Ubisoft: طرفداران Prince of Persia اکنون Assassin's Creed بازی میکنند

Mr. Worldwide

کاربر سایت
39856869588533448912.jpg

Lionel Raynaud معاون و سرپرست استدیو Ubisoft Montreal در گفتگو با Official Xbox Magazine بیان کرد:"

بیشتر طرفداران سری Prince of Persia در حال انجام بازی Assassin's Creed هستند. بخاطر این است که بخاطر این است که دلیلی برای ساخت Prince of Persia وجود ندارد."

او در پاسخ به سوال ساخته شدن Prince of Persia گفت:"
ما درمورد طرفداران Prince of Persia فکر میکنیم, بیشتر آنان هم اکنون Assassin's Creed بازی میکنند و ما هرگز بهترین ویژگیهای Prince of Persia را فراموش نمی کنیم. و ما معتقد هستیم می توانیم انتظارات طرفداران را با استفاده از برندهای بازی دیگر برطرف سازیم."

در آینده نزدیک به سختی میتوانیم Prince of Persia جدید را تصور کنیم چرا که Ubisoft هنوز مطمئن نیست این بازی در حال حاضر چقدر مورد علاقه خواهد بود.
Raynaud ادامه داد:"
ما از خودمان سوال می پرسیم و میگوییم که آیا ما طرفدارانمان را از دست داده ایم چرا که یک Prince of Persia جدید را توسعه نداده ایم. در حال حاضر علت این است که ما چگونه آن را بهبود ببخشیم سوال این است که ما نباید به آنان چیزی را بدهیم که 10 سال است آن را دوست دارند, امروز طرفداران Prince of Persia دیگر چیزهایی را که شما امروز به آن علاقه دارید را نمی خواهند.؟ بیشتر مدرن ."

چندی پیش Drew James مهندس استدیو Ubisoft Reflections در توییتر خود گفته بود:
" #Prince of Persia بعدی چه چیزی است؟"
یک کپی از این توییت به اکانت Ubisoft Reflections و یکی دیگر هم به اکانت توییتر Jade Raymond رئیس سابق Ubisoft Toronto فرستاده شد.

منبع

آخرین ویرایش:
حالا این اومد یه چیز گفت و رفت , تصمیم گیرنده که ایشون نیستن که چه بازی ساخته بشه یا نه و اصل موضوع مدیر عامل یوبیسافت که چند ماه پیش هم گفته بود حتما نسخه جدید ساخته میشه
در ضمن POP یکی از اصلیترین عناوین یوبیسافت

Call me hater اما یه مشت حیوون شدن مدیر و کارگردان و تهیه کننده توی این خراب شده که الان اسمش هست یوبی سافت و سیاست هاشون رسما این کمپانی رو با فاضلاب یکسان کرده.
اینقدر بی صاحب شده که هر روز یه خری مثل این میاد و یه بیانیه ای ول میده و اینجوری ملت مورد عنایتش قرار میدن. اونایی هم که یه چیزی بارشون بود یا رفتن و یا صداشون در نمیاد. IP که یه چورایی نماد یوبی بود اینجوری به انزوا کشیده شد و توی پیچ و خم روده نیست و نابود شد. ممنون یوبی سافت:bighug:

کاری ندارم با یوبی ولی مادهمینو درباره کپکام ! میگیم ی عده سینه چاکان و عاشقانش سپر جلوی ما میگیرن و بیانیه میدن...

یوبی سافت شرکت گسترده ایه شونصد تا استدیو مختلف داره میتونه بده چند سال روش کار کنن هر 3 سال یک بار یکی بده چی میشه؟
نمیدونم چرا اینقدر PoP به AC چسبونده میشه! یک جوری شده که انگار PoP باشه دیگه AC نباشه یا برعکس :|

من که خودم به شخصه دلم تنگ شده برای PoP ولی گویا دیگه کلا بیخیال این آی پی شده یوبی :دی

کاری ندارم با یوبی ولی مادهمینو درباره کپکام ! میگیم ی عده سینه چاکان و عاشقانش سپر جلوی ما میگیرن و بیانیه میدن...
اگه منظورت منم (که مسلما من هستم یا شایدم علی) که باید بگم اونم یه خریه مثل یوبی سافت (یا بهتره بگم یه خری بود). اونم توی 2-3 سال گذشته راهی رفت که نمیبایست میرفت. دلیل اصلی رشد یه کمپانی فقط و فقط طرفدارا هستن و اگر بهشون به خاطر جذب طرفدار جدید پشت کنی، فاتحه-ت خونده-س. خیلی راحت میتونی اوضاع Capcom و EA رو ببینی که خدا رو شکر این روندشون بیشتر از 2-3 سال طول نکشید و سر عقل اومدن.
عاشق چشم و ابروی هیچ کمپانی نیستم و تا وقتی به من گیمر احترام بذاره، رو چشمام میذارمش و ازش حمایت میکنم و اگه نذاره با فاضلاب یکیش میکنم. حالا میخواد کپکام باشه یا یوبی یا بقیه.

