نمایشگاه/رویداد Ubisoft E3 2017 Press Conference

کنفرانس امسال Ubisoft را چطور ارزیابی می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    58

armin_shadow

A New Era Begins
ناظم انجمن
umyd_ubisofte32016pressconference.jpg

با سلامی گرم خدمت همه یوبی دوستان و یوبی هیترهای محترم! تا امروز که این تاپیک ایجاد شده هیچ خبری مبنی بر برگزاری کنفرانس خبری E3 توسط یوبیسافت منتشر نشده و همچنین رد هم نشده. با توجه به روال گذشته و اینکه امسال از لحاظ بازی ها روند می تونه خیلی متفاوت باشه، امکان این نمایش هم خیلی بالاست. به هر حال فعلا این تاپیک ایجاد شده تا با هم دعا کنیم چنین اتفاقی بیافته.
خوب به سلامتی کنفرانس هم تایید شد و حالا می تونیم مجدد شاهد جلف بازی های Aisha باشیم (البته حضور بلندش هنوز تایید نشده اما دور از انتظار هم نیست). تاریخ کنفرانس هم به وقت اونوری ها می شه Monday 12 June 1PM PT که به وقت اینوری هارو هم اعلام می کنیم به همراه کانال هایی که پخش مستقیم دارن.
همچنین در صورت تایید، در طی گفت و گویی که با مسئولان یوبی توی بازیسنتر داشتیم، امسال قراره درجه هایپ رو خیلی کم نگه داریم و به نوعی اصلا آنتی هایپ عمل کنیم، خلاصه Assassin's Creed کیلویی چند؟!!:D حالا بماند که تمرکز بیشتر روی IP های قدیمی اصلا فایده نداره! مثلا توی این دنیای مخفی کاری اشباه شده:-?، کی دیگه دنبال Splinter Cell میره با اون Goggle سبز خزش:D
خلاصه که فعلا وضعیت اینطوریسات، ببینیم چی پیش میاد!
اگر قرار باشه کنفرانسی برگزار بشه، احتمالا روز 16 May همراه با گزارش مالی مشخص می شه که دو روز بیشتر نمونده! همچنان دعا گو خواهیم بود![-o<[-o< (دعای شما جوانان جوابگو بود:x:D)

راستی دوستان بخش PC اگه لطف کنن تاپیک های بازی هارو برای من نگه دارن ممنون فراوان می شم:">:*

زمان شروع کنفرانس:
3 شنبه 23 خرداد ساعت 00:30 بامداد
Watch Live: Twitch - Youtube

آپدیت های خبری و شایعه ای و ... :D
اول از همه امسال قرار شد پست اول رو مثل سال های قبل کار نکنیم، چون هرچی سنگ زدیم به هدف نخورد! اما اگه فکر می کنید به روال قبلی بهتره اعلام کنید تا یه سری تغییراتی اعمال کنیم!

- خوب کنفرانس E3 شرکت زمانش مشخص شد. Monday 12 June 1PM PT. بریم که داشته باشیم بهترین کنفرانس سال رو:-"
- ماشالله یوبی خودش همه چی رو لو داد، امسال Assassins Creed و Far Cry 5 و The Crew و South Park عرضه می شن:D البته نمایش های دیگه ای هم قطعا هست، حالا نگم دیگه ... :D:D
7bte_daam0liwaaaijub.jpg
- تاریخ انتشار South Park هم 17 October مشخص شد.
- تیزر تریلری از عنوان Farcry 5 منتشر شد. رونمایی کامل و رسمی از بازی در تاریخ 26 May اتفاق میافتد. همچنین بازی طبق شایعات که پیش تر درز کرده بود در ایالات مونتانا در جریان است.
-خوب بالاخره تریلر معرفی بازی هم منتشر شد و زمان انتشار بازی هم 27 فوریه سال 2018 میلادی هست. لینک مستفیم تریلر هم برای دانلود قرار داده شد.
-به گفته شخص Ancel بازی Beyond Good and Evil 2 توی E3 نمایشی نداره، اما به احتمال زیاد توی همین سال رونمایی می شه!
- یوبیسافت امروز (یعنی 31 May سال 2017) لوگو خود را به شکل زیر تغییر داد
6x5h_nmpygggk.jpg

- امروز یعنی اول June ، یوبی تریلری برای Line Up نمایش امسال منتشر کرد که می تونین از لینک مقابل دانلود کنین : دانلود فایل Ubisoft-E3-2017-Lineup-Reveal

