Ubisoft و استفاده از تكنولوژي " حواس پنجگانه" در Far Cry2

BlackCat

کاربر سایت
به نقل از gamesindustry.biz:
شركت بازي سازي Ubisoft امروز در CES2008 در شهر Las Vegas به طور رسمي پشتيباني از تكنولوژي amBX شركت Philips در عنوان هاي مهم در دست ساخت خود استفاده خواهد كرد.
amBX تكنولوژي است كه به سازندگان اجازه مي دهد " حواس پنجگانه" در مورد شناسايي عواملي نظير نور ، رنگ ، لرزش و ... رو به بازي اضافه كنند.
اين تكنولوژي كه در CES2008 به نمايش در آمد در دو عنوان بزرگ Ubisoft يعني Farcry2 و Brothers in Arms Hell's Highway استفاده شده است.
هر دو بازي مذكور چندي پيش تا April 2008 تاخير خوردند.

به نظر من بايد يه شركت مثل سوني كه غير كنسول چيزاي ديگه اي هم درست ميكنه يه چند مدل از اين كولر ها هستا كه گرمن ميكنن:biggrin1:بسازه بعد پشتش يه جاي USB داشته باشه كه بالاش نوشته باشه PS3 اونوقت اين طور خوبه هم براي بازي هم براي كانون گرم خانواده:-"

این بازی واسه کنسول ها که چند روز پیش تایید شد!!

پ.ن:کاشکی تو sc5 هم استفاده کنه هم بازیه بزرگیه و هم این که تاخیر خورده و میشه روش کار کرد!
اگه بخواد روی SC5 این تکنولوژی رو بذاره بیشتر تاخیر میخوره
ولی انصافا بازی قشنگی میشه

پ.ن: امین جون یه جوری میگی انگار از این سیستما داری منتظری که فقط یه بازی مختص اینا بدن بیرون:biggrin1:

اگه بخواد روی SC5 این تکنولوژی رو بذاره بیشتر تاخیر میخوره
ولی انصافا بازی قشنگی میشه

پ.ن: امین جون یه جوری میگی انگار از این سیستما داری منتظری که فقط یه بازی مختص اینا بدن بیرون:biggrin1:
به نظر من مهم نیست فقط بازیه خوبی از اب در بیاد همین کافیه!:)

پ.ن:این تکنولوژی که سیستم خاصی نمیخواد فقط تو بازی اعمال میشه...

در حال حاضر تكنولوژي مذكور فقط قابل استفاده بر روي سيستم Pc مي باشد اما قرار است در آينده نزديك شرايطي مهيا شود كه امكان استفاده از اين تكنولوژي ارزنده براي كنسول ها نيز ميسر شود.
من اطلاع دقيقي ندارم اما فكر ميكنم تكنولوژي كه اينا ميگن در Far Cry2 وBIA3 استفاده كردن ربطي به اين عكسايي كه شما گذاشتيد نداشته باشه.
من فكر ميكنم بيشتر تاثيرش روي كاراكترهاي بازي كه در اعمال واكنش نسبت به نور و ... عكس العمل هاي متفاوت نشون بدن.

اقا یه جورایی عین سینما2000 هست دیگه:cool: البته نه این سینما2000 های زپرتی ایران.
میگم فکرشو بکن با این سیستم بشینی MOTOR STORM بازی کنی باید ماسک بزنی تا یه گل نساره صورتت نشده:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or