Ubisoft و حذف Manual های کاغذی

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

eco-friendly.jpg

شرکت Ubisoft اعلام کرد به زودی اقدام به حذف Manual های کاغذی از بازیهای خود (نسخه های PS3 , X360 , PC) میکنه. اولین بازی در این زمینه Shaun White Skateboarding خواهد بود و از این به بعد به جای اینکه Manual های کاغذی رو داخل پک های بازیها (البته بازیهای اوریجینال !) ببینیم , اونها رو به صورت دیجیتالی داخل خود بازی می بینیم !
Laurent Detoc رییس بخش آمریکای شمالی Ubisoft در این زمینه گفته : "اقدامات Eco-Friendly (دوستدار محیط زیست) برای جامعه جهانی اهمیت بسیار زیادی داشته و manual های دیجیتالی داخل بازیها , نشانه ای از حرکت Ubisoft برای کمک به حفظ محیط زیست هست."
این manual های جدید علاوه بر کمک به حفظ محیط زیست (بالاخره کاغذ سالها طول میکشه تا در طبیعت تجزیه بشه) , فواید دیگه ای هم دارند. یکی از مهم ترین اونها دسترسی راحت تر و ارتباط بهتر گیمر با بازی هست. به جای ورق زدن یک دفترچه کاغذی میشه خیلی راحت داخل منوها جستجو کرده و قسمت مورد نظر رو پیدا کرد. فایده دیگه این هست که manual ها میتونن حجیم تر از نسخه های کاغذی قبلی بشن چون محدودیتی در تعداد صفحه ندارند.
Ubisoft همچنین در راستای اقدامات Eco-Friendly با شرکت Technimark (سازنده پک و جعبه) در حال همکاری برای ساخت پک های جدیدی هست که حافظ محیط زیست باشند.
هنوز معلوم نیست که در بازیهای قبلی این شرکت هم manual های کاغذی با نسخه های دیجیتالی جایگزین میشن یا نه ولی احتمالآ به زودی Ubisoft اطلاعات بیشتری در این زمینه میده.
گذشته از همه اینها , این کار لطف بزرگی در کاهش هزینه های تولید بازی خواهد داشت. شاید یک manual کاغذی به تنهایی به چشم نیاد , ولی وقتی اون رو در چند صد هزار یا چند میلیون نسخه ضرب کنیم , به عدد قابل توجهی می رسیم !
احتمالآ به زودی بقیه شرکتها هم راه Ubisoft رو ادامه میدن :دی

موفق باشین

اگر در قیمت بازی های تاثیر بزاره احتمالا گیمرهام پشتیبانی میکنن ( چند $ کمتر از 59.99$ برای خودش کلیه :دی ).
اگرم مثل ریجن پال بازی های ps بود که... همون نباشه بهتره. یه دفترچه 4 برگی سیاه سفید!.

هرچی باشه هنر سر و کله زدن با کاغذ چیز دیگریست و واقعا لذتی که دفترچه داره نمیشه توی بازی احساس کرد
جنسشون فرق میکنه!

تازه دارن از ماها یاد میگیرن:cheesygriما چند ساله که از این جور قرتی بازی ها نداشتیم.
نداشتیم چون علتش نبودن; نبوده! (فلسفی شد :دی).
گذشته از شوخی معامله دو سر طلاست (:دی) ناشر هزینه نمیکنه، قیمت بازی مقداری کم میشه، درختا از بین نمیرن، همه با خوبی و خوشی تا 2012 زندگی میکنیم :دی.

پ.ن. بیشترین منفعت برای "ما" کاپیتان یک چشم هاست ( My Crew ) البته به عنوان Pirate King; یکی دوتا بازی اورجینال ـه 360 داریم! :دی.

گذشته از شوخی معامله دو سر طلاست (:دی) ناشر هزینه نمیکنه، قیمت بازی مقداری کم میشه، درختا از بین نمیرن، همه با خوبی و خوشی تا 2012 زندگی میکنیم :دی.
اگه قیمت بازیها کم شد اسممو عوض میکنم ! :دی (حالا عوض که نمیکنم ولی عمرآ کم بشه :دی)

خدایی حرکت تمیزی بود.امیدوارم همه شرکتهای وابسته به رسانه های دیجیتال نه فقط گیم یه همچین کاری رو بکنن.دیگه واقعا نه تنها پدر جنگلهای خیلی از کشورهای جهان سوم به خاطر قطع درختا دراومده بلکه خودشون هم دارن اسیب میبینن!
اخه شما نمیدونید که چقدر قطع این درختا توی کشورای عقب افتاده (از جمله ایران) وحشتناکه.من خودم اینجا با چشم خودم دارم میبینم که چه درختایی رو با چه قدمتی برا درست کردن یه کتاب و امثال اون قطع میکنن.(البته ایران هیچ ربطی به اونا نداشتا!!:biggrin1:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or