Ubisoft Vancouver بسته شد

.Evanescence.

کاربر سایت
Ubisoft امروز اعلام کرد که استادیو Vancouver خود را بست،استادیو ای که اخیرا بازی نا موفق Pure Futbol را برای xbox360 , ps3 و pc عرضه کرد.
4784.Pure_5F00_Futbol_5F00_Screenshot_5F00_3.jpg_2D00_610x0.jpg
"یوبیسافت تایید کرد،بستن استادیو ونکور تصمیم بسیار دشواری بود.متاسفانه ما هیچ فرمولی برای موفقیت استعداد های این تیم پیدا نکردیم.ما از تیم ونکور خودمون به خاطر تلاش ها و پروژه هایی که آن ها عرضه کردند بسیار سپاس گذاریم."
"تیم ونکور این فرصت را دارد تا به دیگر استادیو های یوبیسافت ملحق شوند و ما قطعا با تک تک آن ها کار خواهیم کرد تا بتوانیم برای پیدا کردن جایگاه بعدیشان کمک کنیم،چه بخواهد در یوبیسافت باشد چه خارج از یوبیسافت."
همچنین این استادیو بازی هایی نظیر Academy of Champions: Soccer برای wii و Motionsports Adrenaline برای Kinect و Move عرضه کرد بود.
منبع

یه تیکه فلبم گرفتت استدیو مونترال رو با ونکوور اشتباه گرفتم، گفتم ای خاک بر سرشون که سازنده پرنس رو بستن ولی به موقع یادم افتاد وگرنه کلی بدو بیراه بهشون میگفتم.

به چه امیدی همچین بازی رو ساختن :-&

سو استفاده از تب جام جهاني ديدن فيفا جام جهاني 2010 رو ساخته گفتن از اب گلالود ماهي بگيريم يه فوتبالي بزنيم يه پولي بزنيم به جيب
كلا اين الان به وينينگ الون 3 داره ميگه زرشك:))
الون 3 ميارزه به صدتا مثه اين

باورتون میشه من این بازی رو اورجینال برای ps3 گرفتم وتا آخر هم بردم ؟:دی
درسته بازی ای بود که با فیفا استریت اصلا نمیشد مقایسه اش کرد اما خوب به دل من که چسبید :دی

من فکر میکنم کلا ubi باید درش بسته شه.خیلی بازیهاش بی کیفیت شده.یادش بخیر.یه زمانی اول بازی آرم یوبی رو که میدیدیم مطمئن بودیم با یه بازیه عالی طرف هستیم.

من فکر میکنم کلا ubi باید درش بسته شه.خیلی بازیهاش بی کیفیت شده.یادش بخیر.یه زمانی اول بازی آرم یوبی رو که میدیدیم مطمئن بودیم با یه بازیه عالی طرف هستیم.
حق با تو هستش حسین.الان یه چند سالی هستش که کیفیت بعضی از بازی های یوبی سافت واقعا پایین اومده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or