نمایشگاه/رویداد Ubisoft Forward

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
151724

آخرین اخبار از یوبی (23 خرداد ماه 1402)

◾ عنوان Star Wars Outlaws در سال 2024 برای نسل نهم منتشر خواهد شد
وقایع بازی بین Empire Strikes و Return Of The Jedi هستش
می‌توانید سیارات جدید و نمادین را در اولین بازی جهان باز Star Wars، اکسپلور کنید

◾ عنوان Prince of Persia The Lost Crown در تاریخ 18 ژانویه 2024 برای نسل هشتم و نهم منتشر خواهد شد
با پیش خرید بازی، صاحب ست لباس Warrior Within خواهید شد
در دیسکورد رسمی بازی اعلام گردید که بازی دوبله فارسی خواهد داشت!

◾ تاریخ عرضه ی عنوان The Crew MotorFest برابر است با 14 سپتامبر
این عنوان دارای چندین مد خواهد بود:
• Made in Japan Mode
• Formula 1 Mode
• Off-roading Mode
• Classic Cars Mode

◾ تاریخ انتشار Assassin's Creed Mirage کماکان تغییر نکرده و در تاریخ 12 اکتبر سال جاری (20 مهرماه) برای کنسول‌های نسل هشتم و نهم و پی‌سی عرضه خواهد شد

◾ آخرین اطلاعات از عنوان Metaphor: ReFantazio
بازی توسط تیم خلاق 5/Persona 3/4 و به رهبری Katsura Hashino به عنوان کارگردان و Shigenori Sojima به عنوان Artist و Shoji Meguro به عنوان آهنگساز در استودیوی جدید Atlus یعنی Studio Zero ساخته می‌شود
به گفته Hashino، این عنوان‌ شبیه به هیچ عنوان فانتزی نیست که قبلا تجربه کردید و چیز جدیدی است

◾ تاریخ عرضه ی عنوان Avatar: Frontiers of Pandora مشخص شد، برابر با 7 دسامبر (۱۶ آذر)
این عنوان دارای Co-Op دو نفره خواهد بود
بازی یک اثر اول شخص اکشن ادونچر است
انسان ها شما را برای نبرد با ناووی ها آموزش می‌دهند
می‌توانید سایر قبایل Na'Vi را استخدام کنید
اسلحه‌های زیادی در بازی وجود دارد
همچنین می‌توانید با جنع اوری متریال ها غذا درست کنید

◾ عنوان Just Dance 2024 edition در تاریخ 24 اکتبر (۲ آبان) منتشر خواهد شد

◾ کلوزد بتای Skull and Bones از 25 تا 28 آگوست در دسترس خواهد بود

◾ در مراسم یوبی ساعت فوروارد تایید شد که Assassin's Creed 1 Remake در دست توسعه نیست

◾ به گفته ی تهیه کننده ی سری، عنوان Project Hexe طولانی نخواهد بود

◾ بازی Multiplayer مستقل Assassin's Creed با نام Invictus شناخته میشه و این بازی توسط توسعه‌دهندگان Rainbow Six Siege و For Honor قراره ساخته شه

◾ طبق آخرین گزارشات از سوی Ubisoft، این کمپانی چهار عنوان از جمله Splinter Cell VR و Ghost Recon Frontline بعلاوه ی 2 عنوان معرفی نشده را کنسل کرده

◾ عنوان Beyond Good & Evil 2 هنوز در دست توسعه است
امروز و طی یک جریان Q&A سالانه از یوبیسافت، این کمپانی به Beyond Good & Evil 2 اشاره کرد و این عنوان را در کنار عناوینی مثل POP Remake و Splinter Cell Remake و Star Wars و .... در لیست Active Development قرار داده اما هیچ تاریخ انتشار یا بازه زمانی برای این عناوین اعلام نکرد

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
شایعات:

▪️کمپانی Ubisoft در حال کار بر روی یک عنوان بتل رویال با نام رمز REAPER با عناصر روگ‌لایک از سری The Division ست
▪️عنوان Project Red در سال 2024 ..
▪️عنوان Project Hexe در سال 2026 ..

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
آخرین آپدیت/اونت:
به روز خواهد شد...

