فقط ایکس باکس !!!!دوست عزیز شما پروفایلتون بن شده یا ایکس باکست؟
فقط ایکس باکس !!!!دوست عزیز شما پروفایلتون بن شده یا ایکس باکست؟
یهههههههههههه چه خوش شانسی اینا که گفته بودن این بن ویو فقط برای کسایه که از هک پروفایل یا استفاده غیر مجاز از dlc ها هست ولی انگار xbox ها رو هم بن کرده آخه خبر نداشتم که xbox ها رو هم بن میکنه.فقط ایکس باکس !!!!
دوست عزیز اون ایمیل رو بخونی متوجه میشی فقط برای کسانی که از تاریخ 29 اگوست تا 9 سپتامبر بن شدن احتمال unban هست!یهههههههههههه چه خوش شانسی اینا که گفته بودن این بن ویو فقط برای کسایه که از هک پروفایل یا استفاده غیر مجاز از dlc ها هست ولی انگار xbox ها رو هم بن کرده آخه خبر نداشتم که xbox ها رو هم بن میکنه.
---------- نوشته در 07:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:27 PM ارسال شده بود ----------
کسایی هم اینجا هستن که 2 سال پیش بن شدن ولی الان unban شده باشن؟؟؟؟؟
من از چنتا از بچه ها فهمیدم که فقط پروفایلشون بن شده حالا هم آنبن شدن.دوست عزیز اون ایمیل رو بخونی متوجه میشی فقط برای کسانی که از تاریخ 29 اگوست تا 9 سپتامبر بن شدن احتمال unban هست!
درضمن نوشته console suspended فکر نکنم پروفایل کسی رو unban کنه!
توجه کن:
If you have received a console suspended message from August 29, 2011 to September 9, 2011
ااستفاده از NON-Jtag ! البته نشد اونم ! فقط پروفایلش رو کنسول بود ! تم پرمیوم هم بود ! ولی اونم استفاده نکردم ! فقط واسه تست ! پروفایل بن شد : Market Place Theft ! کنسول هم بعدش !کماکان کنسول و پروفایل بن !
شما چند تا پروفایل داشتی به کدومشون داد به من هنوز هیچی نداده.من بعد از اینکه بن شدم اون پروفایلی رو که باهاش می رفتم لایو رو پاک کردم نمی دونستم اینجوری میشهاقا سه ما گولد و 1600 پوینت رو به من داد
من دو تا پروفایل لایو داشتم یکی برای خودم یکی داداشم، شانس اوردم پوینتا رو ریخت به پروفایل خودم. نمیدونم رو چه حسابی به پروفایل من ریخت.شما چند تا پروفایل داشتی به کدومشون داد به من هنوز هیچی نداده.من بعد از اینکه بن شدم اون پروفایلی رو که باهاش می رفتم لایو رو پاک کردم نمی دونستم اینجوری میشه
اگه ایمیل و پسوردی که موقع ثبت نام دادی رو داری ریکاور گیمرتگ کن یا از سایت www.xbox.com چک کن ببین داده یا نه !شما چند تا پروفایل داشتی به کدومشون داد به من هنوز هیچی نداده.من بعد از اینکه بن شدم اون پروفایلی رو که باهاش می رفتم لایو رو پاک کردم نمی دونستم اینجوری میشه
بله من همینطوری متوجه شدم!از طریق سایت xbox وقی sign in میکنیم هم میشه متوجه شد که پوینت یا گلد به حسابمون ریختن یا نه؟یا اینکه unban شدیم؟
فکر کنم فقط 1600 پوینت رو از دست دادی گلد رو می تونی رو هر پروفایلی بزنیبچه ها پروفایل من رو یکی ازم دزدید و الان فقط ایمیلش رو دارم.کسی میتونه برام پیداش کنه؟
به درد خرید dlc وبعضی از بازیها و......یه سوال
پویینت به چه دردی میخوره؟