Ubisoft : ساخت Prince of Persia متوقف نشده. مشغول کار بر روی این عنوان هستیم

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

prince-of-persia-logo.jpg

درود.

سال‌هاست که از ساخت سری جدید بازی Prince of Persia می‌گذرد و Ubisoft نیز بیشتر تمرکزش را روی سری Assasin's Creed گزاشته است. در همین راستا آقای Yves Guillemot رییس یوبی در مصاحبه‌ای که با سایت IGN داشت اذعان کرد ساخت بازی POP و Beyond Good & Evil متوقف نشده. وی افزود:

"ساخت این بازی‌ها متوقف نشده و ما بر روی این عناوین کار خواهیم کرد. تیم سازنده ما هم اکنون در حال بررسی این هستند که چه کاری می‌توانند انجام دهند. مطمئنم چیزهایی که در آینده خواهید دید شمارا بسیار ممنون خواهد کرد، از همین رو کمی طول خواهد کشید تا آن جیزی که واقعا دوست داریم را عرضه کنیم."

IGN همچنین از مدیر عامل شرکت یوبی در مورد آینده POP سوال کرد و آقای Yannis Mallat جواب داد:

فعلا در این بازه زمانی حرفی ندارم . وی اضافه کرد من با Jordan Mechner کاگردان بازی دوست هستم و به تازگی نیز قرار ناهاری با یکدیگر داشتیم.

Source

تیم سازنده ما هم اکنون در حال بررسی این هستند که چه کاری می‌توانند انجام دهند

ببخشید پس تو این چند ساله چیکار میکردین که تازه دارین میبینین چه کاری میشه کرد؟؟ :|

ادامه pop 2008 رو بسازند عالی میشه..پتانسیل خوبی داشت :)

ببخشید پس تو این چند ساله چیکار میکردین که تازه دارین میبینین چه کاری میشه کرد؟؟ :|

ادامه pop 2008 رو بسازند عالی میشه..پتانسیل خوبی داشت :)

بازی میساختن.:d

POP نسل هشت ...ینی میشه؟؟:-s

همین الانم PoP 2 رو سیستمم نصبه.

آخرین ویرایش:
فکر کنم فقط قابلیت بال در آوردن مونده باشه که توی این آی پی نشون نداده باشن و بخوان این نسخه نشون بدن :d یادمه توی نسخه ی 2008 روی سقف راه میرفتیم :| :d

اگه قراره pop در کار باشه پس واقعا باید روش کار بشه هم از لحاظ داستانی هم گیم پلی آخه داستان بازی فقط تو شماره های 1 و 2 برای من یکی (نظر شخصی ) جذابیت داشت =((
درباره گیم پلی هم که خوب اگر تغییر اساسی نکنه زیر سایه AC قرار میگیره l-)

توی نسل قبل کلا" یه نسخه یشتر تولید نکردن!
اون هم فقط گرافیکش خوب بود!
خیلی کوتاه، خیلی ساده،فاصله گرفته از ریشه های اصلی ، و...
اون 2008 هم اصلا" جالب نبود!
چی بود بابا مثلا"!
کسل کننده!
تخیلی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or