Ubisoft: فرنچیز Assassin's Creed هنوز راه زیادی برای رفتن دارد

RattleSnake

کاربر سایت
94403806479071924833.jpg

Jean Guesdon طراح و کارگردان Ubisoft در مصاحبه با مجله رسمی Xbox گفت:"
بعد از عرضه Assassin’s Creed IV: Black Flag این فرنچیز همچنان ادامه خواهد داشت با این وجود گیمران نگران عرضه سالانه آن هستند.
ما نشان دادیم که ادامه دادن این فرنچیز کاملا واجب است، و این فرنچیز هنوز راه زیادی را برای عرضه ادامه دادن دارد. کار ما به عنوان توسعه دهنده این است کار جدیدی را انجام دهیم که گیمر شوکه شود، آوردن ایده‌های جدید و فراوان در همین عین دیدم که ریشه‌های فرنچیز AC بدون تغییر باقی مانده است."

او همچنین درمورد Assassin’s Creed IV گفت:"
ما در حال حاضر ساخت بخش‌ها و تنظیمات جدید هستیم، گیم پلی‌ای جدید به همراه مکانیزم‌های جدید، کاراکتر‌های جدید و قهرمانی جدید به همین خاطر ما کار خود را به خوبی انجام می‌دهیم. ما کمی موتور بازی را تغییر دادیم آن هم به خاطر گرفتن قدرت بیشتر از موتور برای کنسول‌های نسل بعدی گیم پلی قسمت کشتی‌های دریای را ایجاد کردیم و با این کشتی‌ها می‌توان سفر کرد، شکار کرد یا با آب پرید و یا حتی یک جزیزه را کشف کنید.
آیا شما نگران بازی جدید open world و نسل بعدی Ubisoft یعنی Watch_Dogs هستید؟نظراتان درمورد GTA V‌ چیست؟

Jean Guesdon:"
ما از بازی کردن این عنوان بسیار خوشحال شدیم، ولی هردو بازی دنیای خود را نمایش می‌دهند که هردو جدید و متفاوت هستند. ما بر این باوریم و قول می‌دهیم که تنظیمات این بازی متفاوت تر از این 2 بازی باشد."

Assassin’s Creed IV: Black Flag در 29 نوامبر برای Xbox 360, PS3, PC و Wii U عرضه خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
ببین اقای プレイステーション اینو بهت یقین میدم که همه ی شرکتها چه بازی سازی چه نرم افزاری چه در هر حوزه ی دیگری به فکر منفعت مالی خودشون هستن ! اینم بگم هر شرکت بازی سازی سیاست خودشو برای عرضه ی بازی سازی داره ! شما مثلا میگی چرا GTA سالانه نیست ! شما هزینه ای که برای GTA در نظر گرفته شده از لحاظ ساخت میگم معادل 8 تا Assassins Creed هست . یا معادل 20 تا Call Of Duty هست ! به نظر شما کدوم منظق یا عقل سلیمی میگه من بیام هر سال یه GTA بدم یا این همه سرمایه گذاری بعدشم نتونم خوب ازش سود کنم !؟ معلومه که با سیاست پیش میره ! شرکت راک استار رو من از لحاظ سیاست مالی بسیار قبول دارم ! یعنی واقعا نمونه ی اونو ندیدم ! بلفرض مثال عرضه ی GTA بر روی PC که خودش واقعا بی نظیره ! یوبی سافت هم یه مدت این سیاست رو به کار گرفت اما برای عناوین یوبی سافت جز شکست چیزی نداشت نمونش هم همین Assassins Creed .
من اینو بهت یقین میدم Assasins Creed رو نوه که هیچ ندیده هامونم بازی میکنن و هرساله هم از نسخه ی قبل بیشتر فروش میکنه ! این مورد توی Call of Duty هم صدق میکنه .

