نمایشگاه/رویداد Ubisoft E3 2017 Press Conference

کنفرانس امسال Ubisoft را چطور ارزیابی می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    58

armin_shadow

A New Era Begins
ناظم انجمن
umyd_ubisofte32016pressconference.jpg

با سلامی گرم خدمت همه یوبی دوستان و یوبی هیترهای محترم! تا امروز که این تاپیک ایجاد شده هیچ خبری مبنی بر برگزاری کنفرانس خبری E3 توسط یوبیسافت منتشر نشده و همچنین رد هم نشده. با توجه به روال گذشته و اینکه امسال از لحاظ بازی ها روند می تونه خیلی متفاوت باشه، امکان این نمایش هم خیلی بالاست. به هر حال فعلا این تاپیک ایجاد شده تا با هم دعا کنیم چنین اتفاقی بیافته.
خوب به سلامتی کنفرانس هم تایید شد و حالا می تونیم مجدد شاهد جلف بازی های Aisha باشیم (البته حضور بلندش هنوز تایید نشده اما دور از انتظار هم نیست). تاریخ کنفرانس هم به وقت اونوری ها می شه Monday 12 June 1PM PT که به وقت اینوری هارو هم اعلام می کنیم به همراه کانال هایی که پخش مستقیم دارن.
همچنین در صورت تایید، در طی گفت و گویی که با مسئولان یوبی توی بازیسنتر داشتیم، امسال قراره درجه هایپ رو خیلی کم نگه داریم و به نوعی اصلا آنتی هایپ عمل کنیم، خلاصه Assassin's Creed کیلویی چند؟!!:D حالا بماند که تمرکز بیشتر روی IP های قدیمی اصلا فایده نداره! مثلا توی این دنیای مخفی کاری اشباه شده:-?، کی دیگه دنبال Splinter Cell میره با اون Goggle سبز خزش:D
خلاصه که فعلا وضعیت اینطوریسات، ببینیم چی پیش میاد!
اگر قرار باشه کنفرانسی برگزار بشه، احتمالا روز 16 May همراه با گزارش مالی مشخص می شه که دو روز بیشتر نمونده! همچنان دعا گو خواهیم بود![-o<[-o< (دعای شما جوانان جوابگو بود:x:D)

راستی دوستان بخش PC اگه لطف کنن تاپیک های بازی هارو برای من نگه دارن ممنون فراوان می شم:">:*

زمان شروع کنفرانس:
3 شنبه 23 خرداد ساعت 00:30 بامداد
Watch Live: Twitch - Youtube

آپدیت های خبری و شایعه ای و ... :D
اول از همه امسال قرار شد پست اول رو مثل سال های قبل کار نکنیم، چون هرچی سنگ زدیم به هدف نخورد! اما اگه فکر می کنید به روال قبلی بهتره اعلام کنید تا یه سری تغییراتی اعمال کنیم!

- خوب کنفرانس E3 شرکت زمانش مشخص شد. Monday 12 June 1PM PT. بریم که داشته باشیم بهترین کنفرانس سال رو:-"
- ماشالله یوبی خودش همه چی رو لو داد، امسال Assassins Creed و Far Cry 5 و The Crew و South Park عرضه می شن:D البته نمایش های دیگه ای هم قطعا هست، حالا نگم دیگه ... :D:D
7bte_daam0liwaaaijub.jpg
- تاریخ انتشار South Park هم 17 October مشخص شد.
- تیزر تریلری از عنوان Farcry 5 منتشر شد. رونمایی کامل و رسمی از بازی در تاریخ 26 May اتفاق میافتد. همچنین بازی طبق شایعات که پیش تر درز کرده بود در ایالات مونتانا در جریان است.
-خوب بالاخره تریلر معرفی بازی هم منتشر شد و زمان انتشار بازی هم 27 فوریه سال 2018 میلادی هست. لینک مستفیم تریلر هم برای دانلود قرار داده شد.
-به گفته شخص Ancel بازی Beyond Good and Evil 2 توی E3 نمایشی نداره، اما به احتمال زیاد توی همین سال رونمایی می شه!
- یوبیسافت امروز (یعنی 31 May سال 2017) لوگو خود را به شکل زیر تغییر داد
6x5h_nmpygggk.jpg