آخرین ویرایش:
اگه اون New IP دوباره یه بازیه آنلاین باشه واسه من که کوچک ترین اهمیتی نداره اما اگه یه بازی سینگل پیلر خوب معرفی کنن خیلی خوشحال میشم. :D
برای همین فعلا به AC رای میدم که خیلی بهش امیدوارم . :D

خیلی سخت گیری کردی تک انتخابی گذاشتی... الان من واقعا نمی دونم به New Assassin's Creed رای بدم یا FC5 :D
ویرایش: البته اون معرفی جدید هم احتمالا اسپلینتر سل باشه دیگه خیلی سخت میشه :D
آره، خودمم متوجه شدم، هنوز هم رای ندادم. اما هیجانش بیشتره اینطوری :D

@m.d.makan بگو که اون یدونه رای خودتی:D:D

خوب ما هم اولین نظر سنجی رو راه بندازیم، زمان زیادی هم تا شروع کنفرانس ها نمونده، حدود 2 هفته! کسی اگه ایده ای داره برای نظر سنجی های بعدی خیلی خوشحال می شم!

در جریان کنفرانس مالی یوبیسافت به طور رسمی مشخص کرد که تا مارچ 2018 بازی های Far Cry 5 - Assassin's Creed - The Crew - South Park منتشر می شن و نمایش هر کدوم از این عناوین قطعی خواهد بود. شما بیشتر منتظر نمایش کدام عنوان هستید؟! (اگه همه چی رو قبل کنفرانس نشون نده:D) البته اون New IP/Unannounced Game آخر وجود قطعی ندارن؛ برای این گذاشتم ببینیم با توجه با تجربه سال قبل و Steep آیا کسی همچنان هیجان زده هست و معرفی جدید رو به بازی های بزرگی مثل AC یا FC ترجیح می ده یا نه!:D

اینم یادم رفت بگم، برای اینکه بحث شکل بگیره و نظرات مختلف رو بخونیم، در مورد اینکه چرا گزینه X رو انتخاب کردید هم اگه توضیح بدید خیلی خوبه! خلاصه این دو هفته هم باید یه جوری بگذره دیگه!:D
هر وقت برای یوبی چنین نظرسنجیی گذاشته بشه، رای من AC خواهد بود:-" حالا هر چیز دیگه ای هم جلوش باشه فرق چندانی نمیکنه:-"
مگر اینکه مثل پارسال، AC حضور نداشته باشه:(

البته یک استثنا دیگه هم هست...ادامه ی POP 2008 :-"

اگه اون New IP دوباره یه بازیه آنلاین باشه واسه من که کوچک ترین اهمیتی نداره اما اگه یه بازی سینگل پیلر خوب معرفی کنن خیلی خوشحال میشم. :D
البته همون آی پی آنلاین محور باشه. الان یادم نمیاد کجا بوده ولی قبلا یه جا اومده بود که یه بازی با بیس آنلاین در حال ساخت دارن.
پ.ن: ستاد مبارزه با هایپ :دی

• Like
Reactions: armin_shadow

باید حق داد به سازنده ها که چرا میرن سراغ بازی های مولتی پلیر و آنلاین، پول تو همین بازیاست، نه بازیای سینگل

به شخصه مشکلی با آنلاین بودن ندارم، فقط خود بازی خوب باشه ...چه آنلاین چه آفلاین، مهم خود بازی هست.

مثلا شاهکاری مثل Rainbow Six Siege بدن عالی میشه.

• Like
View attachment 75576
کسی اینو بازی کرده؟امروز فهميدم ناشرش یوبی بوده.بهترین خاطرم از PC.
در کنار pop های نسل های قبل ( و البته بازی های یوبی ارت ) تنها بازی که ناشرش یوبی بوده و من شدید باهاش حال می کردم :D یه زمانی هفته ای یه بار تقریبا تمومش میکردم دوران نوجوانی :D چه حالی بده ریبوتش کنند بریم دختره رو بازم نجات بدیم :D واقعا بازی خوبی بود زمان خودش باس فایت های محشر و یونان قدیم را خیلی خوب باز سازی کرده بودند..