آخرین ویرایش:
از راهزن میزنی؟ :D
تو توییتر پخش شده سید:D
حتی اگه دکمه آبی رو بزنه منظورش همون دکمه قرمزست تو دراز مدت ، فقط اسامی عوض میشه البته واسه رفع تنوع بد نیست :D
تاپیکو فقط به عشق سم فیشر زدم چون مطمئن بودم خبری میشه، بیلاخ گیرم اومد!:)):(

کت که همیشه تن سلطان یوبی سافته :D ولی انصافا ریمستر بازی ای مثل Rayman legendsبرای نسل بعد از صدتا فحش بدتره آخه چیشو مثلا میخواد ریمستر کنه ؟! ولی به شخصه اگر بیاد یه سیکوئل درست درمون از ریمن معرفی کنه قول میدم پسر خوبی باشم و تا آخر نسل بعد هیچ چیز دیگه ای ازشون نخوام صبح تا شب هم دعاشون کنم :( همه دنبال پرنس و سم فیشرن ولی انصافا ریمن چیزه دیگه اییه
اون که... کار سه گانه اتزیو هست برای نشون دادن کت تن بودن:D (ولی خدایی هیچکی به کپکام و RE4 نمیرسه:D فعلا با یک نسل اختلاف جلوتره:-")

در مورد ریمن، مطمئنم بازم هیچکدوم نمیخریم! و یا میزاریم تو تخفیف خفن بخریم!
همین الان تاپیک کراش4 ، اومدن میگن بازی 100 مرحله داره، نمایش هاش واقعا خوب بوده و قابلیت های جدید و متنوعی دادن، من با طراحی کاراکتر مشکل دارم(:-") ولی طراحی محیطش خیلی خوبه و کاراکترم بعضیا پسندیدن و ...

تهش : بازی 60$ نمی ارزه!
وقتی ما دیدگاهمون اینه، چرا بسازن؟
نمیگم سطح کیفی کراش4 مقل ریمن لجندزه، ولی مازیو اودیسه و گلکسی هم بدن رو بقیه کنسول ها (حتی Day1 ) باز ملت میگن : 60$ نمی ارزه!

اون که... کار سه گانه اتزیو هست برای نشون دادن کت تن بودن:D (ولی خدایی هیچکی به کپکام و RE4 نمیرسه:D فعلا با یک نسل اختلاف جلوتره:-")

در مورد ریمن، مطمئنم بازم هیچکدوم نمیخریم! و یا میزاریم تو تخفیف خفن بخریم!
همین الان تاپیک کراش4 ، اومدن میگن بازی 100 مرحله داره، نمایش هاش واقعا خوب بوده و قابلیت های جدید و متنوعی دادن، من با طراحی کاراکتر مشکل دارم(:-") ولی طراحی محیطش خیلی خوبه و کاراکترم بعضیا پسندیدن و ...

تهش : بازی 60$ نمی ارزه!
وقتی ما دیدگاهمون اینه، چرا بسازن؟
نمیگم سطح کیفی کراش4 مقل ریمن لجندزه، ولی مازیو اودیسه و گلکسی هم بدن رو بقیه کنسول ها (حتی Day1 ) باز ملت میگن : 60$ نمی ارزه!
RE4 که ریمیک بود رسما :D
ببین با کلیت حرفت موافقم ریسک برگشت مالی اینجور بازیها بدجوری ترسناکه ولی باز هم میتونه فروش خوبی بکنه اگه اشتباه نکنم همین crash bandicoot trilogy فروش خیلی خوبی داشت حتی همون نک هم بد نفروخت نسبت به کیفیتش !

آخه مشکل اصلی من اینجاست که مگه اون division و ghost recon و امثال اون چقدر فروش چشمگیری داشتن که باید بهشون بازهم فرصت داده بشه ولی ریمن لیاقت فرصت دوباره رو نداره ؟

RE4 که ریمیک بود رسما :D
ببین با کلیت حرفت موافقم ریسک برگشت مالی اینجور بازیها بدجوری ترسناکه ولی باز هم میتونه فروش خوبی بکنه اگه اشتباه نکنم همین crash bandicoot trilogy فروش خیلی خوبی داشت حتی همون نک هم بد نفروخت نسبت به کیفیتش !

