Ueda : دوست دارم ICO و Shadow of the Colossus را برای PS3 ببینم!

Dreadlord

کاربر سایت
Famito Ueda به 1UP گفت که دوست دارد همانند GOW1,2 که اخیرا برای PS3 تایید شدند، Shadow of the Colossus و ICO هم برای PS3 تایید شوند!

shadowofthecolossus.jpg

"من همیشه فکر میکردم که آنها فقط برای PS2 ساخته شدند و فقط باید روی همان پلتفرم بمانند. اما اخیرا به این فکر افتادم که خیلی خوبه برای پلتفرمهای دیگری هم عرضه شوند تا مخاطبان بیشتری جذب کند."

اگر همانند GOW درخواستها زیاد شود ممکن است این اتفاق بیفتد!

منبع

خوب قراره همه بازی های PS2 و Dreamcast از طریق PSN به فروش برسن، البته به احتمال خیلی زیاد بدون تغییر!!

ولی واسه امدن نسخه HD این SotC اصلا احتیاجی به جمع کردن امضا و یا نامه نیست چون فامیتو ادا انقدر برای سونی ارزش داره که اگه بگه ICO و SotC رو مثل GowI&II بدید بیرون، انها هم میگم چشم!:biggrin1:

به نظر من که اگه فروش GoWI&II خوب باشه راه واسه عرضه بازی های دیگه PS2 به صورت HD باز میشه. (البته بدون احتساب نسخه بدون تغییر بازی های PS2 که روی PSN میان)

پ.ن: به احتمال خیلی زیاد سونی برای اینکه واسه TLG طرفدار جمع کنه حتما ICO و SotC رو به صورت HD بده بیرون...

آخرین ویرایش:
استاد Ueda درباره همین موضوع اشاره کرده که هفته بعد یک میتینگ با مسئولان سونی داره که مساله port این دو تا بازی برای PS3 هم اونجا مطرح میشه و احتمالا دربارش تصمیم میگیرن...
البته گفته پورت این دوتا بازی نسبتا کار سختیه.

Kutako

امروز چه خبرای خوبی میاد :دی

به به !بالاخره گفته هام داره عملی میشه!یک روز اینارو گفتم همه گفتن امکام نداره!:cheesygri
امیدوارم هم تو psn هم رو بلوری بدن بیرون تا مام بینصیب نمونیم!:p
خیلی بازیاهستا!شنمو!حتی همین متال گیر 2 و 3 رو HD کنن!!!!!!!:-"
احتمالا سونی میخواد با اینکار به جای ip های جدید اختصاصی کاربراشو با ip های قدیمی بکشه باز طرف
خودش!مثل یه جور فن بوی بازی!!!

دیگه فکر کنم همه دونسته باشن گرداننده ی کلوپ Team Ico کی هستش تو سایت. این خبر باعث شد تا پولام رو جمع کنم هی ندم شارژ بخرم!

Shadow of colossus فوق العاده بود و در مورد Ico هم تعریف شنیدم ولی بازی نکردم.
خیلی عالی میشه اگر بتونم Ico با PS3 بازی کنم
شاید تا قبل از انتشار the last guardian این دوتا بازی منتشر کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or