Ubisoft سود بیشتری در کاربران Xbox One می‌بیند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
koa79ux6qe9u7phnx5l5.jpg

بر کسی پوشیده نیست که کنسول شرکت مایکروسافت در رقابت فروش سخت‌افزاری از رقیب خود بسیار عقب است اما به نظر می‌رسد در زمینه نرم‌افزار قضیه متفاوت است.

شرکت سونی که توانسته چیزی در حدود 2 برابر رقیب خود کنسول به فروش برساند، بنا به گزارش مالی یوبی‌سافت، موفقیت مشابه را در زمینه نرم‌افزار کسب نکرده است و نتیجه کاملا برعکسی مشاهده می‌شود. در گزارش آمده که طرفداران Xbox One برای بازی‌های خود بیشتر خرج می‌کنند.
اگر بخواهیم کمی بیشتر در گزارش Venturebeat جست‌وجو کنیم، به عدد 25 درصد سود بیشتر در اعضای هر کاربر Xbox One می‌رسیم. این به این معناست که هر نفر برای نرم افزار پول بیشتری خرج می‌کند و همین عامل باعث جذب بیشتر ناشران خواهد شد.
شاید دلیل این اتفاق را بتوان در اویل نسل جست‌و‌جو کرد. ناراحتی مردم از سیاست‌های اولیه Xbox One باعث شد تا قشر کژوال به سمت کنسول رقیب برود و حالا طرفداران وفادار مایکروسافت، پتانسیل فروش نرم‌افزاری بیشتری را خلق کرده‌اند.

در آخر گزارش هم نسبت فروش نرم‌افزار 51% به نفع PS4 ذکر شده که با تخمین‌های گذشته کاملا ناهم‌خوان است و از طرف دیگر فاصله‌ای به مراتب کمتر از گزارش مالی EA را نشان می‌دهد.

منبع

این پست عالی بود واقعا
شور و شعف فراوانی داخلش موجود است
خووبه خودت رو هم با استفاده از لفظ " ماها " هاردکور حساب کردی
یکی از حالاتش همونه که آریا گفت ، حالا خرید dlc و استفاده از Microtransaction میشه هاردکور حرفی نیست
موفق باشیم
شما همون کژوال نسل قبل نیستی که به خاطر یه بازی کژوالی این نسل خودتو تو جبهه کژوالها قرار دادی؟؟؟ حیف که دیگه وقت جواب دادن به کژوالها رو ندارم :d

این خرید dlc و microtransaction دیگه چه صیغه ایه ؟ یجور حرف میزنید انگار وان دارها دارن پول بیشتری واسه dlc و اینا میدن :)) یا مثن هربازی رو به جای 60 دلار 90 دلار میخرن :))

حالا خوبه خداروشکر سرویس Ea Access و Free Game with Gold های مایکروسافت بهترین و به صرفه ترین سرویس موجود اشتراکی توی صنعت گیم هستن ! تخفیفاتشم که دیگه جای خود داره ..

Sent from my HTC One using Tapatalk

فکر نکنم خبر از خود ubisoft شروع شده باشه و بیشتر یک تحلیل حاشیه ای فن بوی به نظر میاد.
ولی اگر خود ubi نقش داشته باشه باید بگم به سطح جدیدی از parity رسیده:d

نسبت به درصد فروش گفته یعنی ایکس باکس وان با فروش کمتر درصد بیشتری نسبت به ps4 داره
و اما نکته مهم اینه که ps4 بازها رو کژوال دونسته :d و ماها رو هارکورهایه قدیمیه وفا دار

من که دیگه وقت جواب دادن به یه عده کژوال رو ندارم

با خوندن این پست گیمینگ رو کلا گذاشتم کنار.8-|

شما همون کژوال نسل قبل نیستی که به خاطر یه بازی کژوالی این نسل خودتو تو جبهه کژوالها قرار دادی؟؟؟ حیف که دیگه وقت جواب دادن به کژوالها رو ندارم :d
یعنی طرز تفکرت برا 20 سال بعده:d الکی که نیست میگن #jump ahead :d میشه چند تا بازی هارکور برای x1 نام ببری ؟! شما باید بشینی جلوی pc معنای هارکور رو درک کنی طبق امار هایی که چند وقت پیش ea داده بود بازی starwars battlefront حدود 20000 پلیر روی رایانه و 50000 پلیر روی ایکس باکس و 98000 پلیر روی ps4 داره (البته الان شاید امار طور دیگه ای باشه) یعنی بیشترین قشر کژوال روی کنسول ها هسنتد حالا شما بشین با x1 هارکور بازی کن ببینیم به کجا میرسی:) البته توهین به کنسول دارا نباشه من خودم ps4 دارم ولی باید حقیقت رو گفت