من هیچ وقت نمیگم که هر کس فقط و فقط به فکر جیبشه ! بلاخره باید مشتریش راضی باشه که جیبش پر بشه ! ولی وقتی ببینن اکثریت رای مثبت دارن به بازی میدن صد درصد میگه عرضه میکنم اما اگه یه روز ببینه به اون حد نرسیده سودش میگه یذا مردم رو تشنه کنم که همون وقفه بین نسخه میشه بعد عرضه میکنم مردم میخرن .
راک استار رو میگم که برای دوست قبلی هم گفتم چه از لحاظ مالی بازی سازی یا حتی وقت گذاشتن روی بازیهاش قبول دارم .چرا !؟ چون سرمایه گذاری کلونی روی بازیهاش میکنه نمونش همین MP3 یا RDR یا در واقع همین GTA V که به گفته ی خودشون بزرگترین پروژه ی این شرکته . مسلاما وقت بیشتر و کاربردی تری میخواد. .

یا مثلا شما عناوین یوبی رو نگا چند برابر عناوین راک استار هستن ! راک استار وقتی سودش رو بدست بیاره دیگه تا ته خط برای بازیش نمیره نمونش همین GTA IV که بعد از چندین ماه عرضش کرد روی PC اما یه پورت کاملا مسخره و پر از ایراده یا اون همه آپدیت هم درست نشد.

ببین صابر مسئله هزینه نیست. Ubisoft در طراحی شهرهاش کلی از بافت ها رو در چندین جا استفاده میکنه و به خاطر همین یه شکل از ساختمون رو در چندجای شهر میبینی و سقف ساختمون‌ها هم که همه یکیه به خاطر دوران بازی. حالا تو فکر میکنی Rockstar بلد نیست با محتویات گرافیکی بازیش اینکارو بکنه ؟! چرا میتونه اما جاه‌طلبی های Rockstar فرق داره در طراحی یه شهر منحصر به فرد و پرجزئیات با چند محله که هرکدوم نما و حس خاص خودشونُ دارن. نگاه کن الان GTA Vice City توی یه سال ساخته شده و یکی از بهترین بازی‌هایی هست که در طی یک سال ساخته شده. هیچ چیز این بازی مشکلی نداره و از وسعت شهر تا داستان و مراحل و اتمسفر بازی همه چیز استادانه انجام شده. پس مسلما Rockstar هم میتونه GTA رو سالانه بکنه اما همیشه میخواد چیزی به طرفدارا ارائه بده که یه بهبود صرف از شماره‌ی قبلی نباشه و کلی چیزای جدید داشته باشه و همه‌ی اینها هم به صورت عالی و لذت‌بخش در بازی قرار بگیره. این دو شماره‌ی آخر AC همه مشکلات بنیادین داشتن و نسبت به نسخه‌های قبلی پسرفت داشتن و Ubisoft هم اونقدر تیم با استعداد نداره برای ساخت یه عنوان عالی. هر سال هم تیم بازی عوض میشه و به قول Mallat تیم سازنده استراحت میکنه. اینطوری با ساخت عناوین ضعیف سال به سال مخاطب‌ها دلزده میشن. تایید شدن یه AC جدید حتی از اعلام خبر تریلرهای GTA5 هم کمتر مورد توجه و استقبال قرار میگیره.

یه فرق اساسی هم که بین Rockstar و Ubisoft وجود داره اینه که افراد رده بالای Rockstar مثل برادران Houser خودشون طراح و بازی‌ساز هستن اما نفرات ارشد Ubisoft بیشتر نگاه تجاری دارن و افرادی هم که با تصمیمات این افراد مخالف باشن یا از این شرکت میرن یا اخراج میشن.
Jean-Francois Boivin تهیه‌کننده‌ی AC Brotherhood در سال 2010 گفت:

You can't plough a field every year," Ubisoft Montreal's Jean-Francois Boivin said.
"Once every three years - or once every something - you have to let it breathe.
You have to let the minerals back in. I think it's the same thing with any license, really."
You want to keep people excited. You gotta make people miss it a bit. It's like, 'Oh man! I'm so happy it's back!'
But if you keep force-feeding to people then people are like, 'Yeah, enough of your Assassin's Creed

و در جلسه‌ای که Yves Guillemot با سهام‌دار ها داشت گفت که صحبت‌های Boivin از طرف تیم سازنده است و اونا نیستن که تصمیم میگیرن. Boivin و Desilets در همین سال از Ubisoft رفتن و در THQ Montreal مشغول به کار شدن و بعد از خریده شدن این استودیو توسط Ubisoft هردو اخراج شدن.