آخه مشکل اصلی من اینجاست که مگه اون division و ghost recon و امثال اون چقدر فروش چشمگیری داشتن که باید بهشون بازهم فرصت داده بشه ولی ریمن لیاقت فرصت دوباره رو نداره ؟
حالا انشاالله ریمیک واقعیش میاد که تا PS10همینطور اون رو دوباره عرضه کنند :دی (میترسم برای نوستالژی دوستان همون ورژن اصلی رو هم بدن باز:دی )

اون تریلوژی یه هایپ خیلی عظیمی دورش بود! و البته خود کراش بدترین شماره هاشم فروش بدی نداشتن به طور کلی! اما کلا نوع دیدگاه رو میگم! یادم نیست تریلوژی هر کدوم چند مرحله داشت ، 100تا که نداشتن! 5 طبقه...هر طبقه 5تا، یکی هم طبقه مخفی، میگیم میانگین 30تا مرحله! کل تریلوژی 90 مرحله:-" ... حالا... حتی با این همه محتوا هم وضعیت اینه! کلا تو ایران حداقل اینجوریه،بازی اگر گرافیک واقع گرایانه نداشته باشه مشخصا بازی با ارزشی نیست:-" دیگه پلتفرمر و ... باشه بدتر :دی (خلاصه:کلهم اجمعین بازی های نینتندو ارزش 60$ ندارن:دی )

دیویژن اینا فکر میکنم برگشت مالیشون خیلی بیشتر از امثال ریمن باشه! یعنی توی اونا آشغال ترین بازی هم بدن، بالاخره 4نفر پیدا میشن که توی MTXـه بازی اندازه صد نفر خرج کنند!
شاید از نظر یوبی بازم ناامید کننده حساب بشن،ولی در بدترین حالتم فکر میکنم بیشتر ریمن و امثالهم سود برسونند به یوبی!

از نظر من که 100% لیاقت فرصت دوباره رو داره! فرصت که چه عرض کنم،حق چنین بازی خفن و با کیفیتی هست! ولی خوب...
و دروغ چرا! خود منم بازی رو روی PC زدم:| چه انتظاری از بقیه میتونم داشته باشم؟ :|

gimme splinter cell
gimme prince of persia
tnx

حالا میاد بازی گاچا جفتشونو تایید میکنه.

ستینگ نورس AC هم بنداز دور یه اساسین با تم ژاپن بده

BG&E2 هم بیشتر بهش اهمیت بده لطفا.
153406

• Like
Reactions: Z-fan
حالا انشاالله ریمیک واقعیش میاد که تا PS10همینطور اون رو دوباره عرضه کنند :D (میترسم برای نوستالژی دوستان همون ورژن اصلی رو هم بدن باز:D )

اون تریلوژی یه هایپ خیلی عظیمی دورش بود! و البته خود کراش بدترین شماره هاشم فروش بدی نداشتن به طور کلی! اما کلا نوع دیدگاه رو میگم! یادم نیست تریلوژی هر کدوم چند مرحله داشت ، 100تا که نداشتن! 5 طبقه...هر طبقه 5تا، یکی هم طبقه مخفی، میگیم میانگین 30تا مرحله! کل تریلوژی 90 مرحله:-" ... حالا... حتی با این همه محتوا هم وضعیت اینه! کلا تو ایران حداقل اینجوریه،بازی اگر گرافیک واقع گرایانه نداشته باشه مشخصا بازی با ارزشی نیست:-" دیگه پلتفرمر و ... باشه بدتر :D (خلاصه:کلهم اجمعین بازی های نینتندو ارزش 60$ ندارن:D )

دیویژن اینا فکر میکنم برگشت مالیشون خیلی بیشتر از امثال ریمن باشه! یعنی توی اونا آشغال ترین بازی هم بدن، بالاخره 4نفر پیدا میشن که توی MTXـه بازی اندازه صد نفر خرج کنند!
شاید از نظر یوبی بازم ناامید کننده حساب بشن،ولی در بدترین حالتم فکر میکنم بیشتر ریمن و امثالهم سود برسونند به یوبی!

از نظر من که 100% لیاقت فرصت دوباره رو داره! فرصت که چه عرض کنم،حق چنین بازی خفن و با کیفیتی هست! ولی خوب...
و دروغ چرا! خود منم بازی رو روی PC زدم:| چه انتظاری از بقیه میتونم داشته باشم؟ :|
این نوع دیدگاهی که گفتی اگه یک بازی ای واقعگرایانه نباشه, متاسفانه حقیقته محضه و داره تبدیل به یک نوع سرطان برای کل صنعت گیم میشه جدای از سبک پلتفرمر باعث شده تبدیل به سوختن ایده ها و خلاقیت ها توی ذهن بازیسازها هم بشه نمونش همون فیس کرکتری که توی تک دموی UE5 بود ( تازه این کوچکترینشون بود ) یه تصویر غلطی هست که لزوما این سبک بازیها برای سنین پایینه (چرا آخه :| ؟ )