یعنی اینقدر سخت بود بفهمین پست من فقط برا خنده بود؟؟؟؟

با اون پستی که دادی و جوابایی که گرفتی به جواب این سوالتم میرسی. شما بیشتر باید روی پست های sarcastic کار کنی هنوز زوده برات.

cwtf.gif

قضیه چیه ؟دوربین مخفیه ؟ گرفتین مارو ؟ اون کسی که مقاله نوشتن باید دید کجا تحصیلاتش گزرونده رفت در هم دانشگاه گل گرفت هم استادش مدرکش آتیش زد یعنی سطح اقتصاد و ... یک چند پله ای جابجا کرد .;)

این قضیه هاردکور بودن هم خیلی جالب بود مرسی ممنون کلی خندیدم انقدر سطح درجه پست بالا بود که درک اشتباهی تمام عمرم اصلاح کرد اگه هاردکور بودن به داشتن یک کنسول یا یک PC یا یک یا چند بازی خاص من میخوام nnnnnnnnnnnoooooooooooobbbbbbbbbbbbbbbb باشم .:d

کلا خبر بشتر میخوره توسط یک فرد بیسواد و فن بوی نوشته شده باشه درست مثل این میمونه سوپری سر کوچه بگه آقا تقی 1 میلیون در ماه درامد داره از من ماهی 700 تومان خرید میکنه جعفر آقا 500 تومان در میاره ماهی 300 تومان از من خرید میکنه پس جعفر آقا مشتری بهتری هستش .=)) یا به قول یکی هادکورتر هستش .:))

خیلی سادست و نمیدونم دانشمندای بازی سنتر چرا نمیتونن درکش کنن!:|
گفته گیمر های Xbox One هزینه بیشتری برای بازی هاشون میکنن و نگفته که تعداد بیشتری بازی رو One فروخته شده!b-)
در کل میخواد به این نتیجه برسه که اگه الان جایگاه Xbox One و PS4 برعکس بود یوبی سافت سود بیشتری با توجه به این آنالیز میبرد!:bighug:

پ ن :ولی الان داره مبلغ بیشتری از روی فروش بازی PS4 سود میبره!;)

اصلا کاری با این تاپیک ندارم اما نمی شه هر کسی بیاد نظر خودش رو در هر زمینه ای بده شما هم نظر خودتون رو ثبت کنید حتما باید به هم حمله کنید؟ شم که هیچی بلد نیستی اصلا تحصیلات دارییا نه اصلا بازی از نزدیک دیدی الا اخر حقیقتا بهتر نیست هر شخصی نظر شخصی خودش رو بده حتی اگرم نقل می کنید لازم نیست تهاجمی باشه یا حالت توهین امیز که اصلا xbox one از نزدیک لمس کردی؟ ادم فکر می کنه 1 عده فقط اومدن خودشون رو اینجا(کل سایت) خالی کنن.

این نسل به چه روش های حلاقانه ای دست یافتن این دوستان مایکروسافتی :دی دیگه ماشالا سرآشپزان متبحری شدند در زمینه هم‌زدن و تفت دادن. منوی روز: اکوسیستم با سُس attach rate و دسر fastest selling console :دی

البته دستور غذاهای خلاقانه سونی در نسل گذشته هم منبع الهام خوبی بود:biggrin1:​

=))
وای خدا! اصلاً بازی سنتر بدون این کل کلا هیچ لطفی برام نداره :bighug: خدا حفظتون کنه :d

شاید دلیل این اتفاق را بتوان در اویل نسل جست‌و‌جو کرد. ناراحتی مردم از سیاست‌های اولیه Xbox One باعث شد تا قشر کژوال به سمت کنسول رقیب برود و حالا طرفداران وفادار مایکروسافت، پتانسیل فروش نرم‌افزاری بیشتری را خلق کرده‌اند.
منبع

یعنی به عنوان مزخرف ترین سخن سال باید توی گینس ثبت بشه

یعنی به عنوان مزخرف ترین سخن سال باید توی گینس ثبت بشه
کلا این جملش واسه خود مایکروسافتو فنهاشم چاله و چالش داره ! ، (قشر کژوال) به سمت (کنسول رقیب رفته) ، حالا از خودت سوال کن قشر کژوالی که کنسول رقیبو نداشتن کیا بودن که حالا رفتن سمتش ؟؟؟:d دست خود به خودی خود به خود پس گردنی زد :d

البته فکر میکنم مارکتینگ بعضی از بازیهای بوبی هم تو این نسل با مایکرو بود و باندل هم زیاد داشتن. این خودش به هر حال تو فروش بازی رو پلتفورم تاثیر داره اگه بیایم فروش SW Battle front رو هم روی کنسولا مایسه کنیم فکر کنم اینبار اکس باکس داران با اختلاف کژوآلتر میشن:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or