Ubisoft مبلغ 505 میلیون دلار به کارهای Jade Raymond اختصاص داد

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
بیش از 3 سال از تاسیس استودیو تورنتو Ubisoft با مدیریت خانم Jade Raymond می‌گذرد و انگار قرار Ubisoft از تمام توان خود برای این‌ کار استفاده کند.

Ubisoft اعلام کرد، مبلغ 505 میلیون دلار را در اختیار Raymond و تیمش قرار خواهد داد و با تمام توان از این استودیو نسبتا تازه تاسیس پشتیبانی خواهد کرد. آقای Yannis Mallat از استودیو مونترال خالق سری بازی‌های Assassins Creed ، Splinter Cell و Prince Of Persia در این مورد گفت: "امیدوار هستم که این تیم هم به مانند بقیه استودیوهای شرکت بتواند به موفقیت های بزرگی برسد. نمی‌توان انتظار داشت که استودیو جدید که هنوز مدت زیادی از تاسیس آن نگذشته پروژه بزرگی را در مدت کوتاهی عرضه کند. ما در حال حاضر افراد با تجربه خود را به این استودیو فرستاده‌ایم و در حال انتقال تجربیات خود به آنها هستیم. "

استودیو تورنتو در سال 2009 با محوریت افرادی همچون Jade Raymond، Maxim Blande و Alexandere Parizeau تاسیس شد و در حال حاضر در کنار استودیو مونترال بر روی پروژه بعدی سری Splinter Cell کار می کند. البته ماه گذشته خبرهایی در مورد معرفی IP جدید از این استودیو شده بود که هنوز تایید نشده است.

20120503ubisoft.jpg

مبلغ 505 میلیون دلار را در اختیار Raymond و تیمش قرار خواهد داد
Warner که باید تا می تونه نولان رو شارژ کنه که بیاد بلکه چهارمین TDK رو هم بسازه ،نصف این مبلغ رو بهش نداده بعد یوبی سافت ...:|
Are U Sure؟؟ :d

برادران این بودجه برای یک پروژه نیست، یوبی سافت این بودجه رو برای تاسیس و توسعه یک استودیو بزرگ در تورنتو با بیش چند صد نفر کارمند و (شبیه به استودیو مونترال) با سرپرستی ریموند و چند نفر دیگر اختصاص داده.
احتمالا در حال حاضر حداقل روی دو پروژه کار میکنند.

من از کل سری prince of persia فقط با یه نسخه خیلی حال کردم اونم نسخه 2008 بود. اونم فکر نکنم این زنه تو ساختش نقشی داشت.امیدوارم با بخشی از این پول ادامه اون بازی رو بسازن

Assassin's Creed 3 رو که معرفی کردن فکر کنم این بودجه ای رو که بهشون اختصاص دادن برای Splinter Cell بعدی باشه ! یعنی میخوان چیکارش کنن ؟ شایدم Prince of Persia بعدی رو هم میخوان بسازن ولی این همه پول خیلی زیاده واسه این 2 تا بازی ! یه خبر هایی هست :d

بانو ریموند; خواهشاً یه 50 میلیونش رو بزارید کنار واسه یه پرنس جدید :دی.
واقعا اين يوبي سافت پرينسو فراموش كرده
اين بودجه هم بيشتر به نظرم به خاطر اون IP جديده كه دارن روش كار ميكنن
اينا معمولا تو هر نسل يه IP جديد رو ميكنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or