Ubisoft Montreal و استخدام مدیر پرژه برای یک پروژه ی بزرگ !

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
ubi-logo.jpg

درود

براساس خبری که توسط آقای Dan Tememe در tweet شرکت یوبی سافت قرار گرفت ، یوبی سافت به دنبال استخدام برای یک پروژه ی بزرگ است.
از این اگهی میتوان فهمید به دنبال یک مدیر پرژه است.
پستی که در tweet قرار گرفت به زبان فرانسوی نوشته شده بود .
در این پست گفته شده است که یوبی سافت به دنبال یک مدیر پرژه برای ساخت یک پرژه ی بزرگ است.
شما میتوانید این اگهی را که به زبان فرانسوی گفته و نوشته شده است اینجا بخوانید.
ما احساس میکنیم که این پرژه یک چیز کاملا جدید است.
Ubisoft Montreal به خاطر ساخت عناوینی همچون Assassin’s Creed, Far Cry و Prince of Persia مشهور شده است.

منبع

• Like
Reactions: VahiD_ST
یه IP جدید هست.
بازی برای PC/PS3/Xbox 360 میاد. لید پلتفرم بازی Xbox 360 هست و بازی اول واسه PS3 و 360 تو نوامبر 2012 میاد و از گیم اسپات 8.5 می گیره و چند ماه بعد تو سپتامبر 2013 نسخه ی PC میاد که به خاطر باگ زیاد و کنترل خشک از گیم اسپات 7.0 میگیره. :))

حیف شد که دانشگاه دارم و گرنه خودم می رفتم ! D:
ولی امیدوارم که دنباله ی پرنس 2088 رو بسازن ... نزن آقا من با استایل گرافیکیش خیلی حال کردم ، گیم پلی رو هم درست کنن دیگه تک می شه .

حیف شد که دانشگاه دارم و گرنه خودم می رفتم ! D:
ولی امیدوارم که دنباله ی پرنس 2088 رو بسازن ... نزن آقا من با استایل گرافیکیش خیلی حال کردم ، گیم پلی رو هم درست کنن دیگه تک می شه .
:|
با چیش حال کردی؟ :|
حیف پرنس 2.3 نبود؟ :|

این نه POP جدیده و نه AC جدید دیگه متن خبر مشخصه IP جدیده و چندوقت پیش خود یوبی هم بهش اشاره کرده بود البته منم دوست دارم ادامه POP که 2008 اومد بسازند ولی فعلا انگار برنامه ای ندارند براش ولی چیزی که مشخصه یوبی سافت داره یک بازی میسازه تا خلا ورود نسخه بعد AC و POP (در مورد AC منظورم بعد ساخت نسخه سوم در سال 2012 و پایان داستانش هست) میسازه و به نظرم IP جدیده که من بیشتر از هر بازی دیگری دوست دارم IP جدید باشه نه چیز دیگه ای

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or