• Like
@m.d.makan بگو که اون یدونه رای خودتی:D:D
نه آرمین منم نیستم:D
به New IP رای دادم.
حالا که بهش اشاره کردی برا منم عجیبه که کی بوده؟:))
فرمودی توضیح هم بدیم، آقا کی از New Ip بدش میاد؟
این توضیح داره؟!
UBI همه چی داره غیر از یک RPG خوش ساخت با طعم استودویوهای کانادائیش:-bd

آخرین ویرایش:
  • Like
نه آرمین منم نیستم:D
به New IP رای دادم.
حالا که بهش اشاره کردی برا منم عجیبه که کی بوده؟:))
فرمودی توضیح هم بدیم، آقا کی از New Ip بدش میاد؟
این توضیح داره؟!
UBI همه چی داره غیر از یک RPG خوش ساخت با طعم استودویوهای کانادائیش:-bd
آخ آخ، اون RPG رو خیلی وقته دلم می خواد یه بارم شده سمتش بره، خیلی هم دوست دارم دوباره یه بازی با فضای غیرواقعی تر از عناوین الانش بسازه! البته فعلا Beyond هست، اما خوب کمه یدونه!
اون شخصی که به The Crew 2 رای داده بیاد خودشو معرفی کنه :D:D
امروز از بیکاری نشستم کل تاپیک E3 پارسال یوبی رو خوندم، اونهمه امید و هیجان قبل کنفرانس کجا، کامنت هایی که از لحظه شروع کنفرانس ارسال شدن کجا! امیدوارم امسال مثل سال قبل نباشه، هم نمایش ها خوب باشن، هم زمان مناسب باشه، هم سورپرایز خفنی در کار باشه!

جا داره برای یاد آوری نظر سنجی رضایت از کنفرانس پارسال رو هم ببینیم :D
71rj_5-29-2017_9-16-43_pm.jpg

راستی اینم آخرین بازمانده از کنفرانس پارسال هست که فردا عرضه می شه و امتیازاتش دارن کم کم منتشر می شن! از پیش نمایش ها به نظر میومد که بازی خوبی باشه، حالا باید دید نمره نهایی چطور می شه! فعلا نظرات متفاوت هست مثلا IGN Spain به بازی 60 داده ولی Attack of the Fanboy نمره 90 رو داده! امیدوارم بازی خوبی باشه چون استودیو Red Storm پشت بازی هست که به شدت استودیو خوبی هم هست!

Star Trek: Bridge Crew
Your Source for the Critical Reception of Video Games.

این همون بازی VRهه؟ اگر اونه که خیلی بی سر و ته نابود بود به نظرم:-"
آره خودشه! کلا نمایش بازی های VR اگه خوب هم باشن جذابیتی نداره! احتمالا امسال هم چند مورد دیگه رو شاهد باشیم!
این بازی هم وضعش کامل مشخص نیست! اما در کل هر 3 عنوان VR که یوبی عرضه کرده بازی های نسبتا خوبی بودن!
متا Werewolves شده 76
متا Eagle Flight شده 73
اینم باید همین حدود بگرده، اما خوب نسبت به اون دوتا عنوان بزرگتر هست!

بین IP جدید/معرفی نشده و AC جدید موندم تو نظرسنجی که بازی معرفی نشده رو انتخاب کردم در نهایت :D
با اینکه خیلی برای AC جدید هایپم و خیلی خبرای هایپ کننده میاد ازش ولی منتظرم ببینم Ubi بالاخره یه نسخه از SC یا PoP ( این یکی خیلی بعیده !‌:(() رو معرفی میکنه یا نه ! [-o<
حتی آنلاین محور هم اگه بیاد Division 2 رو با برطرف کردن مشکلاتش معرفی کنه به شخصه راضیم :-"
IP جدید هم هیچ نظری ندارم !
پ.ن : فقط خدا نکنه یه چیزی مثل Steep معرفی کنه دوباره :| نمیگم بده ها ولی اصلا به سلیقه من نمیخوره اینجو بازیی پارسال نابود شدم انقدر برای معرفی بازی جدید هایپ بودم و تهش دیدم اینه :(

• Like
من خیلی منتظر AC جدیدم. امیدوارم کمبت سیستمش عوض شده باشه. در مورد IP جدید هم یه مقدار شک دارم به شخصه.
با این وضعیتی که یوبی داره و احتمال این که ویوندی حرکتی بزنه امسال فک نکنم خیلی ریسک کنه. همون رو IP های معروفش مانور می ده تا حاشیه سود رو ببره بالا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or