Ubisoft : ساخت Prince of Persia متوقف نشده. مشغول کار بر روی این عنوان هستیم

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

prince-of-persia-logo.jpg

درود.

سال‌هاست که از ساخت سری جدید بازی Prince of Persia می‌گذرد و Ubisoft نیز بیشتر تمرکزش را روی سری Assasin's Creed گزاشته است. در همین راستا آقای Yves Guillemot رییس یوبی در مصاحبه‌ای که با سایت IGN داشت اذعان کرد ساخت بازی POP و Beyond Good & Evil متوقف نشده. وی افزود:

"ساخت این بازی‌ها متوقف نشده و ما بر روی این عناوین کار خواهیم کرد. تیم سازنده ما هم اکنون در حال بررسی این هستند که چه کاری می‌توانند انجام دهند. مطمئنم چیزهایی که در آینده خواهید دید شمارا بسیار ممنون خواهد کرد، از همین رو کمی طول خواهد کشید تا آن جیزی که واقعا دوست داریم را عرضه کنیم."

IGN همچنین از مدیر عامل شرکت یوبی در مورد آینده POP سوال کرد و آقای Yannis Mallat جواب داد:

فعلا در این بازه زمانی حرفی ندارم . وی اضافه کرد من با Jordan Mechner کاگردان بازی دوست هستم و به تازگی نیز قرار ناهاری با یکدیگر داشتیم.

Source

پایان خوب WW
واقعا شماره ی اول و دومش تو سری شن ها حرف نداشت نسخه ی سوم هم خدایی خوب بود ولی به ww نمیرسید :)
ولی من بیشتر دوس دارم نسخه ی 2008 رو بسازن تا ادامه واسه شن های زمان :)
شن های فراموش شده هم که اصن خوب نبود :/

یعنی میشه من به آرزوم برسم!8-> یه پرنس آو پرشیا به کارگردانی جردن مکنر کچل عزیز و تهیه کنندگی بانو ریموند:bighug:

-----------
در مورد اسم پرنس هم تو هیچ کدوم از بازی هاش اسمی نداشت. دستان هم اسمی هست که از تو فیلم و کتاب و کمیک در اومد...

نمی خواد نسخه جدید بسازنن فقط POP:WW باز سازی کنن من دیگه از این دنیا چیزی نمی خوام
تائید میشه
من هم همچین خواسته ای دارم
POP WW از هر لحاظ عالی بود و ارزش بارها تجربه کردن داره، حتی همین حالا !
100 درصد ارزش بازسازی کردن هم داره
ولی در عین حال هنوزم میشه ازش نسخه های خاطره سازی خلق کرد
این هم یه کاور زیبا به یاد این نوستالژیک
61dc41ef72e8a3771.jpg

یعنی میشه من به آرزوم برسم!8-> یه پرنس آو پرشیا به کارگردانی جردن مکنر کچل عزیز و تهیه کنندگی بانو ریموند:bighug:

-----------
در مورد اسم پرنس هم تو هیچ کدوم از بازی هاش اسمی نداشت. دستان هم اسمی هست که از تو فیلم و کتاب و کمیک در اومد...

کاکولیکیا!!!!:d! بردمتون به آخرین دیالوگ پرنس 1...دختره از پرنس میپرسه اسمت چیه میگه میتونی منو کاکولیکیا صدا کنی..!! یادش بخیر.

نسخه 2008 اونم داشت :دی
فکر کنم قابلیت زردش بود!

پرواز نمیکرد که..یه پرش بسیار بلند انجام میداد:d

کاکولیکیا!!!!:d! بردمتون به آخرین دیالوگ پرنس 1...دختره از پرنس میپرسه اسمت چیه میگه میتونی منو کاکولیکیا صدا کنی..!! یادش بخیر.

پرواز نمیکرد که..یه پرش بسیار بلند انجام میداد:d

یه توضیحی هم در مورد این کاکولوکیا بدم!!:دی این کاکولوکیا هم اسم پرنس نیست!!:دی
مادر فرح بهش گفته بود که هر وقت ترسیدی، اسم کاکولوکیا را بیار! فرح هم این داستان را واسه پرنس تعریف کرده بود.
آخر بازی PoP : sands of Time ، وقتی پرنس میره پیش فرح تا خنجر را بهش بده، فرح اسمش را ازش می پرسه. پرنس هم بهش میگه می تونی من را کاکولوکیا صدا کنی!!
در حالی که با توجه با اتفاقات بازی، زمان به گذشته برگشته بود و این ملاقات در حقیقت قبل از اتفاقات ساعت شنی بوده و فرح نمی دونست که پرنس این اسم را از کجا می دونه و تعجب می کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or