Ubisoft:گرافیک Farcry 3 در PC بهتر از کنسولها خواهد بود

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
farcry32.jpg

درود بر همه​

کمپانی Ubisoft تایید کرد که گرافیک بازی Farcry 3 در PC بهتر از کنسول ها خواهد بود البته این تفاوت آن قدری نیست که گیمرها انتظار دارند.
Jamie Keen رهبر طراحان بازی در مصاحبه ای با VideoGamer گفت :
همیشه جا برای پیشرفت در PC وجود دارد پس ما میتوانیم کارهای بیشتری بر روی PC انجام دهیم اما به این معنی نیست که تمام تمرکزمان و نیروها یمان را روی PC میگذاریم و کنسول را رها میکنیم ! ما تمام تلاش خود را میکنیم که از تمام نیروهایمان در کنسول استفاده کنیم. وقتی ما نسخه ی های کنسولی را به نمایش در میاوریم ، مردم سوپرایز خواهند شد! بله بین نسخه های کنسولی هم اختلاف وجود خواهد داشت اما مردم متوجه نخواهند شد.
بازی Farcry 3 هم راه Battlefield 3 را دنبال میکند و PC را نسخه ی اصلی بازی میداند.
چرا بازیها بر روی PC با گرافیک بهتر و قدرتی بیشتر خواهند بود ؟
چون ما فشار هایی که بر روی نسخه ی PC می آوریم کنسول ها قادر به انجام آن نیستند پس این یک امر طبیعی است که تفاوت هایی بین آنها باشد. اما ما سعی میکنیم که این تفاوت ها کمتر کنیم.
Jamie Keen در آخر میگوید : ما بسیار خوشحال هستیم که روند Farcry 2 را در پیش گرفته ایم و خوشبختانه تکنو لوژی ما بسیار قوی است ،بسیار قوی​

100 رحمت به Ubi که حداقل Lead این بازی رو از PC منتقل نکرد به کنسول.:x
فقط امیدوارم تاریخ عرضه نسخه ی PC نسیت که کنسول ها عقب نیوفته که بعید می دونم.
بعيدم نيست از اين شعارهاي گوش دراز كن باشه !!!
يه انتي و رزوليشن ميزنن تنگش ميگن فرق داره :d
ولي انصافا شماره قبلي فرق داشت !!!!!! :d

شماره دوم این بازی هم از لحاظ گیم پلی و هم از نظر گرافیک یک سر و گردن از کنسول ها بهتر بود.
این شماره هم قطعا همینطوره.

:d چجور فشاری هست ؟ این بدبخت PC رو اینقدر از فشارها بهش نیارید بابا درسته قویه ولی ...
برید به کنسول یک خورده فشار بیارید شاید یه چیزی ازش در اومد :d
جالبه میگه فشار پردازشی رو pc بیشتر وارد میکنیم بعد میگه تفاوت با نسخه کنسولی آنطوری نیست که گیمرها انتظار دارند. بر پدر آدم دروغگو.........

آخرین ویرایش:
جالبه میگه فشار پردازشی رو pc بیشتر وارد میکنیم بعد میگه تفاوت با نسخه کنسولی آنطوری نیست که گیمرها انتظار دارند. بر پدر آدم دروغگو.........

این حرفهارو نزنن دیگه چجوری میخوان تبلیغ کنن . :d
مردک داستان گفته خوب معلومه PC بهتره با سخت افزارها الانی که در کنسولها هست شرکت خودش رو هم بکوشه نمیتونه کیفیت مطلوب حتی 70 درصد PC هم برسه فکر کرده همه مثل خودش احمقن روانی :d:| گیمرها رو چی فرض کردن اینا :|

:)) اینا بی جنبن فرهاد جان یهو دیدی کنسول رو شیکوندن بر اثر فشار زیاد :)) :d

:d همون خواستم یاداور بشم که حواسشون به اون درجه فشار باشه یه موقعه از یه جا نزنه بیرون :d

من یه عکسی انداخته بودم ، خودم عسلویه بودم ...

قرار بود با این عکسه برن واسم خواسگاری ...

اول عکس رو رو Xbox360 اجرا کرده بودن و به دختره نشون داده بودن ، دختره گفته بود :" پیف ! "

بعد زود یه PC آورده بودن و دایرکس 11 نصب کرده بودن و نشون داده بودن ، گفته بود :" آ ... "

و اکنون دو تا دختر به نامهای کلثوم و فرح هم دارم و از زندگیم هم راضیم

ولی بی شوخی ، بازیها رو کلا رو پی سی جذاب تر میبینم ...

Farcray 2 با وجود اتمسفر و گرافیک عالی ، به خاطر سبک خاصّ اش نتونست نظرمو جلب کنه ...

قراره وقتی 3 اومد ، به خودم تلقین کنم که خیلی خوشم میاد و بشینم برم آخرش...

ایشون هم تقریبا سخنانش همسان با سخنان " دکتر مرضیه وحید دستجردی " تشریف دارن ...
مفت مفت نیست ... ولی در همون راستا هاست ...
میخواد تو PC بهتر نباشه ؟ الله و اکبر ...

آخرین ویرایش:
من کنسول ندارم (چه قدر اینو گفتم،حالم بهم خورده دیگه:-&،برم یکی بگیرم خودمو از شر این حرف خلاص کنم) و نمیدونم تفاوت نسخه قبل چه طور بوده اما.....

البته این تفاوت آن قدری نیست که گیمرها انتظار دارند

از این حرفش میشه فهمید فقط در رزولوشن و AA تفاوت دارند

البته چون لیدش pc هست شاید تفاوت ها مثل رزیدنت اویل 5 باشه (اینو دیگه میدونم چطوره:d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or