البته من یه علاقه ی افراطی نسبت به بازیهایی که حتی کوچکترین المان های پلتفرمینگ درونشون هست دارم جوری که خودت حساب کن هر دو نسخه ی نک رو Day-1 خریدم :| ریمن جدید هم که ساخته بشه قطعا پیشخرید میکنم حتی اگر مثلا مجبور بشم horizon fw رو بزارم تخفیف بخوره بعدا بخرم ( میدونم نرمال نیستم :| )
هایپ پشت تریلوژی قطعا تاثیر زیادی داشت ولی باز من معتقدم اگه بازی با کیفیت ساخته بشه تو این سبک فروش خودشو میکنه ( کما اینکه توی پلتفرم نینتندو وضعیت فروششون خیلی خوبه )
نکته ی بعدی آقا خب اصن 60 دلاری ندن :D مگه چقدر قراره هزینه ی ساختشون سر سام آور باشه که حتما باید 60 دلار قیمت بخورن کمی از رچت یاد بگیرن خب :D

• Like
Reactions: Morgoth Bauglir
جدا هنوز دنبال اسپلینتر سل و POP جدید هستین؟ کاری نداره که، همین ghost recon breakpoint یا نسخه قبلش وایلدلندز رو بگیرید یه ماد روش بزنید کاراکتر سم فیشر رو بندازید توش، میشه اسپلینتر سل جدید!

مشتاق های POP هم می تونن همین کارو در تو یکی از AC ها انجام بدن، چون تو AC ها اسلحه اتوماتیک وجود نداره، پرنس رو که بندازید توش، میشه همون چیزی که POP قراره باشه.

کار یوبی به جایی رسیده که از شرکت های دیگه باید انتظار داشته باشیم بیان ایده های یوبی رو کامل کنن! همین الان کلی بازی AAA عینا میان از رو دست یوبی کپی میکنن، ایده ها رو گسترش میدن و یه خروجی خوب تحویل میدن اما خود یوبی زمین گیر شده! AC خودش انقدر پتانسیل داشت که بتونه مسیر خودشو بره اما الان شده کلون ویچر، همین ایده های شاخ و بر داده شده AC رو ما باید تو بازی دیگه ببینیم!
FC هم همینه، دیگه اصلا برای من مهم نیست فقط ای کاش یه نفر تو تیم سازنده مضخرفش پیدا میشد که به مدیرهاش میفهموند نسخه ها رو شماره دار عرضه نکنن! یه پسوند چرت پچسبونن بهش عوض شماره ما حداقل خودمونو گول بزنیم که این کپی پیس هایی که دارن از نسخه سوم میکنن نسخه فرعیه نسخه اصلی نیست.

این نوع دیدگاهی که گفتی اگه یک بازی ای واقعگرایانه نباشه, متاسفانه حقیقته محضه و داره تبدیل به یک نوع سرطان برای کل صنعت گیم میشه جدای از سبک پلتفرمر باعث شده تبدیل به سوختن ایده ها و خلاقیت ها توی ذهن بازیسازها هم بشه نمونش همون فیس کرکتری که توی تک دموی UE5 بود ( تازه این کوچکترینشون بود ) یه تصویر غلطی هست که لزوما این سبک بازیها برای سنین پایینه (چرا آخه :| ؟ )

البته من یه علاقه ی افراطی نسبت به بازیهایی که حتی کوچکترین المان های پلتفرمینگ درونشون هست دارم جوری که خودت حساب کن هر دو نسخه ی نک رو Day-1 خریدم :| ریمن جدید هم که ساخته بشه قطعا پیشخرید میکنم حتی اگر مثلا مجبور بشم horizon fw رو بزارم تخفیف بخوره بعدا بخرم ( میدونم نرمال نیستم :| )
هایپ پشت تریلوژی قطعا تاثیر زیادی داشت ولی باز من معتقدم اگه بازی با کیفیت ساخته بشه تو این سبک فروش خودشو میکنه ( کما اینکه توی پلتفرم نینتندو وضعیت فروششون خیلی خوبه )
نکته ی بعدی آقا خب اصن 60 دلاری ندن :D مگه چقدر قراره هزینه ی ساختشون سر سام آور باشه که حتما باید 60 دلار قیمت بخورن کمی از رچت یاد بگیرن خب :D
اگر پای نک 60دلار دادی خودم باید خونت رو بریزم! :|
در مورد خط آخر...
اون نکی که 40$ دادن ، حقیقتا اصلا نزدیک به TOD و aCiT و حتی A4O نمیشد!
امیدوارم جدیده 60$ی باشه محتواش! :-"

