به به به، سلام و صد سلام به همه دوستانِ گرامی یوبیسافتی و دوستان یوبیهیتری که ماشالله هنوز هیچی نشده حضور قدرتمندی رو توی تاپیک از خودشون نشون دادن و انشالله با نیزه میریم سراغشون به زودی
باز هم نزدیک E3 میشیم و باز هم شور و هیجانات خاص خودش برای گیمرها.
امسال بدون مشورت با مسئولان ارشد یوبی تاپیک رو ایجاد کردم و امیدوارم منو اخراج نکنن به خاطر این کار
از شرِ ویوندی که به صورت کامل خلاص شدیم و امسال قراره یکم شُل بگیریم، (البته این چسبیدن به اپیک برای من اصلا خوشایند نبود و امیدوارم سریعتر از شرش خلاص بشیم)
روند پیشبرد تاپیک هم مثل سالهای قبل هست و بیشتر قراره دور هم شاد باشیم و حال کنیم، هرکی هم حال نمیکنه یه سر بیاد پیش خودم یه چیچی شنگولی بدم حالش جا بیاد!
از لیست کردن بازیهای مورد انتظار (همون Prince و I am Alive و ...) هم میپرهیزیم، دیگه بیشتر ازین توانایی ضایع شدن رو نداریم انصافا!
به سلامتی Call of Juarez و Band of Brothers هم که دو دستی تقدیم صاحبانشون کردیم رفت ...
اخباری که منتشر میشه رو سعی میکنم توی پست اول هم باز بتابونم، اصلا همین الان یکیشو میگم که اساسین بعدی سال 2020 منتشر میشه و واااااااااااااالهالاااااااااااااااااااااا ... چیزه؛ همون وایکینگهاست یعنی، تازه آقا جیسون هم تایید کردن و قطعی بدونید دیگه! (یه حسی به من میگه اینا بازیهاشون، خصوصا اساسینها رو توی فضای باز میسازن و هرکی یکم از گیم بدونه و از اون محوطه رد بشه میتونه اطلاعات رو بدست بیاره، تازه شاید دعوتش هم کنن بگن دادا بیا اساسین بعدی رو داریم میسازیم، یه تستی بزن)
حالا خبرهای بعدی رو هم انشالله به زودی میفرستم، یه لیستی هم از بازیهایی که نمایششون قطعی هست به زودی به تاپیک اضافه میشه، مثلا کنسل شدن Beyond Good & Evil 2 و گیس و گیس کشی Yves و Ancel و یا کنسل شدن Skull & Bones به دلیل اسکی درجه سه بودن از ویچر! و حتی Black Flag (لعنتیها به خودشونم رحم نمیکنن)
خلاصه که ازین دست آپدیتها و خبرهای دست اول خواهیم داشت و با ما همراه باشید ...
آخرین ویرایش: