Unboxing کنسول Wii U توسط خودم

عزیز اول یه بسم الله الرحمن الرحیم خوشگل مثل قبل میگی
بعدش دستگاه رو روشن میکنی
توی منوی دستگاه یه چرخی میزنی
دیسک بازی برمیداری داخل دستگاه قرار میدی(ترجیحا zombie u :d)
گیم پد و برمیداری شروع میکنی بازی کردن
بعدش در حال بازی کردن بازیو نقد میکنی:|
از تمام این مراحل به صورت کامل فیلم بگیری عالی میشه
ممنون
خوبه اما نقد بازی رو میخوام برای اولین بار بنویسم و توی ویدئو فقط به چند نکته اشاره میکنم
مهدی می گم این گیم پلی هم یه فیلمی بگیری ازش عالی می شه ... ما مشتاقانه منتظریما!!:X
چشم یک مرحله رو انتخاب کردم برای قرار دادن تو ویدئو که قابلیت های گیم پد رو توی بازی نشون میده

مهدی یه سوال
دیسک بازی هاش DVD 9 ـه ؟
نه دیسک های مخصوص هست با حجم 25 گیگ و دیسک های wii رو هم می خونه

---------- نوشته در 09:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:19 AM ارسال شده بود ----------

یه سوال مسخره کپی نشده هنوز اره ؟
کپی شده ولی فقط می شه بازی های wii رو باهاش انجام داد

مهدی :دی الان یوچوب بودم :دی طرف آسیایی بود ( میدل ایست نه ها :دی آسیا :دی خودت میفهمی کودوم طرفو میگم :دی ) روانی بود :دی داشت باندل سوول سکریفایس رو انباکس میکرد کلی وقت حروم کرده بود ولی اچ دی بود حجمشم زیاد نبود ( 720 ـش حدودا 100-150 مگ بود )
تو از دستگاه راضیی ؟ دوربینو پایه رو از کجا + چند خریدی :دی پخ کن لطفا :دی

مهدی :دی الان یوچوب بودم :دی طرف آسیایی بود ( میدل ایست نه ها :دی آسیا :دی خودت میفهمی کودوم طرفو میگم :دی ) روانی بود :دی داشت باندل سوول سکریفایس رو انباکس میکرد کلی وقت حروم کرده بود ولی اچ دی بود حجمشم زیاد نبود ( 720 ـش حدودا 100-150 مگ بود )
تو از دستگاه راضیی ؟ دوربینو پایه رو از کجا + چند خریدی :دی پخ کن لطفا :دی
یوتوب خوش تبدیل میکنه اونا سرعت بالا بدون قیلتر دارن من چجوری با قیلتر شکن آپلود کنم آخه
دستگاه که حرف نداره کیفیت ساختش خیلی عالیه به شخصه گیم پد رو میگیرم دست احساس میکنم یک گیم پد استخوان دار دستمه خیلی محکمه
منظورتو از دوربین نمی فهم :d
بقیه قیمت و اطلاعات پ.خ شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or