Uncharted 2 در حال ساخت است !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

Christophe Ballestra قائم مقام شركت Naughty Dog به مجله PSM3 اعلام كرده است كه بازي Uncharted 2 در دست ساخت است . طبق اعلام Ballestra بازي در اوايل سال اينده معرفي خواهد شد .

206993_1_hs.png

تا قبل از اين هيچ اعلاميه رسمي از ساخت بازي Uncharted 2 در دست نبود و تمام خبر ها مربوط به سخنان سازندگان بازي در ماه نوامبر 2007 بوده است كه متاسفانه يك سري خبر گذاري ها اين خبر ها رو به عنوان خبر جديد و تاييد شماره جديد اعلام كرده بودند .

آخرین ویرایش:
Christophe Balestra : ما ساخته شدن اين بازي رو تاييد ميکنيم . اين بازي با سير جديد بازي هاي PS3 و Heavy Rainو DC Universe Online و Killzone 2 همراه خواهد بود.
ميتوان انتظار به نمايش درامدنش رو در اوايل سال بعد داشت.

یک عکس Fake که توسط طرفدارهای این بازی ساخته شده

13214_uncharted_atlantis-v2-orig.jpg

به سلام ! :biggrin1:

خبر خیلی خوبی بود.بسی خوشحال شدیم .:love:
فوق اسپم!
...
دقیقا فکر کنم بعد از عرضه نسخه 1 گفتن دارن رو نسخه بعدی کار می کنند البته کاشکی فقط گیم پلی بیشتر بشه!!!! این افکن خونم یه نمه بهتر کنند بازیه خوبی بود شماره اول احتمالا این یکی بهتر بشه

دیوانه وار منتظر نسخه ی دوم بازی هستم. هم از داستانش و هم از گیم پلی و شخصیت هاش خیلی خوشم اومد و اولین بازی بود روی PS3 بازی کردم. خدا کنه دیگه تو جنگل ها نباشه و به محصیط های دیگه بره.

فوق اسپم!
...
دقیقا فکر کنم بعد از عرضه نسخه 1 گفتن دارن رو نسخه بعدی کار می کنند البته کاشکی فقط گیم پلی بیشتر بشه!!!! این افکن خونم یه نمه بهتر کنند بازیه خوبی بود شماره اول احتمالا این یکی بهتر بشه

اگه پست من اسپم بود خود مدیرا پاکش میکردن.شما بهتره تو کار کسی دخالت نکنی......

خدا کنه دیگه تو جنگل ها نباشه و به محصیط های دیگه بره.
چرا ؟ جنگلش که خیلی خوب بود و زیبا کار شده بود !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or