Ubisoft نظر شما را درباره آینده سری Farcry می خواهد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارید ادامه Farcry چگونه باشد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    221

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
بعد از عرضه موفقیت آمیز شماره چهارم بازی Farcry دور از ذهن نبود که شرکت Ubisoft از همین حالا به فکر ساخت شماره بعدی این سری باشد.
حال این شرکت نظر سنجی را ترتیب داده است و از شما می خواهد، آینده این سری را مشخص کنید. در لیست زیر 11 ادامه ای که برای بازی می توانید به آن ها رای دهید، نوشته شده است.

fgwi0npvgpvzujwimqgq.jpg

• Farcry در آلاسکا. عنوانی با تم نجات پیدا کردن از طبیعت وحشی آلاسکا
  • Farcry در آینده. عنوانی با تم علمی تخیلی در یک سیاره دیگر
  • Farcry در ویتنام. عنوانی مختص به جنگ های ویتنام در دهه 1960
  • Farcry در پرو. عنوانی مختص به جنگل های پرو که در آن کوکائین قاچاق شده است
  • Farcry در دنیایی که شما می توانید با خوش آشام ها بجنگید و یا خود یک خون آشام شوید
  • Farcry در قرن 19 میلادی در کشور آمریکا و با تم وسترن آن زمان
  • Farcry در طول شیوع ویروس تبدیل شدن انسان ها به زامبی (zombie outbreak)
  • Blood Dragon 2 ساخت ادامه Blood Dragon
  • Farcry به سبک Mad Max و دنیای آخر الزمانی آن
  • Farcry در زمان حال و در یک جزیره با حضور دایناسور ها به سبک Jurassic Park
  • Farcry مثل شماره قبل و در جزیره Shangri-La

این نظر سنجی در طول هفته های گذشته برای تعدادی از بازیکنان فرستاده شده است و شامل گزینه های بالا می شود.

Farcry دلخواه شما کدام است؟
برای انتخاب Farcry بعدی می توانید در نظر سنجی بالای صفحه شرکت کنید. (این نظر سنجی مختص به انجمن بازی سنتر است.)
منبع

آخرین ویرایش:
به ترتیب این 3تا :

Farcry در قرن 19 میلادی در کشور آمریکا و با تم وسترن آن زمان
Farcry در زمان حال و در یک جزیره با حضور دایناسور ها به سبک Jurassic Park
Farcry در دنیایی که شما می توانید با خوش آشام ها بجنگید و یا خود یک خون آشام شوید >:)

:d

نظر سنجی خوبیه . من اول وسترن رو به بقیه ترجیح میدم . ومپایرگونه هم بشه خیلی دوست دارم
ولی تجربه نشون داده یوبی به این نظرسنجی ها توجهی نمیکنه و کار خودشو قبل از نظر سنجی شروع کرده و بعد اینم هم چنان ادامه . هرچند خروجی هم مقبول همه قرار میگیره:x

- - -ویرایش - - -

فک نکنم دیگه ایده ی بدمن جواب بده . تکرار مکررات خوب نیس زیاد:d
اتفاقا جذابیت فارکرای 3 دقیقا به همون شخصیت منفی وحشتناکش بود، خیلی هم تکراری نشده، توی 4 عملا شخصیت منفی خاصی نداشتیم به نظرم!

یه شخصیت روانی یه چیزی شبیه به جوکر از بتمن یا همون واس از فارکرای 3، توی غرب وحشی و اون همه بی قانونی عالی میشه!

بعد جالبيش اينه ملت غر ميزنن و مي گن چرا AC به اين وضع و اوضاع كشيده شده !!!

خوب وقتي گيمر و خريدار حماعت داره MILK شدن و MLIKSHAKE شدن و MILK... شدن يه IP رو رقم مي زنه ديگه بحثي هم باقي مي مونه ؟ الان عملا" خود ملت دارن درخواست يه FC ديگه مي كنن در صورتي كه يوبي يه FC3 ديگه با يه پوسته جديد ميده بيرون و بعدش همه به به چه چه مي كنن :|

FC هم اصلا" جاي نگراني نداره به زودي به صف AC مي پيونده

FC3 IN DIFFERENT COSTUMES =))=))=))

فقط ژوراسیک!
ای حالی میده!
من وقتی تو شماره چهار توی محیط گم میشم چیزایی میبینم که باورش برام سخته!
خیلی زیبا و با جزئیات و هنری ساخته شده!
سازنده هاش واقعا هنرمندن.

