Ubisoft در حال ساخت یک Call of Juarez جدید است

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
بازیکنان Call of Juarez: The Cartel ایمیلی دریافت کرده اند که نشان می دهد بازی جدیدی از این سری در راه است
20111125cojthecartel.jpg

The Gaming Liberty گزارش داده که برخی از بازیکنان Call of Juarez: The Cartel در اکانت Uplay خود فرم نظر سنجی قرار داده شده
و ان ها ان را پر کرده اند و این نظر سنجی درباره نقاط مثبت و منفی The Cartel می باشد
هیچ اطلاعاتی دیگری هنوز منتشر نشده البته در این نظر سنجی از کلمات “gunman”و shooting استفاده شده بود

یه ایده ناب و داستانی جذاب که ادامه ش رو میتونن در هر دوره زمانی بسازن. متاسفانه Ubisoft به گند کشیدش مثل بلائی که سره Far cry 2 اورد.

این بازی هم بد نبود !
انجین رو زدن ترکوندن ! گرافیکش افتضاح بود
وگرنه به عنوان یک شوتر معمولی چیزی کم نداشت !!
حداقل فرضا بهتر از هوم فرانت بود !!!

این بازی هم بد نبود !
انجین رو زدن ترکوندن ! گرافیکش افتضاح بود
وگرنه به عنوان یک شوتر معمولی چیزی کم نداشت !!
حداقل فرضا بهتر از هوم فرانت بود !!!
کوروش دیگه بی انصافی نکن.هوم فرانت شرف داشت نسبت به این آشغال یوبی سافت! لااقل گرافــــیک و نورپزدازی خوبی داشت هــوم فرانت.و میدونستی درسته بازی خوبی نشده
ولی سازنده روش کارکرده و پرداخت خوبی بهش شده.ولی کارتل هیچ المانی از یک گیم در خودش نداشت.کلا کارتل جـــزء اون دست از بازی هاست که خیلی سخت میشه اسمش رو بازی گذاشت.

نظر سنجی در مورد نقاط مثبت و منفی!!مگه این بازی نقاط مثبت هم داشت.همون بهتر که نسازنش یا اگه هم میسازن یکچیزی در حد Red dead redemption بسازن!

دلايل بعضي از كارهاي ubi را هيچ وقت نمي فهمم،
واقعا چه دليل داشت كه بازي را از غرب وحشي بياره به زمان حال ؟؟؟؟
اگه برگرده به غرب وحشي استقبال مي شه و در غير اين صورت فكر نكنم بيشتر از يه افتضاح بشه ...

کوروش دیگه بی انصافی نکن.هوم فرانت شرف داشت نسبت به این آشغال یوبی سافت! لااقل گرافــــیک و نورپزدازی خوبی داشت هــوم فرانت.و میدونستی درسته بازی خوبی نشده
ولی سازنده روش کارکرده و پرداخت خوبی بهش شده.ولی کارتل هیچ المانی از یک گیم در خودش نداشت.کلا کارتل جـــزء اون دست از بازی هاست که خیلی سخت میشه اسمش رو بازی گذاشت.

بله در اون حدی که من گفتن نبود !!
ولی خب خواستم یه جورایی دفاع کنم از بازی :d
خیلی مظلوم واقع شده توی فروم
هرچند خودم به سختی تمومش کردم

COZ 1 يك عنوان فوق العاده بود.COZ يك عنوان خوب بود.ولي اين آخري رسما گند زدن به اسم بازي.واقعا خاطرات خوبي از عنوان اولي دارم.خيلي بازي خوبي بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or