تو 9 ماه ساختن
biggrin1.gif
:eek::d

آخرین ویرایش:
بازی با ارزشیه و تنها دلیلی که دلِ هممونو زده همین عرضه یِ سالانشِ !
من خودم تا همون II بازی کردم ! (یعنی قبل از دوشیدنش !) BrotherHood رو هم خــریدم امــا بازی نکردم !

حالا خوبه یک IP نسبتا خوب گیرش اومد که نهایت تلاششون همون AC2 بود.
اگه یک چیزی مثل GTA گیرشون میومد چیکار میکردن باش!
به نظر من اگه COD به اینا میرسید 10ها بار بدتر از Activision باش رفتار میکردن!!! هنوز فروش AC اونقدر شگفت انگیز نیست (در حد GTA یا COD) که اینا دارن اینجوری میکنند.
همه‌ی این‌ها اگه بخوان به این روند ادامه بدن در آخر شکست میخورن و شکست بدی هم میخورن. همین الان هم بازیاشون به شدت از لحاظ فنی افت کرده اما هنوز یک چیزی تهش داره، دیگه یکی دو سال دیگه که منتقدها بازی رو کاملا نابود کردند شکست رو احساس خواهند کرد.
من اینو بهت یقین میدم Assasins Creed رو نوه که هیچ ندیده هامونم بازی میکنن و هرساله هم از نسخه ی قبل بیشتر فروش میکنه ! این مورد توی Call of Duty هم صدق میکنه .

بنده علاقه‌ی شدیدی به AC2 و Brotherhood داشتم. اما Revelation رو حدود 2 ساعت بازی کردم پرتش کردم کنار. AC3 هم کاملا اتفاقی ( پول فروش درایو 360م رو 2 تا بازی گرفتم یکیش این بود) خریدم و الان هم کاملا پشیمونم.
در ضمن از COD BO به بعد هم COD بازی نکردم. میبینی که با همین وضعیت کپی خوری بازم این بازیا برا یک عده مثل من (که کمم نیستن) ارزش نداره.

نگاه کن الان GTA Vice City توی یه سال ساخته شده و یکی از بهترین بازی‌هایی هست که در طی یک سال ساخته شده.

تو 9 ماه ساختن :دی

یعنی یوبی آب رو باز کرده بسته به این AC بیچاره...
حقم داره خو ملت که میخرن...همونم که بازی میکنیم...هرچقدرم که تکراری شده باشه...
یوبی سافت، شیم آن یو :d

ببین اقای プレイステーション اینو بهت یقین میدم که همه ی شرکتها چه بازی سازی چه نرم افزاری چه در هر حوزه ی دیگری به فکر منفعت مالی خودشون هستن !

مگه من گفتم نیستن؟؟:-/ چقدر فکر کردی به این نتیجه رسیدی؟:laughing:

اینم بگم هر شرکت بازی سازی سیاست خودشو برای عرضه ی بازی سازی داره ! شما مثلا میگی چرا GTA سالانه نیست ! شما هزینه ای که برای GTA در نظر گرفته شده از لحاظ ساخت میگم معادل 8 تا Assassins Creed هست . یا معادل 20 تا Call Of Duty هست ! به نظر شما کدوم منظق یا عقل سلیمی میگه من بیام هر سال یه GTA بدم یا این همه سرمایه گذاری بعدشم نتونم خوب ازش سود کنم !؟ معلومه که با سیاست پیش میره ! شرکت راک استار رو من از لحاظ سیاست مالی بسیار قبول دارم ! یعنی واقعا نمونه ی اونو ندیدم ! بلفرض مثال عرضه ی GTA بر روی PC که خودش واقعا بی نظیره ! یوبی سافت هم یه مدت این سیاست رو به کار گرفت اما برای عناوین یوبی سافت جز شکست چیزی نداشت نمونش هم همین Assassins Creed .