کاش منم مثل تو بودم و فقط شعار نمیدادم! :(

اگر پای نک 60دلار دادی خودم باید خونت رو بریزم! :|
در مورد خط آخر...
اون نکی که 40$ دادن ، حقیقتا اصلا نزدیک به TOD و aCiT و حتی A4O نمیشد!
امیدوارم جدیده 60$ی باشه محتواش! :-"

کاش منم مثل تو بودم و فقط شعار نمیدادم! :(
نک1رو که کلا روز اول فیزیکی گرفتم فکر کنم حدودا 90تومن نک2 هم که از استور پیشخرید کردم ( قبول دارم خونم حلاله :D ) حالا باز نک 2 قابل تحمل بود ولی نک1 :|
جدا نک 3 هم که بیاد با اینکه میدونم چه بولشتی قراره باشه ولی بعید میدونم نخرمش :D

جدای از این بحث ها یوبی سافت ریمن هم نساخت حداقل یه چیزی مثل valiant hearts بسازه خب :( ( یوبی آرت بود یا Ubisoft Montpellier ؟ :-? )

كلا استوديو هاي خفني داره يوبي كه ايده هاي خوبي دارن همين for honor تنها بازي شمشير زني غربيه كه سبك خودش رو داره و از كارهاي ميازاكي اسكي نرفته
يا حتي تو گوست ريكان و ديويژن گان پلي سون شخص مخصوص خودشون رو دارن كه باز هم خيلي خوبه
منتهي يه بورد وحشتناك پول پرست دارن كه قشنگ هر ip براي مولتي و كوواپ ساخته ميشه و عملا گيم پلي خيلي ضعيفي پيدا ميكنه با وجود مكانيسم و گرافيك قوي.

البته تو اين نسل من اساسين ها رو دوست داشتم

اوضاع فارکرای یوبی از اساسین خرابتره.فکر اساسی براش بکنن.واچ داگز 2 هم خراب کرد با شخصیتش.
ولی بازیهای خوب تو سبکهای مختلف داره. مثل settlers و anno و ........
که متاسفانه settlers که انتظار داشتیم بعد یه دهه ببینیمش.بازم همین چند روز پیش تاخیر خورد به تاریخ نامعلوم
امید داشتیم امشب ببینیم ولی به نظر میاد که امشب نیست

نک1رو که کلا روز اول فیزیکی گرفتم فکر کنم حدودا 90تومن نک2 هم که از استور پیشخرید کردم ( قبول دارم خونم حلاله :D ) حالا باز نک 2 قابل تحمل بود ولی نک1 :|
جدا نک 3 هم که بیاد با اینکه میدونم چه بولشتی قراره باشه ولی بعید میدونم نخرمش :D

جدای از این بحث ها یوبی سافت ریمن هم نساخت حداقل یه چیزی مثل valiant hearts بسازه خب :( ( یوبی آرت بود یا Ubisoft Montpellier ؟ :-? )
یوبی آرت خدااااست!
سه تا بازی دادن، سه تاش شاهکار!
Raymanها که همه باهاشون آشنا هستن ، Valiant Heart که یه داستان به شدت تاثیر گذار از جنگ جهانی رو روایت کرد...و عجب آهنگایی هم داشت، Child of Light هم که یه داستان Fairy Taleه دوست داشتنی رو روایت کرد به سبک JRPG (حالا نوبتی:-" ) و بازم چه آهنگای خوبی...
کلا گویا یوبی آرت جدا از گرافیک، روی آهنگم تاثیر میزاشت:))

وای یهو محو میشه...هیچ که هیچ... :|
چطور دلشون اومد دیگه چنین بازی هایی ندن خدا میدونه! :| سنگ دل ها:|

کلا یوبی هرچقدر چندسال اول نسل برام جذاب بود، بعدش بدام تبدیل شده به یه ناشر منفور:-"
دیگه از IPهای جدید و رنگارنگش خبری نشد ، از اونطرفم سر IP محبوبم رو خیلی شیک و مجلسی جلو روم بریدن...پز هم میدن:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or