- امروز یعنی اول June ، یوبی تریلری برای Line Up نمایش امسال منتشر کرد که می تونین از لینک مقابل دانلود کنین : دانلود فایل Ubisoft-E3-2017-Lineup-Reveal

آخرین ویرایش:
عجب! تا اسم اسم پروتاگونیست اوردم تصویرش لیک شد. :D

ACII که هون تیزر داوینچی بود ولی از Brotherhood تا همین Syndicate همگی قبل از E3 معرفی شدن:

Brotherhood:
این تصویر رو اوایل 2010 منتشر کردن و تا قبل از E3 یه سری اطلاعات دیگه هم دادن.

Revelations:
این تصویر رو هم باز قبل از E3 دادن.

III:
این یکی که حتی تریلر هم داشت.

Black Flag:
با یه تریلر CG چند ماه قبل از E3 معرفی شد.

Unity:
این هم با همون تیزری که شبیه AC1 بود معرفی شد.

Syndicate:
این علاوه بر تیزر، ویدئوی گیمپلی با Commentary کارگردان بازی هم ازش اومد قبل E3

اخ دلم برای اتزیو تنگ شده
بعدش بلک فلگ

FC که پرید، 2 نفره بیشتر نمیشه COOP زد=((
آقا اگه UBI تو بازیهای دیگش Coop بزاره و 4 نفره نباشه، من رسما تحریم میکنم، از الان گفته باشم.
الان که فکر میکنم Unity چقدر خوب بود و ما اون موقع بخاطر پرفورمنس چقدر کوبیدیمش، ننگ بر ما

ای کاش برای AC جدید co op و مراحل متنوع زیادتر از unity بذارن .
البته co op جدا از بخش داستانی مثل unity باشه.
من به شخصه unity و شخصی سازیشو خیلی دوس داشتم. :)>-
دقیقا یکی از باحال ترین موارد یونیتی همین شخصی سازیه که شما بهش اشاره فرمودید :D
خیلی هم عجیب و تا حدودی احمقانه است که توی سیندیکیت حذفش کردن. کلا یونیتی اگه اون باگ های سوپر اعصاب خورد کن ( *که روی گیمپلی تاثیر منفی میذاشتن و بیشتر توی بخش coop دیده میشدن* ) و ایرادات کنترل آرنو و یه سری ایرادات ریز داستانی رو نداشت، ac خیلی خیلی خوبی میشد.

بازم میگم این ac: s رو با اینکه بدم نمیاد ازش ولی بنظرم همینجوری دادنش که اون فاصله زمانی بین عرضه ac unity و ac origins رو خیلی حس نکنیم :D چون تنها ac که تقریبا هیچ ریسکی نکرد و همه چیز رو سعی کرد خیلی محتاطانه انجام بده همین acs خدابیامرز بود :D

Assassin's Creed Origins Logo & Artwork Leaks Via Merchandise Images

اون علامت وسط لوگوی اسسینا رو ندیده بودم تاحالا! :دی به به اسمشو پس تایید شده بدونیم دیگه؟ :دی
پ.ن: من این لینکو ندیدم کسی بذاره، اگه قبلا زده بودید که هیچ :دی

FC که پرید، 2 نفره بیشتر نمیشه COOP زد=((
آقا اگه UBI تو بازیهای دیگش Coop بزاره و 4 نفره نباشه، من رسما تحریم میکنم، از الان گفته باشم.
الان که فکر میکنم Unity چقدر خوب بود و ما اون موقع بخاطر پرفورمنس چقدر کوبیدیمش، ننگ بر ما
گفتی AC ، من چقدر دلم مالتی AC میخواد :(
خیلی خیلی خاطره دارم با آنلاین ACR و 3 ... یکی از بهترین تجربه های مالتی پلیرم AC3 بود... حیف دیگه بیخیال این بخش شدن! خیلی متفاوت و جذاب بود.