داداش چه ربطی به هزینه ها داره.مگه همین اساسین رو 20 نفره میسازن؟؟مگه خود یوبی سافت اعلام نکرد 5-6 تا استودیو مشغول کار بر روی AC 3 هستن؟؟مگه همین الان 8 تا استودیو رو AC4:BF کار نمی کنن؟؟؟ این همه استودیو پول نمی گیرن؟؟محض رضای خدا بازی میسازن؟؟ پس ربطی به هزینه ها نداره.اینکه Take Two نمیخواد GTA رو سالانه عرضه کنه چون به فکر کیفیت محصولشه نه صرفا به فکر جیب خودش.اتفاقا خبرش رو من تو همین سایت خوندم . لینکشم میذارم شما هم بخون بازی‌سنتر | اخبار | PS3 | Take-Two: عرضه GTA به صورت دوسالانه ارزش سری را کاهش می دهد

از طرفی خود مسوولین Rockstar هم گفتن که میتونن بازی رو سالانه عرضه کنن ولی در اون صورت بازی کیفیتش رو از دست میده . اینم لینکش :بازی‌سنتر | اخبار | X360 | Rockstar: عرضه سالانه GTA کار آسانی بود

نتیجه اینکه اقای "صابر" بهتره قبل از اینکه جواب بدی یکم فکر کنی .ضرری نداره:bighug:

راستی در مورد نوه و نتیجه خیلی مطمئن نباش چون خود Activision هم به اینده این گاو شیرده مشکوک شده .بفرما .اینم لینک خبر : شرکت اکتیویژن کاهش فروش سری بازی های COD را در اینده پیش بینی میکند | وب سایت خبری ، تحلیلی بازی های کامپیوتری | گیمفا

اگه بهترین گیم پلی و بهترین گرافیک هم بده واقعا دیگه خسته کننده و تکراری شد ! به نظر باید چندین سال استراحت بده به این عنوان بره رو پرس کارکنه

مگه من گفتم نیستن؟؟:-/ چقدر فکر کردی به این نتیجه رسیدی؟:laughing:

داداش چه ربطی به هزینه ها داره.مگه همین اساسین رو 20 نفره میسازن؟؟مگه خود یوبی سافت اعلام نکرد 5-6 تا استودیو مشغول کار بر روی AC 3 هستن؟؟مگه همین الان 8 تا استودیو رو AC4:BF کار نمی کنن؟؟؟ این همه استودیو پول نمی گیرن؟؟محض رضای خدا بازی میسازن؟؟ پس ربطی به هزینه ها نداره.اینکه Take Two نمیخواد GTA رو سالانه عرضه کنه چون به فکر کیفیت محصولشه نه صرفا به فکر جیب خودش.اتفاقا خبرش رو من تو همین سایت خوندم . لینکشم میذارم شما هم بخون بازی‌سنتر | اخبار | PS3 | Take-Two: عرضه GTA به صورت دوسالانه ارزش سری را کاهش می دهد

از طرفی خود مسوولین Rockstar هم گفتن که میتونن بازی رو سالانه عرضه کنن ولی در اون صورت بازی کیفیتش رو از دست میده . اینم لینکش :بازی‌سنتر | اخبار | X360 | Rockstar: عرضه سالانه GTA کار آسانی بود

نتیجه اینکه اقای "صابر" بهتره قبل از اینکه جواب بدی یکم فکر کنی .ضرری نداره:bighug:

راستی در مورد نوه و نتیجه خیلی مطمئن نباش چون خود Activision هم به اینده این گاو شیرده مشکوک شده .بفرما .اینم لینک خبر : شرکت اکتیویژن کاهش فروش سری بازی های COD را در اینده پیش بینی میکند | وب سایت خبری ، تحلیلی بازی های کامپیوتری | گیمفا
همین دیگه....هیچکس واسه رضای خدا بازی نمیسازه
اتفاقن سالانه نمیده چون به فکر جیبش هست...ینی کیفیت میاد پایین..پس کسی نمیخره...

منطق این موضوع که بعضی فکر میکنن بازی سازا عاشق زلفون پریشون گیمرها هستند عجیب هست....
در مورد بازی محبوب دیگران هم توهین نکنید لطفن...لفظ گاو شیر ده درست نیست....

