نمایشگاه/رویداد Ubisoft Forward

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
151724

آخرین اخبار از یوبی (23 خرداد ماه 1402)

◾ عنوان Star Wars Outlaws در سال 2024 برای نسل نهم منتشر خواهد شد
وقایع بازی بین Empire Strikes و Return Of The Jedi هستش
می‌توانید سیارات جدید و نمادین را در اولین بازی جهان باز Star Wars، اکسپلور کنید

◾ عنوان Prince of Persia The Lost Crown در تاریخ 18 ژانویه 2024 برای نسل هشتم و نهم منتشر خواهد شد
با پیش خرید بازی، صاحب ست لباس Warrior Within خواهید شد
در دیسکورد رسمی بازی اعلام گردید که بازی دوبله فارسی خواهد داشت!

◾ تاریخ عرضه ی عنوان The Crew MotorFest برابر است با 14 سپتامبر
این عنوان دارای چندین مد خواهد بود:
• Made in Japan Mode
• Formula 1 Mode
• Off-roading Mode
• Classic Cars Mode

◾ تاریخ انتشار Assassin's Creed Mirage کماکان تغییر نکرده و در تاریخ 12 اکتبر سال جاری (20 مهرماه) برای کنسول‌های نسل هشتم و نهم و پی‌سی عرضه خواهد شد

◾ آخرین اطلاعات از عنوان Metaphor: ReFantazio
بازی توسط تیم خلاق 5/Persona 3/4 و به رهبری Katsura Hashino به عنوان کارگردان و Shigenori Sojima به عنوان Artist و Shoji Meguro به عنوان آهنگساز در استودیوی جدید Atlus یعنی Studio Zero ساخته می‌شود
به گفته Hashino، این عنوان‌ شبیه به هیچ عنوان فانتزی نیست که قبلا تجربه کردید و چیز جدیدی است

◾ تاریخ عرضه ی عنوان Avatar: Frontiers of Pandora مشخص شد، برابر با 7 دسامبر (۱۶ آذر)
این عنوان دارای Co-Op دو نفره خواهد بود
بازی یک اثر اول شخص اکشن ادونچر است
انسان ها شما را برای نبرد با ناووی ها آموزش می‌دهند
می‌توانید سایر قبایل Na'Vi را استخدام کنید
اسلحه‌های زیادی در بازی وجود دارد
همچنین می‌توانید با جنع اوری متریال ها غذا درست کنید

◾ عنوان Just Dance 2024 edition در تاریخ 24 اکتبر (۲ آبان) منتشر خواهد شد

◾ کلوزد بتای Skull and Bones از 25 تا 28 آگوست در دسترس خواهد بود

◾ در مراسم یوبی ساعت فوروارد تایید شد که Assassin's Creed 1 Remake در دست توسعه نیست

◾ به گفته ی تهیه کننده ی سری، عنوان Project Hexe طولانی نخواهد بود

◾ بازی Multiplayer مستقل Assassin's Creed با نام Invictus شناخته میشه و این بازی توسط توسعه‌دهندگان Rainbow Six Siege و For Honor قراره ساخته شه

◾ طبق آخرین گزارشات از سوی Ubisoft، این کمپانی چهار عنوان از جمله Splinter Cell VR و Ghost Recon Frontline بعلاوه ی 2 عنوان معرفی نشده را کنسل کرده

◾ عنوان Beyond Good & Evil 2 هنوز در دست توسعه است
امروز و طی یک جریان Q&A سالانه از یوبیسافت، این کمپانی به Beyond Good & Evil 2 اشاره کرد و این عنوان را در کنار عناوینی مثل POP Remake و Splinter Cell Remake و Star Wars و .... در لیست Active Development قرار داده اما هیچ تاریخ انتشار یا بازه زمانی برای این عناوین اعلام نکرد

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
شایعات:

▪️کمپانی Ubisoft در حال کار بر روی یک عنوان بتل رویال با نام رمز REAPER با عناصر روگ‌لایک از سری The Division ست
▪️عنوان Project Red در سال 2024 ..
▪️عنوان Project Hexe در سال 2026 ..

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
آخرین آپدیت/اونت:
به روز خواهد شد...

آخرین ویرایش:
جناب سرا ضمن تشکر از توضیح کامل و مهربانانه شما ، اجازه میخوام کمی بیشتر توضیح بدم :

1 . من راه و اشتباه نرفتم و به خوبی میدونم شما چه نظری نسبت به این صنعت دارید اما گله من از شما این تردیدی هست که گاهی در نوشته های شما دیده میشه ! شما به خوبی در چند پستی که قبلا ازتون خوندم راه غلط این صنعت رو به ویرانی و آشکار کردید و ازش دلخور بودید اما بعضی وقتا از در دفاع از چیزایی وارد میشید که خودشون به اندازه کافی به این صنعت لطمه زدن !

