Ubisoft: خرید DLC یک اصل پذیرفته شده است

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
assassins_creed_unity-600x514.jpg

مشتریان مدرن دیگر با خرید DLC مشکلی ندارند، آن‌ها قبول کرده‌‌اند که برای DLC‌ها پول بپردازند هر چند مقدار آن کم باشد. این‌ها آخرین نظرات معاون مدیر بخش انتشار دیجیتالی بازی هاست.

او در طی مصاحبه‌ای با GameIndustries با اشاره به این موضوع، ادامه میدهد:
"در قبال این مسئله اعتراضی صورت نگرفت، شاید 12 نفر در جایی اعتراض کرده باشند اما به صورت کلی پذیرفته شده. این موضوع زمانی جالب می‌شود که شما به Season Pass به عنوان یک سرویس نگاه کنید، می‌دانیم که کمی بیشتر از DLC در حال عرضه برای Season Pass است پس می‌شود گفت یک تکامل در پیش است اما مشکل زمانی پیش می‌آید که شما حس کنید بازی ناقص یا همراه با مشکل است و خرید این بسته‌ها اجباری است، این جاست که مسئله غیر‌ قابل قبول میشود"
آیا شما حاضرید برای این DLCها پول بپردازید؟

1
2

اتفاقاً مثالی که زدی از اون دست DLCهایی هست که یه تیکه خیلی مهم داستان بریدن گذاشتن کنار :| :دی
یه تیکه‌ی خیلی مهم؟ تقریبا تمام اتفاقات مهم DLC رو الی آخر بازی به جول میگه. اتفاق خاصی توی DLC نمیفته. انتظار داشتی بازی با الی شروع بشه؟ اگه اون دو ساعت رو توی بازی اصلی قرار میدادند انسجام داستان به نظر شما حفظ می‌شد؟
وقتی میتونیم بگیم یه چیزی دزدیه که قسمتی از بازی گنگ باشه و سازنده هم از قبل برای ساخت DLC نقشه کشیده باشه، Day 1 دی ال سی های EA نمونه بارزی از دزدیه.

یه مثال دیگه هم DLC ناپدید شدن داوینچی برای AC B هست که برای خریداران نسخه PC به صورت رایگان در بازی قرار داده شده بود. برای طرفدار ها برخورد دوباره داوینچی و اتزیو خوشایند بود. من که با این DLC خیلی حال کردم.

اتفاقا DLC اصلا چیز خوبی نیست!:دی
نسل قبل با تموم کردن های چندباره یک بازی و پیدا کردن آیتم ها و یک سری کارهای دیگه یه سری چیزای جدید برات باز می شد. چیزی که توی این نسل اسمش رو گذاشتن DLC و همه گیر شد.
بازی باید کامل و با تمام مخلفات عرضه بشه، این مسخره بازی چیه آخه؟

اون چیزی که تو ازش صحبت میکنی همون سرکیسه کردن ملت هست که اصلا خوب نیست ولی من منظورم خود DLC با کاربرد صحیحش هست. حالا حسش نیست توضیح بدم ولی مثلا DLC میتونه انتشار الکی شماره بعدی بازی رو بگیره :دی

شما dlc های بازی diablo3 یا بایوشاک یا آخرین ما رو نگاه کنید بعد dlc های بازی های یوبی رو نگاه کنید
تنها کاری که نمیکنن وقت گذاشتن روی همین dlc هاست
هرچند به شخصه کلا با این dlc مشکل دارم
چیزی هم که این نسل به اون اضافه شده اومدن بازی های نسل قبل به صورت hd

اون چیزی که تو ازش صحبت میکنی همون سرکیسه کردن ملت هست که اصلا خوب نیست ولی من منظورم خود DLC با کاربرد صحیحش هست. حالا حسش نیست توضیح بدم ولی مثلا DLC میتونه انتشار الکی شماره بعدی بازی رو بگیره :دی
این همه DLC اومد نسل قبل، من تنها DLC ـیی که بابتش پول دادم و ... نسوخت شَدو بروکر مسفکت 2 بود، محتوای قابل دانلود رزیدنت اویل 5 که الان هرچقدر فکر میکنم یادم نمیاد حوصله سرچ هم ندارم!:دی و لِـفت بیهایند دلَستاواس.
در مقایسه با این حجم دی ال سی ها، وقتی فقط چندتا دی ال سی باشه که ارزش داشته باشه (حالا این 3 تا برای من با ارزش بوده، ممکنه کسی باشه چندتا دیگه هم براش با ارزش باشه) یعنی کلا دی ال سی در بعد سینگل پلیر = سر کیسه کردن!:دی
به نظر من دی ال سی باید به مپ پک ها، اسلحه ها، زره ها، و ...کلا توی فاز مولتی پلیر و نهایتا یه سری چیزای تزئینی مث اون کیف اسلای کوپر برای اینفیمس 2، ... ازین دست چیزا که تاثیری توی تجربه شخصی یک بازی برای گیمر نداره خلاصه شه. پاش رو ازین حد فراتر بذاره = دزدی!:دی

آخرین ویرایش:
قبلا سازنده بعد از ساخت بازی کلی وقت میکرد برای گیمرها یک بخش دیگه حالا از مپ جدید گرفته تا یک داستان فرعی رو بسازه که اونها سرگرم بشن و خیلی از DLC ها رایگان بود ولی الان بازی رو می سازن بعد سه تیکه ازش بر میدارن و تو بازه های زمانی به ملت میفروشن

قبلا سازنده بعد از ساخت بازی کلی وقت میکرد برای گیمرها یک بخش دیگه حالا از مپ جدید گرفته تا یک داستان فرعی رو بسازه که اونها سرگرم بشن و خیلی از DLC ها رایگان بود ولی الان بازی رو می سازن بعد سه تیکه ازش بر میدارن و تو بازه های زمانی به ملت میفروشن

دقیقا داداش نهایت گدا بازیه برای مانی چه کارایی نمی کنن :d احتمالا دفعه بعدی کات سین ها رو جدا از گیم پلی میفروشن دفعه بعدی هم اسلحه های بازی رو باید جدا بخریم :d! وگرنه محکوم به چکمال شدنیم :d دفعه بعدی سی دی خام میخریم باید با دی ال سی بازی رو پر کنیم :d دفعه بعدی هم اصلا سی دی وجود نداره کلا همه بازی ها رو باید از اینترنت بخریم :|
باید مردم همون بلایی که سر ماکروسافت مردم اوردند سر یوبیسافت بیارند :d :>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or