همین دیگه....هیچکس واسه رضای خدا بازی نمیسازه
اتفاقن سالانه نمیده چون به فکر جیبش هست...ینی کیفیت میاد پایین..پس کسی نمیخره...

منطق این موضوع که بعضی فکر میکنن بازی سازا عاشق زلفون پریشون گیمرها هستند عجیب هست....
در مورد بازی محبوب دیگران هم توهین نکنید لطفن...لفظ گاو شیر ده درست نیست....

شما اشتباه متوجه شدی. درسته که کیفیت میاد پایین اما فروشش تا یه چند سال تضمین شدس.مثل همین اتفاقی که داره برا cod و ac می افته.وقتی دارن میگن به فکر کیفیت محصول هستن شما چطوری ربطش میدی به پول؟؟:-/.عجب منطق مثال زدنی ای :(.
خواهشا بحث رو به بیراهه نکشید. در مورد "گاو شیرده" قصد توهین نداشتم.منظورم این بود که اکتی داره میدوشدش و این بازی هم خیلی خوب شیر میده . همین .:bighug:

آخرین ویرایش:
منم با دوستمون king ps3 موافقم من نمیگم شرکتا دلشون بحال ما سوخته نه ولی اینکه بیان ای پی که دارنو کسل کننده و یکنواخت کنن واسه گیمر این نیست باید گفت کیفیت ساخت بازیای taketwo بلاخص rockstar خیلی خوبه منم با عرضه سالیانه یه ای پی موافق نیستم این در اینده به ضرر اون بازیه ولی کلا نقد نسبت به عملکرد یوبی سافت زیاد هست از سیستم مزخرف DRM تا نسبتا به گند کشیده شدن بازیایی مثل splintercell ,driver ,assassin .... , اینا کم بازیایی نبودن واسه خودشون من این بازیا رو گفتم نسبت به چیزی که انتظار داشتم و تجربه کردم میگم .درمورد اکتیویژن باید بگم با نسخه اول کال اف مثل اساسین 1 ترکوند یعنی همونقدر که یوبی عرضه اساسین شوق ایجاد کرد اکتیویژن هم با کال همینکارو کرد ولی حیف که دو بازی راهشون رو گم کرده و تکرار مکررات نزاشت اونطور ما ازشون لذت ببریم

شما اشتباه متوجه شدی. درسته که کیفیت میاد پایین اما فروشش تا یه چند سال تضمین شدس.مثل همین اتفاقی که داره برا cod و ac می افته.پس خواهشا بحث رو به بیراهه نکشید. در مورد "گاو شیرده" قصد توهین نداشتم.منظورم این بود که اکتی داره میدوشدش و خیلی هم خوب شیر میده . همین .:bighug:
اخه تضمین شده نیست...مراحل ساخت یه بازی open world...اونم با بزرگی gta رو چطور با ساختcod مقایسه میکنید که یه fps هست و هزینه ی ساختش اونقدر نیست...
ولی اگه gta بخاد هر سال بده بیرون مجبور سر و ته بازیش رو بزنه...
مخاطب هم وقتی نقدهای منفی رو میبینه ناامید میشه و دیگه نمیخره...این ینی شکست...
بازی سازا سیاستی رو پیش میگیرن که پول در بیارن...اگه نیارن ورشکست میشن...در واقع مشتری رو راضی میکنن تا درامد داشته باشن..
مشتری های cod هم راضی هستن...از اونجایی میشه فهمید که فروش خوب میکنه
از این فکر که بازی سازا عاشقتونن بیاید بیرون:-$

ولی کلا نقد نسبت به عملکرد یوبی سافت زیاد هست از سیستم مزخرف DRM تا نسبتا به گند کشیده شدن بازیایی مثل splintercell ,driver ,assassin .... , اینا کم بازیایی نبودن واسه خودشون
ببخشید کاری به کلیت حرفتون ندارم ولی درایور به گند کشیده شده بود و با خریدن این آی پی توسط یه کم وضعیتش بهتر شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or