UbiSoft: منتظر اطلاعات جدید از Far Cry 4 باشید

HoR!ZoN

کاربر سایت

شرکت Ubisoft قول داده که به زودی اطلاعاتی در مورد عنوان جدید بازی Far Cry فاش نماید.

معاون ارشد و مدیر روابط عمومی بخش فروش شرکت Ubisoft آقای Tony Key با توجه به موفقیت تجاری ای که بازی Far Cry 3 بدست آورند، در مصاحبه ای با GameSpot، اینگونه می گوید: " ما واقعا به عنوان Far Cry بیش از پیش امیدوار شدیم و این بازی به یکی از بهترین ها و سزاوارترین ها در سبک خود، تبدیل شد. به همین علت ما تصمیم به ساخت نسخه ای دیگر از این بازی گرفته ایم که به زودی اطلاعاتی از آن را منتشر خواهیم کرد. "

بازی Far Cry 3 در اواخر سال 2012 عرضه شد و کار تهیه و ساخت این بازی توسط استدیو Ubisoft Montreal شکل گرفت. یک بازی در سبک FPS Open-World که در جزیره ای گرمسیری به وقوع می پیوندد. Jason Brady شخصیت اصلی این بازی است که در اتفاقاتی که روی می دهد از دست دزدان دریایی فرار می کند و بقیه ماجرا سر می گیرد.

همچنین آقای Key در مورد شرایط Open-World بودن نسخه بعدی این بازی نیز بیان می کند که در حال حاضر گیمر ها از تجربیات خطی خسته شده اند و بهتر است میزان این خطی بودن کاهش داده شود. در بسیاری از عناوین اخیر شرکت UBISOFT که عرضه شده اند، ترکیب عناصر و المان های یک بازی Open-World را گنجانده اند. Key در این ارتباط می گوید: " به نظر من ایده Open-World بودن بازی، آینده آنچه که شما فکر می کنید را نشان می دهد و این مورد دقیقا جایی است که سرمایه گذاری بخش عظیمی از منابع ما در این زمینه بوده است و این همان چیزی است که مشتریان دوست دارند. " او ادامه می دهد: " آن ها یک بازی خطی نمی خواهند! یک بازی Open-World می خواهند.! "

جون هر کی دوست داری امسال عرضه ـش نکنی یه وقت :| هر چند به صورت طبیعی غیر ممکنه امسال عرضه بشه ولی یوبی سافت نشون داده هیچی ازش بعید نیست :دی FarCry 3 عالی بود، باید حسابی رو شماره چهارم کار کنن تا بازم یه عنوان عالی تحویل ملت بدن.

فارکرای 3 اونقدا هم عالی نبود از اونجا که ملت انتظار فاجعه رو داشتن غافلگیر شدن و بهشون خیلی حال داد :دی یعنی ازش انتظار کم می رفت .

فارکرای 3 اونقدا هم عالی نبود از اونجا که ملت انتظار فاجعه رو داشتن غافلگیر شدن و بهشون خیلی حال داد :دی یعنی ازش انتظار کم می رفت .

اهان ! متای 88 و 89 میشه اشغال دیگه ؟؟ میشه سوپرایز برای همه ؟؟

بازی همه جوره عالی بود و عملا بهترین شوتر سال خودش بود . بازی دربد ترین حالت به سختی نکته منفی ازار دهنده داشت . در کل بازی همه چیز تموم بود .

اهان ! متای 88 و 89 میشه اشغال دیگه ؟؟ میشه سوپرایز برای همه ؟؟
من گفتم بهش آشغال ؟ اگه اون پایین امضا رو نگاه کنی می بینی این هفته هم 13 ساعت بازیش کردم مطمئنن اگه آشغال بود 13 ساعت پاش وقت نمی ذاشتم .
بازی ضعف هایی داشت کمپین یه خرده یکنواخت بود ولی خب بازم خیلی حال داد .

پ.ن : قرار نیست اینجا خون بریزیم !

من گفتم بهش آشغال ؟ اگه اون پایین امضا رو نگاه کنی می بینی این هفته هم 13 ساعت بازیش کردم مطمئنن اگه آشغال بود 13 ساعت پاش وقت نمی ذاشتم .
بازی ضعف هایی داشت کمپین یه خرده یکنواخت بود ولی خب بازم خیلی حال داد .

پ.ن : قرار نیست اینجا خون بریزیم !

قرار نشده کسی خونریزی کنه ! .

بر عکس یکی از بزرگترین نقاط قوت بازی همین کمپین بازی بود که در نسخه قبل بزرگترین ضعفش بود .

کمپین دقیقا چه یکنواختی های داشت ؟ شما میتونستی مراحل رو هر جور دوست داری تموم کنی ، به کمپین یه هدف اضافه شده بود در حالی که نسخه قبل ..... ، شخصیت منفی عالی و .......

بازی همه جوره در قسمت داستانی فوق العاده بود و برعکس این مولتی پلیر بود که یکنواخت و بی روح و هدف بود و همین باعث کاهش نمراتم هم بود وگرنه بازی از نظر تنوع در هیچ موری کم نذاشته بود .

یوبی سافت فن های بازی رو اینطوری میبینه :|

cash-cow.jpg

چه خوبه یه دستی به سر و روی موتور بازی بکشن Cryengine 1 رو ورداشتن 4 تا تکسچر چسبوندن سر و تهش اسمشو گذاشتن Dunia engine همین الان برید FC1 رو بزارید کنار

FC3 تنها تفاوتی که داره فقط تو FC3 جزئیات بیشتر شده وگرنه کاملا همون FC1 هست حتی باگ های اون رو هم داره :|

طراح موتورش هم Kirmaan Aboobaker تو تویتر هم رفتم اسمشو زده بود فقط اسمش تویترش رو بخونید :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or