هیچ طبیعتی زیبایی و تنوع طبیعت آلاسکارو نداره. کوهستانهای بزرگ و وسیع دریاچه های فراوون با پوشش حیوانی متنوع. برخلاف اونی که تصور میشه هم خیلی سرسبز و دیدنیه محیطش تا برفی. منکه انتخابم آلاسکاس

من نظرم به فارکرای توی یه محیط مافیایی هست :دی شخصیت منفیش هم میتونه پدرخوانده ی یه خانواده ی خفن باشه :دی
ولی حالا که این گزینه نیست به نظرم بهتره تو حالت وسترن باشه

دنیای آخر الزمانی و وسترن و زامبی و ... به اندازه کافی دیدیم .
مونده فقط دایناسور . من که شخصا فقط دایناسور می خوام . البته اون ایده خون آشام و .... شم خوب بود :d

اگر بتونند یک چیزی شبیه به call of duty : world at war بسازند خیلی عالی میشه! خونین و نفس گیر.اتمسفر بازی شبیه به ان باشه!

کلا از بعد گیم پلی بهترین نسخه فسمت اول ، از نظر داستان قسمت دوم و از نظر طراحی مراحل هم همه به غیر از قسمت اول در سطح معمولی هستند

به نظر من بهترین قسمت ، قسمت دوم بود! اگه ان المان های احمقانه تو گیم پلی نبود به راحتی شاهکار میشد. داستان به مراتب غنی تری از شماره 4 و 3 داشت.اتمسفرش هم که حرف نداشت.

یه درصد فکر کنین بقیه گزینه‌ها بتونن جای یه دنیای Open worlde وسترن اول شخص رو بگیرن :دی
البته محیط دهه هشتادی Blood dragon هم خیلی‌ خوب بود،ولی‌ به نظرم اونو باید به عنوان یه Standalone expansion مثل همین BD 1 ادامه بدن نه یه بازی کاملا جدید مثل FC 5.

من نمیدونم اینایی که میگن خون آشام چه چیزی تو ذهنشونه :|
مثلا ترانسیلوانیاا باشه و به جای واس هم دراکولا بیاد "بولا بولا" کنه؟
یا مثلا یه چیز مثل ومپایر های اسکایریم :|
دایناسور رو هم تقریبا تو blood dragon دیدیم و متوجه این موضوع شدیم که اگه یه موجودی باشه که باعث بشه نتونیم از کمپ بیرون بریم از ترسش باعث میشه که بازی کلا خاصیت اپن ورلد بودنش رو از دست بده :|
طبیعت و جنگل هم دو بار دیدیم و بسه (خسته کننده و تکراری شده)
ولی فکرشو بکنید محیط اپن ورلد وسترن از دید اول شخص
سوار اسب بدوی دنبال قطار و بپری داخل و با دوتا هفتیر بزنی یه سری دزد رو که صورتشونو با دستمال گردن قرمز پوشوندن بکشی و بدوی سمت واگن آخر و درگیری پیش بیاد و مسافرا با لباس های اون دوران و تیپ اون دوران همه ترسیده باشن که با دینامیت پلی که قطار میخواد بره روش رو بترکونن و شما سریع بپرید پایین و قطار و مسافراش برن ته دره و ...
وای خدای من
همین موضوع باید تایید شه :دی

اگر بتونند یک چیزی شبیه به call of duty : world at war بسازند خیلی عالی میشه! خونین و نفس گیر.اتمسفر بازی شبیه به ان باشه!

کلا از بعد گیم پلی بهترین نسخه فسمت اول ، از نظر داستان قسمت دوم و از نظر طراحی مراحل هم همه به غیر از قسمت اول در سطح معمولی هستند

به نظر من بهترین قسمت ، قسمت دوم بود! اگه ان المان های احمقانه تو گیم پلی نبود به راحتی شاهکار میشد. داستان به مراتب غنی تری از شماره 4 و 3 داشت.اتمسفرش هم که حرف نداشت.
فک کنم فقط شمایی که قسمت دوم رو دوس داشتی . همه از سوت و کور بودن و افسرکننده بودن محیط مینالن .
عملا هیچ تعاملی نمیشد با میحط داشت و اوپن ورد بودنش به خاطر خالی نبودن عریضه بوده به نظرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or