اعصابم خورده....

ولی دلایل سیاسی هم میتونه داشته باشه چون نام پارسی رو یدک میکشه اینا هم که هرروز دارن فرت و فرت فیلمی چیزی میسازن

تمدن مارو بدجلوه بدن شاید اینجوری نمیخوان تاریخ و تمدن و پارسی بودن رو نشون بدن

اگه منظورت منم (که مسلما من هستم یا شایدم علی) که باید بگم اونم یه خریه مثل یوبی سافت (یا بهتره بگم یه خری بود). اونم توی 2-3 سال گذشته راهی رفت که نمیبایست میرفت. دلیل اصلی رشد یه کمپانی فقط و فقط طرفدارا هستن و اگر بهشون به خاطر جذب طرفدار جدید پشت کنی، فاتحه-ت خونده-س. خیلی راحت میتونی اوضاع Capcom و EA رو ببینی که خدا رو شکر این روندشون بیشتر از 2-3 سال طول نکشید و سر عقل اومدن.
عاشق چشم و ابروی هیچ کمپانی نیستم و تا وقتی به من گیمر احترام بذاره، رو چشمام میذارمش و ازش حمایت میکنم و اگه نذاره با فاضلاب یکیش میکنم. حالا میخواد کپکام باشه یا یوبی یا بقیه.

به نظر من بیشتر از ناشرین ماها به عنوان گیمر مقصر هستیم.یعنی اگه 50 درصد اونا مقصر باشن 50 درصد ما مقصریم.خوب وقتی ناشر میبینه همچین بازی هایی فروش نجومی دارن چرا نباید بره سراغشون.

اعصابم خورده....

ولی دلایل سیاسی هم میتونه داشته باشه چون نام پارسی رو یدک میکشه اینا هم که هرروز دارن فرت و فرت فیلمی چیزی میسازن

this post gave me EBOLA.

اعصابم خورده....

همون موقع هم که شماره یک بازی ساخته شد شخصیت ها محیط و ... بیشتر به عرب میخورد تا پارسی سازنده ها حتی از تمدن ایران اطلاعات درستی نداشتن چه برسه الان بخوان سیاسیش کنند !

بیشتر طرفداران سری Prince of Persia در حال انجام بازی Assassin's Creed هستند. بخاطر این است که بخاطر این است که دلیلی برای ساخت Prince of Persia وجود ندارد."
خو اگه فرقس نداره بیا POP و بده تا طرفدارای AC هم یان POP انجام بدن :d

یوبی سافت خیلی ببخشیدا معذرت میخوام ولی باید احمق باشه که بخواداین ای پی روادامه نده
اصلا این بازی یه جورایی معرف کمپانی یوبی سافت بود برای ما ها!
ازکنسول های8بیتی دوبعدی تا سه گانه معروف پرنس توپلتفرم های پرطرفدار همشون عالی بودندحتی این پرنس اخری هم باز جذابیت هایی داشت...
خداازت نگذره یوبی اگه این ای پی روخراب کنی یاادامه ندیش

ipهای زیادی ubi داره ولی متاسفانه از یکیش هم عرضه نداره درست استفاده کنه . شعار یکی برای همه و همه برای یکی مصداق بارز حرفای چیپ ایشونه .

POP 5 رو عرض 4 ساعت تموم کردم ،
مقایسه شازاده ایرانی با اساسین کریدن مثل مقایسه مکس پین با GTA هست تقریبا ،
یوبی سافت سبک پارکور تقریبا خوب میسازه ، ولی ای کاش همین سبک رو توی جاهای مختلف دیگه هم بکار میکرد مثلا Far Cry همین سبک میشد ، و همینطو watch dog هم توش از پارکور استفاده میکرد به نوع خودش حرف نداره
حالا فکرش کنید فارکری سوم شخص بود و از پارکور هم استفاده میکرد (تقریبا میشد مثل آنچرتد)

بعد ميگن چرا ubi رو ترول مي كنيد و ازش شاكي هستين و فلان....مردك يه حرفي زده كه رسما تمام مخاطباشو درازگوش فرض كرده:|
كسي هم كه با انواع اقسام كارا(از دانگريد wd گرفته تا وضعيت ac u و جريان pop و اين حرفش) ملت رو درازگوش فرض مي كنه بايد متهم بشه و هزار جور ملامت بشه تا شايد روندشو تغيير بده

البته از ماست كه بر ماست چون فكر كنم همين ac u با اين وضعيت ١٠ ميليون فروشو رد كنه

.

دیدگاه های سیاسی آدمها تاثیر میگذاره روی خیلی چیزا ولی اینکه دستور از بالا بیاد یکم Implausible هستش....هیچکس از پول بدش نمیاد، اینا اگه بدونن POP بسازن بیشتر از Assassin's Creed براشون پولسازی میکنه، میکنن اینکارو.
قطعا New World Order رو شنیدی دیگه همه در راستای این نظامه و هیچ ربطی هم به پول درآوردن نداره. پول صرفا چیزی بیش از یه تیکه کاغذ نیست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or