Ubisoft: کنسول PS4 مانند یک جواهر عالی و کامل است

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
i5hvfejgrlzr75kg1d9w.jpg

بر اساس سخنان Sylvain Trottier یکی از سازندگان عنوان Assassin's Creed IV: Black Flag، کنسول PS4 مانند یک "جواهر کامل و عالی" است. طی ویدیوی مصاحبه Sony با سازندگان مختلف این طراح عنوان نمود که نسل بعد، سازندگان هستند که می‌توانند به طور کامل قدرت کنسول ها را نشان دهند و برنده را مشخص نمایند.
Trottier در این باره می‌گوید: "زیبایی کار با سونی در این کنسول و برای نسل بعدی این است که PS4 مختص سازندگان است. صادقانه بگویم شرکت سونی تمام مشکلات کنسول را رفع کرده و حال همه چیز به ما بستگی دارد. دقیقا مثل این که یک جواهر با ارزش و کامل به ما داده اند و حال این کار ماست که درخشندگی و ارزش این جواهر را به همه نشان دهیم."
در ادامه آقای Trottier اشاره می‌کند که بازی‌سازی برای PS4 بسیار راحت تر شده و سیستم قوی این کنسول این امکان را به Ubisoft می‌دهد که تمام قدرت PS4 از لحاظ گرافیک را به کار گیرد. وی ادامه می‌دهد: "در حال حاضر تمامی جزییات ریز را نمی‌توان در این نسل به کار گرفت و دلیل این است که کنسول ها از 100% قدرت خود استفاده می‌کنند و دیگر جایی برای اطلاعات و جزییات اضافی که بازی را زیباتر و چشم نواز تر می‌کنند نیست."
Assassin's Creed IV: Black Flag در تاریخ 29 اکتبر (مصادف با 7 آبان) برای Xbox 360, PlayStation 3, PC و Wii U منتشر خواهد شد؛ همچنین این عنوان برای کنسول های نسل بعد مانند PlayStation 4 نیز عرضه خواهد شد اما تا کنون خبری از تایید این نسخه برای Xbox بعدی نبوده است.
PS4 نیز تعطیلات امسال منتشر خواهد شد و تا کنون هیچ قیمت و یا تاریخ عرضه مشخصی برای آن معین نشده است.
منبع

خوب مگه کسی انتظار داشت خبری بشه؟ مثلا یهو Ubi بیاد وسط بگه بعله بازی ما برای Xbox Infinity (مثلا) هم میاد و خودشون زودتر از خود مایکرو از کنسول رونمایی کنن!:دی

بنظر من این احتمال که سونی دم اینارو دیده هم روی میزه!:دی مثل اینکه سونی هی نماینده میفرسته تو این شرکت ها تا اینارو در مورد PS4 هی هایپ کنه. زیر سیبیلی، چیزی هم احتمالا رد و بدل میشه که بیان هی تعریف کنن. چون تو این یه ماه این شونصدمین باره که یوبی داره پاچه خواری سونی رو میکنه!
جرا یقه منو می‌گیری:دی اینو خبرنگار Gamespot گفه به من چه ربطی داره:دی

دوستان خوب مشکل اینجاست که اینها یاقوت سیاه ماکروسافت را هنوز ندیده اند :)) شک نکنید با توجه به سخت افزاراشون جفتشون دست بازی سازن هارخیلی خیلی باز کرده اند GPUمعمولی کنسول قبلی ها کجا GPU با قدرت 5 کجا معلوم هست که تبدیل به جواهر الماس می شوند برای بازی سازها

تا دیروز یوبی سافت وقتی از سیستم همیشه انلاین صحبت میکرد همه بهش فحش ........ میدادن

الان که بدبخت از سونی تعریف کرده یهو شد علیه سلام .. این یعنی ته فن بازی :))

البته لغت جواهر یه مقدار زیاده وریه اما کنسول خوبیه :)

آخرین ویرایش:
جرا یقه منو می‌گیری:biggrin1: اینو خبرنگار Gamespot گفه به من چه ربطی داره:biggrin1:

چرا هرچی من میگم ینفر تصمیم میگره گیر بده بهم؟:دی من الان دقیقا باتو چیکار دارم؟:دی من با متن اصلی کار دارم!:دی

بازگشت مجدد یکی از دوستان رو هم به سایت تسلیت عرض مینماییم :|
کلاً روابط Ubisoft با سونی خیلی خوبه ! :دی مثل روابط Activision با مایکروسافت ! :دی
یعنی همون طور که مثلاً DLC های CoD برای کنسول های مایکروسافت زودتر میاد (و بعید نیست خود CoD: Ghosts هم نسخه نسل بعدش انحصاری کنسول مایکروسافت باشه یا حداقل انحصار زمانی) ، اون طرف هم سری Assassin`s Creed برای پلتفورم های سونی یه سری چیزهای اضافه داره. یا Watch Dogs قراره 60 دقیقه محتوای اضافه برای پلتفورم های سونی داشته باشه. همه این اضافات (از طرف Ubisoft , Activision و ...) هم مطمئناً با چرب کردن سیبیل بدست میاد ! :دی
همین دیروز خودم هم به این نوکته اشاره داشتم ولی حواسم نبود که به تازگی مقادیر اندکی Acti تو زرد از آب در اومده :دی

Exclusive Content و کنفرانس PS4 و این حرف ها ... :-" :دی

جواهر كمه بايد بگن نيكل:dواقعا وقتي اينجور صحبتا در مورد كنسولاي سوني ميشه حال ميكنم اميدوارم نسل بعد مايكرو به گرد پاي سوني نرسه:dآبگوشت سفارش ميدم:d