2 . افتادن این صنعت در چرخه تکراری و قبول دارم ولی دلیلش این نیست که دیگه نمیشه بهتر از بهترینای قبلی ساخت ! دلیلش این نیست که نمیشه داستان خوبی نوشت و بهتر تعریفش کرد ! دلیلشه اینه که چند وقتیه دوستان سازنده ترجیح میدن به جای دادن همه کیک به طرفداران ، قسمت کوچکیش و بدن ! دلیلش اینه که ما هزینه مالی و جانی یک کیک بزرگ و عالی و دادیم و میدیم اما یه تیکه اش و بهمون میدن و هی داره اندازه اون تیکه هم کوچیک تر میشه ! اما خب اینا مهم نیست مهم اینه که جعبه کیک همون اندازه قبلیه و خیلی شیک تر و به روزتر شده !

3 . بازیای مستقل اسمشون روشونه و معمولا در بیشترشون اتفاقای خوبی می افته که باعث رشد این صنعت شده و میشه ، اما موضوع اینه این بازیا معمولا در ادامه راه به همون بیماریی دچار میشن که بازیای بزرگ درچار شدن ! پس نمیشه حتی به این بازیها هم امیدوار بود چون در ادامه راهشون به علت لغزنده بودن مسیر این صعنت دچار حادثه و از هم پاشیدگی و نابودی خواهند شد .

4 . بزرگترین خیانت ها رو نزدیکترین دوستان مرتکب میشن ، بزرگترین خیانت هایی که در حق این صنعت رو به سقوط شد از سمت ما طرفدارن بود ! ما از روشهای اشتباه حمایت کردیم ! ما از ادامه ساختن های بی ارزش حمایت کردیم ! ما از بازیهای چند نفره حمایت کردیم ! ما از گرفیک و کارت گرافیک و قدرت فلان و بیسارشون حمایت کردیم ! ما از سرعت بارگزاری بیشتر و بیشتر بازیا حمایت کردیم ! ما از به انحراف کشیده شدن داستان ها به اسم بهتر شدن حمایت کردیم ! ما از اسمهای بزرگ اما بی رسمشون حمایت کردیم ! ما خواستیم که اونا تونستن و الان هم اگه ما نخوایم اونا نمیتونن !

5 . من به آینده همه چی از جمله این صنعت امیدوارم ، گله ها و شکایت هام از روی ضعف نیست ! دارم واقعیات و میگم تا شاید یکی بشنوه و زودتر آینده رو شروع کنه تا شاید یکی بشنوه و هم صدا بشه تا زودتر آینده شروع بشه ! روزای خوب جدید زیادم دور نیستن ، صدای پاشون میاد .

من نه آنم که دوستان گویند نه آنم که دشمنان گویند ، من همینم که همینم .

residen
جناب residen تردیدی نیست.چرا که تعادل ذهن بدون عدالت میسر نیست.بر عقیده باور دارم.که هیچ بیش و کمی در راستای یک پروژه در هنگام اجرای آن قابل قضاوت مطلق نیست.
-40 دلار حق پرداخت برای عنوانی که عملاً از بهبود وضعیت آنچنانی نسبت به نسخه ی پیشین برخوردار نیست حقیست نه به جا.هر چند باید بگویم هنری که با پول معامله شود ارزش معنوی خود را از دست داده.و به کالای صرفاً مصرفی تنزل می یابد.
-در مسیری که صنعت گیم در پیش گرفته باید بگویم.که ناشرهای بزرگ بزرگ تر خواهند شد و استودیوهای کوچک تر را خواهند بلعید.در امتداد نظم و ترتیب پیش خواهند رفت و ایده ها خواهند مرد.در راستای اهداف توسعه یافته خلاقیت و ابتکار در مفهومی دیگر تجزیه خواهند شد.تا اینکه تمام آن به منتهی الیه خود رسد.و این یک پروسه ی طبیعی خواهد بود.

