Ueda : دوست دارم ICO و Shadow of the Colossus را برای PS3 ببینم!

Dreadlord

کاربر سایت
Famito Ueda به 1UP گفت که دوست دارد همانند GOW1,2 که اخیرا برای PS3 تایید شدند، Shadow of the Colossus و ICO هم برای PS3 تایید شوند!

shadowofthecolossus.jpg

"من همیشه فکر میکردم که آنها فقط برای PS2 ساخته شدند و فقط باید روی همان پلتفرم بمانند. اما اخیرا به این فکر افتادم که خیلی خوبه برای پلتفرمهای دیگری هم عرضه شوند تا مخاطبان بیشتری جذب کند."

اگر همانند GOW درخواستها زیاد شود ممکن است این اتفاق بیفتد!

منبع

همین الان خبرش رو خوندم!:biggrin1: بابک سرعت خبر رسانیت مثل نیما شبیه برقه!:biggrin1:

خدای خبر بود! اگه سونی این SotC و ICO رو هم HD کنه و با AA خوب بده بیرون ترکونده!:biggrin1:

پ.ن: K1 کجایی که داری به آرزوت نزدیک میشی:biggrin1:

ممنونم بابت خبر.
وای چه شود! اگه از هر کدوم یه نسخه ی Director's Cut بسازن و گرافیکها و رزولوشنها رو هم افزایش بدن عالی میشه. چون اونا بخاطر محدودیت های PS2 خیلی از چیزا رو از نسخه ی نهایی بازی حذف کردن مخصوصاً چندتا از غولها و محیطهای SOTC رو. من فکر نمی کنم که طرفداران فقط از بالا رفتن گرافیک و رزولوشن بازی کاملاً راضی بشن. (یعنی اونا می تونن چیزایی رو که نتونستن به نسخه ی PS2 اضافه کنن رو به نسخه ی PS3 اضافه کنن. البته اینو می دونم که اضافه کردن این چیزها خرجهای اضافی بر می داره.)

از کسانی که در فورم سونی عضو هستن خواهش میکنم که اگه نظر خواهی شد اینجور مسائل رو هم بازگو کنید.

اتفاا این نظرش به نظر من به خاطر اون نظر سنجی بود که گفته شده بود اگه قرار باشه 55 بازی بر روی PS3 بازسازی بشه کدوم باشه این 2 تام توش بودند هست!
ما که شدیدا منتظر دیدن SOC در PS3 هستیم!(چجوری میخوان اون محیط رو AA کنند با همون ابعاد و جزئیات رو زیاد کنند!

بچه ها بیاین یه طومار انلاین جمع کنیم بزنیم تو دهن SCEE :دی
تا بفهمه تمام بازیهای شاخ PS2 باید برا PS3 بیاد :d
مرسی بابی :d ترشی نخوری یه چی میشی :d

بابک یعنی میخوان soc رو واس ps3 بازسازی کنن؟؟؟ عجب بابا!!!!! خدا وکیلی دمشون گرم!!!!! وای من که بهش فکر میکنم قلبم وامیسته... تکرار دوباره ی شاهکار soc رو ps3 !!!! :love:
سونی بیاد این FF های PS2 رو هم HD کنه بده بیرون من از دم همتون رو شام میدم!:biggrin1:
به نظرم ffx همینجوریشم رو هوائه دیگه اگه برا ps3 هم بیاد که...
بچه ها بیاین یه طومار انلاین جمع کنیم بزنیم تو دهن SCEE :biggrin1:
تا بفهمه تمام بازیهای شاخ PS2 باید برا PS3 بیاد :biggrin1:
:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
اگه تاثیری داره بریم تو کارش! :biggrin1:

بچه ها بیاین یه طومار انلاین جمع کنیم بزنیم تو دهن SCEE :دی
:d

اگه اشتباه نکنم واسه sotc چند تا اجنبی :biggrin1: اين کا رو کرده بودن ولی امضاء هاشون به 100 تا هم نرسيد و درنتيجه کارشون بی ثمر موند
به نظرم بيايم همگی به قول نيما يه طومار جمع کنيم بلکه سونی اهمّيت داد و اين شاهکارها رو يکبار ديگه بازی کنيم ...... نظر شماها چيه ؟؟؟؟

من دلم میخواد خیلی از بازیها رو PS3 بیاد البته Killer7 اولین خواستمه :d
ولی فک کنم تو این چند سالی که از عمر PS3 مونده بازیهای شاخ PS2 برا PS3 حتما میاد ! طبق اون نامه ای که سگا فاش کرده بود !

به به فیض بردیم!!!امیدواریم سونی ایندفعه هم به خواسته ی ما گوش بده و بازی رو برای ps3 بده بیرون(مثل GOW I & II )یادش بخیر چقدر حال میداد کشتن این غول ها !!!فقط با استفاده از یک شمشیر !!!
خوب انشاالله هروقت KINGDOM HEARTS III هم معرفی شد اون 2 تا قبلی رو بده بیرون ما فیض ببریم :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or