شاید بی ربط اما بزارین یه چیزیو براتون تعریف کتم:
من کلا از اولش فن سونی بودم و همه ی کنسول های نسل های قبلشو داشتم.اما در نسل حاضر به دلیل کپی نشدن اون موقع و مشکل بودن دسترسی به بازی ها X360 گرفتم.اما هنوز که هنوزه فن سونی ام و هر چند PS3 ندارم اما هیچوقت دلم نخواسته عناوین انحصاری سونی برای X360 هم بیاد یا سونی جلو ماکروسافت کم بیاره.
اما نسل پیش رو هر چی بشه و هر کدوم هر جور شروع کردن انتخابم PS4 خواهد بود.
شاید خیلیا مثل من باشن.هر چند ممکنه بگید فن واقعی نباید کنسول رقیب رو می گرفت.اما واقعا دسنرسی به بازی ها مشکل بود.

Sony 4 Ever.

مثل اینکه سونی هی ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﻩ ﻣﯿﻔﺮﺳﺘﻪ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ ﻫﺎ ﺗﺎ
ﺍﯾﻨﺎﺭﻭ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ PS4 ﻫﯽ ﻫﺎﯾﭗ ﮐﻨﻪ . ﺯﯾﺮ ﺳﯿﺒﯿﻠﯽ، ﭼﯿﺰﯼ ﻫﻢ
ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ ﺭﺩ ﻭ ﺑﺪﻝ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻪ ﺑﯿﺎﻥ ﻫﯽ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﮐﻨﻦ . ﭼﻮﻥ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ
ﯾﻪ ﻣﺎﻩ ﺍﯾﻦ ﺷﻮﻧﺼﺪﻣﯿﻦ ﺑﺎﺭﻩ ﮐﻪ ﯾﻮﺑﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﭘﺎﭼﻪ ﺧﻮﺍﺭﯼ ﺳﻮﻧﯽ
ﺭﻭ ﻣﯿﮑﻨﻪ [QUOTE/]!

سونی اگر همچنین سیاه بازی بلد بود واسه ویتا خرجش می کرد تا فروشش بزنه رو دست فروش PSP و 3DS و از شناختی که من از سونی دارم هیچوقت نقد رو ول نمی کنه بره سراغ نسیعه!!
در ضمن این افکار بچه گانه رو از کجا میارید؟اگر سونی و ماکرو دو فرد 30یا30 بودن می شد گفت واسه برنده شدن وعده دروغ زیاد به مردم می دن اما این دو شرکت به خصوص سونی که بیش از 50 سال سابغه داره تو ساخت تکنولوژی خانگی و سرگرمی هیچ وقت نمیاد اعتبارش رو زیر سوال ببره
زمانی که Wii و Kinect معرفی شدند بازی سازها کلی تعریف کردن،یعنی باید نتیجه گرفت که نینتندو و ماکرو رشوه دادند؟؟؟
در ضمن همین یوبی که رابطه نزدیکی با سونی داره و زمانی قرار بود Assassins Creed انحصاری PS3 باشه چند وقت پیش برگشت گفت XBOX بعدی نزدیک به PS4 خواهد بود و کلی هم از قابلیتهای مفیدش تعریف کرده بود

در کل اگر کسی تعریف هم نکنه کسانی که سونی رو می شناسن می دونن که کنسول ناقص و ضعیف دست هواداران نمی ده
یک نمونه هم بگم،اگر ماکرو تازه درایو Blue-Ray رو می خواد در کنسولش قرار بده سونی هفت سال پیش چنین کاری کرد و این نشون می ده سونی همیشه چند پله از نظر به روز بودن تکنولوژی جلوتره.

بنظر من این احتمال که سونی دم اینارو دیده هم روی میزه!:دی مثل اینکه سونی هی نماینده میفرسته تو این شرکت ها تا اینارو در مورد PS4 هی هایپ کنه. زیر سیبیلی، چیزی هم احتمالا رد و بدل میشه که بیان هی تعریف کنن. چون تو این یه ماه این شونصدمین باره که یوبی داره پاچه خواری سونی رو میکنه!

داداش اون یه شرکت دیگه بود که نقد یه بازی معروف خودش رو خریده بود .در واقع پول داده بود که تعریف کنن.

خوب مگه کسی انتظار داشت خبری بشه؟ مثلا یهو Ubi بیاد وسط بگه بعله بازی ما برای Xbox Infinity (مثلا) هم میاد و خودشون زودتر از خود مایکرو از کنسول رونمایی کنن!:دی

این حرفتون اصلا قابل حضم نیست .. اگر سونی میتونست از این کارا بکنه سر ps3 یک شرکت هم نبود از سخت افزارش تعریف کنه بلکه فحش هم زیاد میشنید!!!!!!!!اونم تو شرایطی که باخت ps3 براش خیلی هزینه داشت از بلوری بگیر تا..... الان اکثر شرکتها از ps4 تعریف میکنند چون کنسول خوبیه ..مصلما درباره کنسول جدید ماکرو هم از این حرفها خواهیم شنید ....

یکی از خوبی‌های یوبی اینه که از هر کنسولی تعریف می‌کنه از اول این طور بوده و کمتر دیده شده کنسولی رو بکوبونه و بیشتر ازش تعریف کرده برای هر شرکتی هم بوده چه کم فروخته چه زیاد بازم ازش تعریف کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or