گفتی AC ، من چقدر دلم مالتی AC میخواد :(
خیلی خیلی خاطره دارم با آنلاین ACR و 3 ... یکی از بهترین تجربه های مالتی پلیرم AC3 بود... حیف دیگه بیخیال این بخش شدن! خیلی متفاوت و جذاب بود.
با اینکه مخالف های زیادی داشت، اما انصافا در آوردن یه Multi توی فضای AC کار سختی بود، اما توی اون 2 نسخه نشون دادن که میشه همچین کاری کرد، یه چیز کاملا متفاوتی بود!
Co Op توی یونیتی هم با اینکه خیلی باگ داشت و زیاد دیگه سراغش نرفتم، اما خیلی جالب بود و می شد صحنه های خیلی خفنی خلق کرد! اینکه جدا از داستان اصلی بود یکی نکات قوتش بود! چون دوست دارم داستان اصلی همون حالت قبلی خودش رو حفظ کنه!

حالا که بحث AC شد، شماره های مختلف سری رو بر حسب میزان علاقه ـم یه رتبه بندی کنم :D
  1. AC: Black Flag
  2. AC II
  3. AC: Unity
  4. AC
  5. AC: Brotherhood
  6. AC III
  7. AC: Syndicate
  8. AC: Revelation

Rogue رو درست و حسابی بازی نکردم ولی دیگه Origins که بیاد، راحت میشه Top 10 گذاشت :)) :D
البته اگه به همه دسترسی داشتیم می شد top 20 هم گذاشت :D:)):)):))

1. AC: Black Flag
خوشم اومد از سلیقت :D
BF واسه منم بهترین AC بود و هروقت اینو گفتم همه حمله ور شدن که BF اصلا از ریشه ها دور بود و فلان و فلان(مثل نظرسنجی که یه زمانی تو فروم گذاشته شد).
درحالی که منم با نسخه های Ezio کلی خاطره دارم و کلی لذت بردم ازشون ولی BF با کلی تغییر اومد و گیم پلی خیلی لذت بخش تری رو ارائه داد و هرچقدر هم واسه ریشه های سری احترام قائل باشم بازهم لذتی که بازی کردن BF بهم داد رو هیچکدومشون نمیدن. از اون موقع تا حالا هم دیگه هیچ ACـی بهم نچسبیده :D امیدوارم دوباره سازنده های خلاق BF توی Origins گل بکارن \m/

متسفانه من از اون دسته از کسانی هستم، که نسخه های بعد از Revelations برام قابل تحمل نبودند! یعنی اگر سه گانه Ezio رو چند بار رفتم نسخه 3 رو بزور تموم کردم، کاش یوبیسافت یک نیمه نگاهی به نسخه های قدیمی بندازه، طرفداران بازی رو دو دسته کردن8-| من هیچ وقت نمیتونم اون سبک مبارزات نسخه های اولی رو فراموش کنم، همین طور هیچ وقت شاهد شخصیت های اسطوره ای دیگه مثل Altair و Ezio نشدیم...نسخه یونیتی برای من شگفت انگیز بود، بازی ترکیبی از نسخه اول-دوم-و سوم بود...مبارزات و گیم پلی بازی هر چی بود از نسخه سوم و بلک فلگ برای من بهتر و سنگین تر و لذت بخش تر بود.

evolution_doc.jpg

It all started in 1986 with this rad design – a look inspired by the distinct visual style of the ’80s. At the time, Ubisoft was a local distributor of video games.

Nine years later, Rayman was born and Ubisoft introduced the rainbow. This marked the company’s shift from distributor to creator, and highlighted the fact that Ubisoft was creating mainly family-oriented content.

In 2003, the swirl appeared on the scene and once again signaled a shift. It followed the acquisition of Red Storm and the creation of new Tom Clancy titles, marking a more mature and diversified approach.

Today, we create worlds – worlds that live as video games, comics, movies, TV shows, books, and amusement park rides. Our new logo is minimalist, modern and monochromatic. It’s a window into our worlds, giving a preview of what’s to come by highlighting the artistry that goes into creating them. The swirl and the letter O are both deliberately created to be reminiscent of hand-drawn shapes and represent our human qualities of enthusiasm, curiosity and the grain de folie that Ubisoft is known for.​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or