جناب سرا دوست خوب من ، گفتنی ها را گفیتم و گمونم با اینکه خیلی جاها باهم هم عقیده هستیم ولی خب یه جاهایی هم تفاوت در نوع دیدگاه باعث میشه نتونیم هم دیگر و قانع کنیم که البته اشکالی هم نداره چون قانع شدن نیازمند یکی بودن خیلی از چیزا از جمله تجربه یکسان هست ، امیدوارم در آینده خیلی نزدیک شاهد دوباره به اوج برگشتن این پرنده زیبای زخمی و زمین گیر شده باشیم ، از شما و همه دوستانی که همراهی کردن و از دوستانی که اجازه دادن بحث ادامه داشته باشه ممنونم .

جناب سرا دوست خوب من ، گفتنی ها را گفیتم و گمونم با اینکه خیلی جاها باهم هم عقیده هستیم ولی خب یه جاهایی هم تفاوت در نوع دیدگاه باعث میشه نتونیم هم دیگر و قانع کنیم که البته اشکالی هم نداره چون قانع شدن نیازمند یکی بودن خیلی از چیزا از جمله تجربه یکسان هست ، امیدوارم در آینده خیلی نزدیک شاهد دوباره به اوج برگشتن این پرنده زیبای زخمی و زمین گیر شده باشیم ، از شما و همه دوستانی که همراهی کردن و از دوستانی که اجازه دادن بحث ادامه داشته باشه ممنونم .

جا داشت اشاره کنم که اصلاً بحثی نبود و گپی کوتاه در امتداد دورنمایی تیره و تار بود.و نیز آن که اصلاً سخنان من اندر در صفیه! بر مبنای قانع کردن کردن شما با کسی دیگر نبود.چرا که میزان درک هر کس بر پایه فهم آن است.و وسعت فهم هر کس بر میزان دانش آن کس دلالت دارد.
-و این را متذکر شوم که دانش و طرز فکر ملاک درستی برای شناخت یک شخص نیست و یک انسان می تونه با دانشش فردی اخلاق ستیز و تهاجم گر باشه.این شخص می تونه دانشی که به افراط آلوده ست رو با غروری تمسخر آمیز تحویل جامعه بده.و می تونه بسیار تحسین بشه.ولی یادتون باشه دانش توسط دانش سرکوب میشه و این می تونه مدت ها به طول بینجامد.

1620755966545.png

رسما اعلام کردن که Skull and Bones توی سال مالی آینده (از آپریل 2022 تا مارچ 2023) برنامه انتشار داره.
گزارش سال مالی آینده رو هم اعلام کردن که بنظر توی این سال مالی (تا مارچ 2022) انتظار دارن بازی های زیر رو رلیز کنن:
  • Far Cry 6
  • Rainbow Six Quarantine (اسم قبلی. یحتمل میشه R6:Parasite )
  • Riders Republic
  • The Division Heartland
  • Roller Champions

پ.ن. R.I.P. BG&E2 / Wild
پ.ن.2 هیچ اسمی از PoP SoT REMAKE نبردن :|

Wild که یوبیسافت نبود. بود؟
بله من اشتباه کردم. فکرم به بازی های میشل آنسل بود اینم گفتم.

-------------------------
:|
جالبیش اینه که F2P پارسالشون (هایپراسپیس) رسما یک شکست بوده براشون :|

بازار سنتی که همیشه مشتری خودش رو داره ولی امیدوارم یـ جوری با کله بخورن زمین که ندونن از کجا خوردن . اینی که یک سری بازیا تو بازار F2P موفق شدن دلیل بر این نیست که یوبی هر IP ساخت ملت با اغوش باز بپذیرنش خلاصه با مغز بخوره زمین دست از پا دراز تر برگرده

پ.ن :
1620770737403.png

View attachment 205911

رسما اعلام کردن که Skull and Bones توی سال مالی آینده (از آپریل 2022 تا مارچ 2023) برنامه انتشار داره.
گزارش سال مالی آینده رو هم اعلام کردن که بنظر توی این سال مالی (تا مارچ 2022) انتظار دارن بازی های زیر رو رلیز کنن:
  • Far Cry 6
  • Rainbow Six Quarantine (اسم قبلی. یحتمل میشه R6:Parasite )
  • Riders Republic
  • The Division Heartland
  • Roller Champions

پ.ن. R.I.P. BG&E2 / Wild
پ.ن.2 هیچ اسمی از PoP SoT REMAKE نبردن :|

مثل اینکه pop هم قبل از مارچ ۲۰۲۲ ریلیز میشه

پس رو این حساب فارکرای 6 هم آخرین نسخه سریه
بعدش میره کنار اسپلینتر سل
احتمالا واچ داگز هم دیگه ادامه ندن
همین آساسین میدن
دیویژن فری تو پلی هم که معرفی کردند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند