوربین به این شکل هست که عکس گذاشتم ، من که اشکالی ندیدم !
انها که گیم پلی مبارزه GOW رو گذاشتن تو بازی، چرا دوربین رو درست نکردن!!. وقتی هدف میگیری دوربین خیلی با شانه درک فاصله داره. در واقع نه RE4 ـه نه GOW. چی میشد این رو درست میکردن؟
3. Gears of war مگه چش بود ؟ توی اون سبکی که اومد از لحاظ سنگر گیری و حرکات اکشن یک نوآوری داشت و خیلی هم جالب بود ، Uncharted از این لحاظ به GOW شباهت داره و در نتیجه این هم جالبه ! حالا چه مشکلی داره ؟!
GOW که هیچ چیش نیست اگر شما روش عیب نگذاری. البته خیلی بیشتر از یک شباهت خشک و خالی، قبول کن! مشکلی نیست. نشون میده GOW چه بوده و هست.
پ.ن : فریدون جان شما که قبل از اینکه دستگاهت خراب بشه ، توی امضات مینوشتی : " My PS3 is Collecting Dust " از قبل از اومدن Uncharted و چند تا بازی دیگه هم که PS3 ترکید .
حالا اینهمه اطلاعات رو راجع به بازیهای PS3 از کجا میاری ؟ تازه از منم بیشتر بازی PS3 داری ، حدود 20 تا فکر کنم ! چجوریاست ؟
با این حال که کوچکترین ربطی به هیچکس نداره،
اون جمله رو نوشتم چون که حقیقت داشت.
اینقدر تو محل ps3 و Xbox360 ریخته که اگر از هر کسی یه هفته کنسولش رو قرض بگیرم تا عرضه ps4 نیازی به داشتن ps3 ندارم._ اینقدر رفاقتی کنسول و بازی به این و اون قرض دادیم که حد و حساب نداره _.
اشتباه شنیدی 20 تا. بیشتر از 45 تاست البته اگر بتونم از دست ملت پس بگیرم.

خلاصه یکم تند و تهاجمی داری برخورد میکنی ولی من که عادت کردم و ناراحت نمیشم.

پ.ن.از آرش حسن زاده بدتری!!! نه نیستی :biggrin1:.

بابا ایول

.
:biggrin1:.

با سلام خدمت همه ی دوستان
به نظر من گرز آف وار از لحاظ سنگر گیری هم نو آوری نداشت کسایی که kill switch را بازی کردن میدونن که گرز آف وار تقلیدی کامل از این بازی بوده از لحاظ سنگر گیری. فقط گرز آف وار اون دوربین معروفش که در حالت نیم خیز افکت های جالبی داشت رو میتوان نو آوری حساب کرد همین:laughing:

Becool my Dear
یکم ریلکس باش رفیق چرا دعوا داری. نخوندی مگه چی گفتم

انها که گیم پلی مبارزه GOW رو گذاشتن تو بازی، چرا دوربین رو درست نکردن!!. وقتی هدف میگیری دوربین خیلی با شانه درک فاصله داره. در واقع نه RE4 ـه نه GOW. چی میشد این رو درست میکردن؟

GOW که هیچ چیش نیست اگر شما روش عیب نگذاری. البته خیلی بیشتر از یک شباهت خشک و خالی، قبول کن! مشکلی نیست. نشون میده GOW چه بوده و هست.

با این حال که کوچکترین ربطی به هیچکس نداره،
اون جمله رو نوشتم چون که حقیقت داشت.
اینقدر تو محل ps3 و Xbox360 ریخته که اگر از هر کسی یه هفته کنسولش رو قرض بگیرم تا عرضه ps4 نیازی به داشتن ps3 ندارم._ اینقدر رفاقتی کنسول و بازی به این و اون قرض دادیم که حد و حساب نداره _.
اشتباه شنیدی 20 تا. بیشتر از 45 تاست البته اگر بتونم از دست ملت پس بگیرم.

خلاصه یکم تند و تهاجمی داری برخورد میکنی ولی من که عادت کردم و ناراحت نمیشم.

پ.ن.از آرش حسن زاده بدتری!!! نه نیستی :biggrin1:.

1. دوربینش خراب نیست که بخواد درست بشه ، هیچ مشکلی توی تیراندازی و نشونه گیری پیش نمیاره که بخواد درست شه ... از لحاظ بصری هم قشنگه ، چون شما خود Drake رو هم میبینی ... بالاخره ما نفهمیدم شبیه Gears of war باشه یا نباشه ؟

2. ببین پسر خوب ، تو فکر میکنی منم مثل خودتم ولی اینوری ! خیلی جالبه که نمیدونی Gears of war یکی از محبوبترین بازیهای منه ! چون تا حالا 1000 بار گفتم ! پس این نشون میده فقط میخوای یه چیزی گفته باشی ...

راجع به شباهت هم من کجا کلمه خشک و خالی رو آوردم ؟! Uncharted از لحاظ سنگر گیری و Rolling شباهت بسیار زیادی به Gears of War داره ، نه یک مورد بیشتر و نه کمتر . حالا اسمش رو هر چی میخوای بذاری ، بذار .

3. قضیه آب چی شد ؟! اونم نظر شخصی بود ؟ نمیدونستم آدم توی نظر شخصیش همه چی رو چپل چپول میبینه :confused:

4. از کسی نشنیدم ، خودت گفتی توی تاپیک Ratchet & Clank که 20 تا بازی ، حالا احتمالا از اون موقع تا حالا 25 تا دیگه هم خریدی .... ماشالا ، بزنم به تخته ، مبارکه .
پس با این حساب شما تمامی بازیهای PS3 رو داری . از Genji و Sonic و Marvel و LAIR و Ridge Racer و ... بگیر تا Ninja Gaiden و Uncharted و R&C و ...
خب بازم مبارکه ، ولی میشه توضیح بدی که با این تعداد بازی ( که فکر نمیکنم کسی این تعداد بازی حتی به صورت کپی روی 360 داشته باشه ) چطور میشه PS3 شما خاک بخوره ؟!!
دو حالت داره :
1. یا اینکه فقط جعبه هاشون رو نگاه میکنی و دفترچه هاشو میخونی ؟!
2. بنگاه خیریه داری و بازی میخری ( کمه کم حداقل 2 میلیون تا حالا پولش شده ) و میدی مردم بازی کنن ؟!

اگه مورد دومه بگو تا توی سایت هم از یاری سبز شما استفاده بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or